Vippe Extensions

ØNSKER DU DE VAKRESTE VIPPE-EXTENSIONS I NORGE?  

Da er du kommet til riktig sted. Vi har lang erfaring og du er i trygge og  profesjonelle hender. 

MIN MOTE SKRIVER OM VIPPEEXTENSIONS- og har intervjuet Eger Skin Clinic i den forbindelse. Les intervjuet her louises vipper fra egerskinclinic

Bildet viser vippene til Louise Angelica Riise.

Vakre LOIUSE ANGELICA RIISE er en av våre ambassadører for Volume Vippeextensions.

loiuse_angelica_riise_vipper

 

 

unnamed

D-curl 10mm to 13mm cat eye (lagt på Louise Angelica Riise)

Vippeextensions på Astrid S

Processed with VSCOcam with b1 preset

Anette Haga (Stylista.no)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vipper lagt av lashtekniker Kate, og bryn er utført av brynekspert Carmen.

https://stylista.no/blog/nettenestea/lash-extensions

 

Vakre LENE ORVIK bruker 5D Volume Vippeextensions. Teknikken er den nyeste på markedet og legges kun av spesialtrente vippeteknikere. Det limes fra 3- til 7 single lashes på hver av dine egne vipper med ultrapresisjon. Vippene er fjærlette og silkemyke og veier mindre enn tradisjonelle extensions. Gir øynene dine en ny dimensjon!

Vakre Lene Orvik er en avvåre våe ambassadører for 7D VOLUME VIPPER.  Lenes blogg kan du lese her

Lene ambassadørbilde

  Emilie-hvit-back-inside

 

 

Emilie Tømmerberg,  er en av våre ambassadør-modeller med  Volume Vippeextensions. Emilie er ofte sett i Costume og Det Nye og blogger på bl.a. Min Mote i VG. Les hennes blogg her

Emilie-T-inside-3

 

«Nå har jeg hatt vippe-extensions i tre måneder nå og jeg er veldig fornøyd. Jeg har 7D vipper fra Eger Skin Clinic og det er flinke Justyna som setter de på. Jeg hadde påfyll like før jeg dro på ferie til Spania, og da var jeg litt spent på hvordan de kom til å tåle solkrem og bading. Det gikk utrolig bra og det var veldig deilig å se opplagt ut ved bassengkanten. Så hvis du vurderer å prøve vippe-extensions til sommerferien er det noe jeg absolutt anbefaler.»

HVORFOR VIPPE-EXTENSIONS ER SÅ POPULÆRT? Glem alt om mascara og vippetang! Vippe extensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner  drømmer om! Naturtro sorte vipper limes èn og èn på dine egne vipper. Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er sensasjonelt vakkert! Når man først har prøvd vippe extensions hos oss ønsker du å beholde dine drømmevipper. Dette gjøres ved at å komme til påfyll ca. hver 2.- 4. uke. Våre profesjonelle  vippestylister har lang erfaring i å legge perfekte vippe-extensions. Vi er spesialister i utførelse av single-lash-extensions og vi har håndplukket det beste utstyr. Du kan lese anbefalinger om våre vippe-exstensions i  media lenger ned på siden. Å legge et perfekt sett med vippe-extensions er en kunst.

Våre lim er helt uten formaldehyd. Dette er en viktig faktor for allergiske reaksjoner. Er du i tvil om du kan reagere med allergisk reaksjon? Da kan du få utført en test hvor vi limer på noen få single-vipper og du har dem på i 48 timer. Dette kan gi en indikasjon på om du reager. Dette er likevel ikke en garanti for at det ikke oppstår en allergisk reaksjon.

  • Ser 100% naturlig ut!
  • Kan påsettes alle vipper
  • Mange forskjellige lengder og tykkelser å velge mellom.

_______________________________________

PRISER

Vippeextensions Classic Nytt Sett,  kr. 1790,-

Refill Classic,  30 minutter, kr. 590,- (innen 2 uker)

Refill Classic, 45 minutter, kr. 690,- ( innen 3 uker)

Refill Classic, 60 minutter, kr. 850,- ( innen 4 uker)

Refill Classic 75 minutter, kr. 990,- (innen 5 uker)

________________________________________

3 -7D VOLUME Vippeextensions Nytt Sett, 2,5 time, kr 2690,-

Refill Volume 45 minutter, kr. 790,- ( innen 10 dager)

Refill Volume 60 minutter, kr. 990,- (innen 3 uker)

Refill Volume 75 minutter, kr. 1290,- (innen 4 uker)

Refill Volume 90 minutter, kr. 1390,- (innen 5-6 uker)

Allergitest, 15 minutter, kr. 250,- 

Er du i tvil om du kan reagere med allergisk reaksjon? Du kan få utført en test hvor vi limer på noen få single-vipper og du har den på i 48 timer for å gi en indikasjon på om reagerer. Vi erstatter ikke vippe-extensions på grunn av eventuelle allergiske reaksjoner.

GARANTI.  Den første uken etter du har fått dine vipper-extesnions gir vi deg en gratis justering i tilfelle du skulle trenge det. Det er da viktig du kontakter oss i løpet av de første 6 dager etter vippe-extensions er utført. Dette gjelder ikke ved påfyll fra andre salonger, da vi ikke kan garantere for kvaliteten.

Aldersgrense: 18 år. 

Fjerning av vipper fra andre salonger:  Har du vipper fra annen salong? Vi får daglige henvendelser om fjerning av vippe-extensions fra andre salonger og for klienter som har lagt vipper utenlands. Vi kan godt gi påfyll selv om du kommer fra andre salonger,  vi kan ikke gi vår garanti på disse. Vi kan derimot tilby deg  fjerning av dine extensions for kun 150,- hvis du velger å legge helt nytt sett hos oss. Da vet vi at vi har best utgangspunkt for at du får et sett med kvalitetsvipper som holder.

Fjerning vippeextensions, om du har få vipper, 15 min, kr. 290,-

Fjerning vippeextensions, om du har mange og sammenlimte vipper, 45 min, kr. 590,-

Du kan også få farget vippene først, og da får du farging til kun kr. 200,- (normalpris 330,-) Husk da og bestill tid til dette i onlinebookingen

PRESSEUTKLIPP:

 

PStor Vippe-Test i kLIKK.no https://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article907272.ece

 

Henriette Amlie Kalbekken,  innehaver av norges beste interiør blogg. Designlykke.com ____________________________________________________________________________________________________________________ caroline-C_ext_inside- Vakre Caroline Collett med sine vippe-extensions,  hun svinger gjerne mascara kosten over for en ekstra intens look! Det anbefales spesialmascara fra Lash Perfect for extensions. Pris kr 299,- Caroline Collett`

 

Andrea Badendyck har  vakre øyne  – og hun elsker våre vippe-extensions. Bildene under er uredigerte.

Andrea_Badendyck_vipper_aFra Andreas blogg: For ca en uke siden fyllte jeg på vipper igjen, noe jeg gjør ca hver 2-3 uke. Vanligvis pleier jeg å bruke mascara på vippene for ekstra mye fylde og lengde, siden jeg liker å bruke «mye» sminke. På bildene over derimot har jeg ikke på noe mascara, men eyeliner og litt brun øyenskygge helt ytterst, nederst. Funker deffinitivt utrolig bra uten mascara også! Må bare si at jeg virkelig elsker vippe extentions- det å våkne opp med nydelige vipper om morgenen er veldig deilig. Også når man er i syden og skal bade osv trenger man ikke beskymre seg for rennende mascara og slipper å gå «usminket».

Anbefaler virkelig alle som har mulighet til det å ta vippe extensions, dere kommer til å elske resultatet!

Jeg tar mine hos Eger Skin Clinic som holder til inne på Eger sentralt i Oslo. Nytt helt sett koster 1590 kr og påfyll (60min) koster 790 kr. Dere kan lese mer om vippe extensions på hjemmesiden deres  ♥ Fint eller hva? _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DETNYE: DE VERSTE VIPPEEXTENSIONS TABBENE_https://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article899573.ece

DET NYE ALLE VIL HA DÅDYRØYNE! Denne jenta ba om Tone Damli-vipper!  Hudpleier ved Eger Skin Clinic i Oslo, forteller at flertallet som kommer innom dem er mellom 25 og 40 år, men at de generelt sett har kunder fra alt mellom 15 og 80 år.

KLIKK.NO/ Skjønnhet

ROSAFISERT: EN UKE MED BLOGGERNES SKJØNNHETSTRIKS!

_DSC0843_660_jpg_534757b 

Journalist Karine fra DET NYE  måtte teste vippe extensions. © FOTO: Privat. Locations: Karl Johan Hudpleie.Karine fra DETNYE med vippe-ekstesnions

 

ETTER: Til venstre: – Jeg som tidligere har kommet med sitater som «er så lei av det extensionsblikket alle går og kjøper seg for tiden», går nesten i fistel av entusiasme, sier Karine.

 

 


Her er resultatet av vippene lagt på fantastisk vakre Kristina Andersen Vippe extensions oslo


 

Her er resultatet fra nydelige Lea Reiff vippe extensions oslo

Bildene tilhører Eger Skin Clinic. All kopiering og bruk uten vår tillatelse er ulovlig.


Book time her

Pris: 1790,-
Tid: 2 timer

Bestill time online