Bryn & Vipper

Perfekte bryn eller Yumi Lashes? Da er du kommet til riktig sted. Vi har lang erfaring og du er i trygge og profesjonelle hender.

Aldersgrense: 16 år

Det revolusjonerende alternativet til vippe-extensions! Lashlift er en naturlig behandling som løfter dine naturlige vipper slik at de ser lengre ut


 

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper! Vippeextensions kan være en suveren løsning for noen, mens Lashlift (vippeløft) er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og kan skape mer volum. Den nye generasjonens vippeløft!

Gir et vakkert åpent blikk. Holdbart opp til 3-8 uker.


Ved hjelp av silikon-pads som legges på øvre øyenlokk løftes dine vipper forsiktig opp og festes ved hjelp av en vannbasert gelè. Deretter påføres Lashlift permgele i ca 10 min x 2 og nøytraliseres etterpå. Vippene frigjøres fra silikonen og renses for gele. Denne metoden er veldig skånsom og mer behagelig enn ved permanent bøy av vipper. Så gjem vippetangen langt vekk og få Lashlift i stedet!

Behandlingen tar ca. 45 minutter og er veldig behagelig.

Merk: Vi anbefaler ikke å utsette dine Lashlift vipper for vann, damp, sauna og makeup de første 24 timer. Det kan forekomme forskjellige resultater i form av hvordan dine naturlige vipper er; strie vipper, hormonelle forandringer og ulikheter på vipper fra øye til øye. Enkelte med strie vipper må gjennom flere behandlinger for å få best resultat.

Se priser her

Fjerning av vippeextensions fra andre salonger


Har du vipper fra annen salong? Vi får ofte henvendelser om fjerning av vippe-extensions fra andre salonger og for klienter som har lagt vipper utenlands.

 

 

Se priser her

Vi farger og former dine bryn slik at de perfekt rammer inn ditt ansikt.

Vi har flere dyktige terapeuter som utfører behandlingen både med voks og pinsett og former dine bryn til perfeksjon.

Fargen er på sitt sterkeste rett etter behandling og vil fade noe etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker (avhengig av hudtype og renserutiner)

Vi ferger selvsagt også vipper.

 

Se priser her

YUMI™ Lashes er en revolusjonerende behandling for profesjonelle innen skjønnhet, den perfekte måten å fremheve vippenes naturlige skjønnhet på en skånsom, sikker og rask måte, uten å måtte ty til falske vipper

 


Dette er en unik teknologi, som tillater oss å løfte, bøye og gi volum til naturlige vipper, samtidig som vi gir dem næring og forbedrer deres struktur med keratin, som som får vippene til å vokse seg tykkere og sterkere. Vippenes utseende tilpasses og bøyes, formes og farges etter kundens ønsker og ansiktsform. Behandlingen avsluttes med vippefarge.

Se priser her

Yumi brynsløft passer for deg med strie brynshår, eller brynshår som ikke vil ligge på plass. Keratinbehandlingen hjelper hårene å «mykne opp» og legge seg slik du ønsker.


Brynslaminering er en av de seneste trendene når det kommer til brynsstyling. Yumi er en EU-godkjent formula utviklet i Frankrike og en brynslaminering som gir fantastisk flotte og fyldige bryn hver gang, og et resultat som holder mellom 4-6 uker.

 

 

 

 

Kreatinbehandlingen myker opp håret og gjør det enkelt å få hårstråene på plass for man fikserer dem, Samtidig som kreatin gir en næringsboost og får brynen til å vokse seg sterke og tykkere. Behandlingen foregår i ulike trinn les mer om prosessen under:

 

 

Se priser her

 

Er veldig fornøyd med Vippebehandling utført hos Eger Skin Clinic!

- Emilie Tømmerberg