Vippe Extensions

Ønsker du de vakreste vippe-extensions i Norge? Da er du kommet til riktig sted. Vi har lang erfaring og du er i trygge og profesjonelle hender.

Aldersgrense: 16 år

Glem alt om mascara og vippetang! Vippe extensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om! Naturtro sorte vipper limes èn og èn på dine egne vipper. Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er sensasjonelt vakkert! Når man først har prøvd vippe extensions hos oss ønsker du å beholde dine drømmevipper. Dette gjøres ved at å komme til påfyll ca. hver 3.- 5. uke. Våre profesjonelle vippestylister har lang erfaring i å legge perfekte vippe-extensions. Vi er spesialister i utførelse av både single-lash og volume-lash extensions og vi har håndplukket det beste utstyr. Du kan lese anbefalinger om våre vippe-exstensions i media lenger ned på siden. Å legge et perfekt sett med vippe-extensions er en kunst.

Våre lim er helt uten formaldehyd. Dette er en viktig faktor for allergiske reaksjoner. Er du i tvil om du kan reagere med allergisk reaksjon? Da kan du få utført en test hvor vi limer på noen få single-vipper og du har dem på i 48 timer. Dette kan gi en indikasjon på om du reagerer. Dette er likevel ikke en garanti for at det ikke oppstår en allergisk reaksjon.

 • Ser 100% naturlig ut!
 • Kan påsettes alle vipper
 • Mange forskjellige lengder og tykkelser å velge mellom.

Fjerning av vipper fra andre salonger
Har du vipper fra annen salong? Vi får daglige henvendelser om fjerning av vippe-extensions fra andre salonger og for klienter som har lagt vipper utenlands. Vi kan godt gi påfyll selv om du kommer fra andre salonger, vi kan ikke gi vår garanti på disse. Vi kan derimot tilby deg fjerning av dine extensions for kun 150,- hvis du velger å legge helt nytt sett hos oss. Da vet vi at vi har best utgangspunkt for at du får et sett med kvalitetsvipper som holder.

Fjerning vippeextensions – 390kr (30min)

 Volume vipper på modell og blogger Vilde Riise

Den første uken etter du har fått dine vippextensions gir vi deg en gratis justering i tilfelle du skulle trenge det. Det er da viktig du kontakter oss i løpet av de første 6 dager etter vippe-extensions er utført. Dette gjelder ikke ved påfyll fra andre salonger, da vi ikke kan garantere for kvaliteten.

Nå har jeg hatt vippe-extensions i tre måneder nå og jeg er veldig fornøyd. Jeg har 7D vipper fra Eger Skin Clinic og det er flinke Justyna som setter de på. Jeg hadde påfyll like før jeg dro på ferie til Spania, og da var jeg litt spent på hvordan de kom til å tåle solkrem og bading. Det gikk utrolig bra og det var veldig deilig å se opplagt ut ved bassengkanten. Så hvis du vurderer å prøve vippe-extensions til sommerferien er det noe jeg absolutt anbefaler.

- Emilie Tømmerberg

Priser

Vippeextensions Classic

 • Nytt Sett
  Kr: 1790,-(Vippeextensions settes èn og èn på dine hver av dine individuelle naturlige vipper. Et naturlig og delikat resultat.)1,5 - 1t 45 min
 • Refill Classic
  Kr: 490,-(innen 2 uker)30 min
 • Refill Classic
  Kr: 690,-(innen 3 uker)45 min
 • Refill Classic
  Kr: 850,-(innen 4 uker)60 min
 • Refill Classic
  Kr: 990,-(innen 5 uker)75 min

Vippeextensions 3 - 7D VOLUME

 • Nytt Sett
  Kr: 2390,-(Mellom 2-7 "vifter" med extensions lages på hver av dine individuelle naturlige vipper. Fyldig og luftig resultat.)2-2,5 time
 • Refill Volume
  Kr: 790,-(innen 2 uker)45 min
 • Refill Volume
  Kr: 990,-(innen 3 uker)60 min
 • Refill Volume
  Kr: 1290,-(innen 4 uker)75 min
 • Refill Volume
  Kr: 1390,-(innen 5-6 uker)90 min

Vippeextensions Mixed

 • Nytt Sett
  Kr: 2100,-(Blanding av classic og volume vipper)2 timer
 • Refill Mixed
  Kr: 740,-(innen 2 uker)45min
 • Refill Mixed
  Kr: 920,-(innen 3 uker)60min
 • Refill Mixed
  Kr: 1150,-(innen 4 uker)75min
 • Refill Mixed
  Kr: 1290,-(innen 5-6 uker)90min

Tilbehør

 • Allergitest
  Kr: 250,-15min
 • Fjerning av vippeextensions
  Kr: 390,-30min

Vippeteknikere

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.