Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Restylane® Tailored Jaw - Behandling | Eger Skin Clinic

Restylane® Tailored Jaw

Filler-behandling med Restylane® Tailored Jaw har mange fordeler og kan brukes til blant annet til å rette opp asymmetri i ansikt, framheve kontur.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Tailored Jaw

Restylane® Tailored Jaw er en behandlingsteknikk utviklet av oss på Eger Skin Clinic og brukes både på kvinner og menn for å få en mer definert kjevelinje og/eller hake.  

Behandling med Restylane® Tailored Jaw kan tilpasses for å fremheve maskuline eller feminine trekk i kjeveparti og/ eller hake. Alle våre behandlere har et trent øye for symmetri, noe som er viktig å ta hensyn til når du skal arbeide med fillers i ansiktet.

Er du usikker på om Restylane® Tailored Jaw er riktig behandling for deg? Ta gjerne kontakt for en konsultasjon så hjelper vi deg å finne riktig behandling.

Definerer kjevelinje og/eller hake

Tilpasses etter individuelle ønskemål

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Tailored Jaw  er ikke smertefull, men noen kan kjenne litt ubehag relatert til nålestikkene. Restylane inneholder lidokain, et bedøvende middel som lindrer eventuelt ubehag umiddelbart, 

Det er ikke nødvendig med bedøvelse i forkant av denne behandlingen.

 

Etter behandling med Restylane® Tailored Jaw vil du få synlige resultater rett etter behandlingen. Effekten vil gradvis reduseres etterhvert som kroppen bryter ned hyaluronsyren. Varigheten er vanligvis mellom 7-12 måneder, ved noen tilfeller tar det helt opp til 2 år eller mer for produktet er helt ute av kroppen.

Rett etter behandlingen med Restylane® Tailored Jaw kan du bli litt hoven og lett rød. Det er ikke heller helt uvanlig å få blåmerker ved injeksjonspunktene. Disse kan enkelt dekkes til med f.eks mineralsminke.

Etter behandling med Restylane® Tailored Jaw er det anbefalt å vente minimum 2 uker før du tar andre behandlinger i samme område.

I noen tilfeller er det anbefalt å vente 4-6 uker, gjelder f.eks ved kollagensimulerende laserbehandlinger. Informer din terapeut hvis du planlegger å utføre flere behandlinger alternativt booke inn dette som siste behandling.

Som ved alle injeksjonsbehandlinger så vil det alltid være noe risiko for komplikasjoner. Heldigvis er dette sjeldent, men hvis du skulle være uheldig så kan produktet blokkere en blodåre og stenge for blodtilførselen. Dette ser man som regel med en gang og må da behandle med motvirkende middel som vil løse opp filleren.

 

Våre priser går på antall milliliter Restylane som brukes i behandling. Hvor mange ml du trenger ved behandling med Restylane® Tailored Jaw vil være individuelt. Skal du f.eks fylle hakekløft kan 0,5ml være nok. Ønsker du å definere hakelinjen så trenger du som regel minimum 2 ml.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du er du usikker på hvilken behandling du skal booke.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Kompetanse i særklasse

Når du skal fremheve ansiktstrekk med Restylane Tailored Jaw så vil hver millimeter gjøre en forskjell. For å få et optimalt resultat er det derfor viktig du velger en klinikk som har god kjennskap til behandlingen.

Våre terapeuter har lang erfaring med ansiktsfillere og et trent øye for symmetri.

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Restylane Ansikt 2 ml

7 900 – NOK

45 min

Restylane Ansikt 3 ml

10 500 – NOK

60 min

Restylane Ansikt 4 ml

12 900 – NOK

60 min

5 star rating

Jeg er så fornøyd med resultatet! Birthe har virkelig et godt øye for detaljer. Hun sørget for at leppene mine ser naturlige og fantastiske ut, selvom de er asymetriske. Tusen takk!

Anette via Google anmeldelser

5 star rating

Må bare få dele at jeg synes sykepleier Åsmund er en fantastisk behandler! Jeg føler meg så godt sett og ivaretatt, uten at det blir påprakking av unødvendige produkter eller behandlinger. Jeg kommer garantert tilbake! 🤩

5 star rating

Jeg fikk behandling av Chanel, og hun kan jeg virkelig anbefale. Hun vet akkurat hva hun snakker om, og gir mange råd om hva man kan bruke hjemme også. Fikk kjøpt med ZO-produkter som jeg elsker og kjøpt igjen senere. Under selve behandling følte jeg meg godt tatt vare på, og kommer gjerne tilbake ☺️

Kim André via Google Anmeldelser

5 star rating

Anbefaler virkelig å booke hos hudterapeut Chanel på Eger! Dyktig, hyggelig og seriøs i jobben sin, og gir meg tydelige tilbakemeldinger og gode råd for hva jeg selv kan og bør gjøre for å få best resultater at hennes behandlinger. Har vært hos henne flere ganger, og flere skal det bli 🙂 Stor tommel opp!

Cecilie via Google Anmeldelser

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!