Hvorfor velge oss?

Teamet vårt består av høyt kvalifiserte medarbeidere som er utdannet innen for hud- og kroppsterapi. Våre terapeuter er kurset på toppnivå. Vår målsetting er å være oppdatert på de beste og mest veldokumenterte behandlingsmetoder på markedet til en hver tid.

Velkommen til oss!

Du finner oss i Eger-bygget midt i Oslo sentrum. Hos oss får du alltid behandlinger som virkelig vil gjøre forskjell! Du skal føle at du får den optimale behandling når du kommer som kunde til oss. Det handler hverken om store omlegginger i din daglige rutine eller å gjøre deg til en annen enn du er, men å fremheve din naturlige skjønnhet.

Alle mennesker fortjener å være tilfreds med seg selv, og glade over sitt utseende. Her er du er velkommen til en lun atmosfære hvor små og store problemer blir tatt hånd om like profesjonelt.

Våre sertifiserte terapeuter jar lang erfaring med Skinbooster

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

Vi holder åpent mandager-lørdager. Ta gjerne kontakt med med oss om du trenger hjelp eller har spørsmål til behandlinger.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Contact form without phone number

Jeg er så fornøyd med resultatet! Birthe har virkelig et godt øye for detaljer. Hun sørget for at leppene mine ser naturlige og fantastiske ut, selvom de er asymetriske. Tusen takk!

Anette via Google anmeldelser

Må bare få dele at jeg synes sykepleier Åsmund er en fantastisk behandler! Jeg føler meg så godt sett og ivaretatt, uten at det blir påprakking av unødvendige produkter eller behandlinger. Jeg kommer garantert tilbake! 🤩

Åsmund via Google Anmeldelser

Jeg fikk behandling av Chanel, og hun kan jeg virkelig anbefale. Hun vet akkurat hva hun snakker om, og gir mange råd om hva man kan bruke hjemme også. Fikk kjøpt med ZO-produkter som jeg elsker og kjøpt igjen senere. Under selve behandling følte jeg meg godt tatt vare på, og kommer gjerne tilbake ☺️

Kim André via Google Anmeldelser

Anbefaler virkelig å booke hos hudterapeut Chanel på Eger! Dyktig, hyggelig og seriøs i jobben sin, og gir meg tydelige tilbakemeldinger og gode råd for hva jeg selv kan og bør gjøre for å få best resultater at hennes behandlinger. Har vært hos henne flere ganger, og flere skal det bli 🙂 Stor tommel opp!

Cecilie via Google Anmeldelser

Hvilke medisinske behandlinger tilbys?

Vi tilbyr et utvalg av de beste behandlinger tilgjengelig på markedet innenfor skjønnhetbehandlinger. Hos hos finner du blant annet rynkereduserede-, eller biostimulerende injeksjonsbehandlinger, fillere fra Restylane, fettreduserende kroppsbehandlinger samt vevoppstramming med hjelp av teknologi basert på ultralyd eller radiofrekvens.

Vi tilbyr også laserbehandlinger for oppstramming av hud på ansikt eller kropp, eller fjerning av sprengte blodkar. Candela laser for hårfjerning , kjemiske peelinger for ansikt og kropp, hudpleie, hudfornyende behandlinger, Dermapen (microneedling), voksing, lymfedrenasje LPG Endermologi.

Aldersgrense

Det gjøres oppmerksom på at vi har 20-årsgrense på alle våre kosmetisk medisinske behandlinger som fillere, rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, laserbehandlinger og fettreduserende behandlinger som Onda og Sculspure.

For hudpleieavdelingen har vi 18-årsgrense på behandlinger som peelinger, Dermapen osv. I noen tilfeller der behover er grunnet medisinske forårsaker kan man med forelders underskrift ta behandlinger fra 16 års alder.

Kompetanse først

Vår ansvarlige lege er Dr. Nadja Tanovic som jobber med kosmetiske/medisinske behandlinger i vår klinikk, hun er ekspert på trådløft og sertifisert kursholder i Norge.

Medisinske kosmetiske behandlinger utføres av våre sykepleiere: Anne-Lise Iansen, Irene Syversen, Birthe Helland, Åsmund With, og Lege Dr. Nadja Tanovic. Alle våre behandlere er sertifiserte og har gjennomgått kurser for alle behandlinger de utfører. Behandlinger som inneholder reseptbelagte legemidler vil bli vurdert hos lege, Dr. Nadja Tanovic. Dette skjer automatisk ved booking av rynkereduserende injeksjonsbehandling, og altså ikke noe du trenger å forhåndsbestille.

Vi gleder oss til å se deg!

Vårt flotte team

Anne-Lise

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Irene

Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier

Sunniva

Neglteknikker

Kristin

Resepsjonist

Trude

Hud -og Kroppsterapeut

Pamela

Hudterapeut

Marija

Hud -og Kroppsterapeut

Nova

Resepsjonist

Veronica

Hud- og Kroppsterapeut

Carmen

Hudterapaut og Brynekspert

Alexandra

Hudpleier

Chanel

Hud- og kroppsterapeut

Åsmund

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Birthe

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Justyna

Hud og Kroppsterapaut

Dr. Nadja Tanovic

Ansvarlig lege

Sofia

Hud & Kropsterapeut / Neglteknikker

Julie

Daglig leder/ Manager

Emelie

Assisterende klinikksjef / Sosiale medier

Emilie

Resepsjonist

Annkarin

Innehaver

June

Resepsjonist

Lisa L

Administrasjon- og markedskoordinator

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!