Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Slawek | Eger Skin Clinic

Slawek

Massør, Eger Clinic Majorstuen

Massør og personlig trener

2011

Mer om

Slawek

Slawek er en erfaren spesialist innen medisinsk massasje og PT, som har jobbet suksessfullt i Colosseum MediSpa siden januar 2019. Han har over 12 års erfaring innen massasjebransjenog utfører massasjen tilpsset til personlige behov, blant annet. klassisk,idrett, triggerpunkt-massasje samt SPA behandliger.
Med en dyp forståelse for anatomi og fysiologi kan han jobbe nøyaktig og effektivt med å lindre smerte og gjenopprette full fysisk funksjon.
I tillegg er Slawek en dyktig PT med fokus på funksjonell trening og myofascial release. Han er alltid klar til å gi faglig rådgivning om trening, tøying og tips innen rehabilitering. Hans tilnærming er basert på en individuell tilnærming til hver kunde. Slawek er en person med en positiv holdning til livet, alltid smilende og full av energi. Ved siden av jobben sin elsker han en aktiv livsstil – han er lidenskapelig opptatt av friluftsliv, klatring, sykling, og skisport. Hans store kjærlighet til fysisk aktivitet gjenspeiler seg i hans engasjement for å hjelpe kundene med å oppnå sine helse- og kondisjonsmål.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt direkte for eventuelle spørsmål og hjelp til å finne riktig behandling for dine behov.

Karl Johan: 22 33 60 60 Sandvika: 902 57 677 Majorstuen: 23 21 54 00
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!