Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Kobido Ansiktsmassasje i Oslo | Eger Skin Clinic

Triggerpunkt Massasje

Triggerpunkt massasje er en meget dyptgående terapeutisk massasje hvor terapeuten jobber med kroppens triggerpunkter. Brukes ofte som en del av andre massasjeformer for å få best mulig resultat ved ulike smertetilstander. Triggerpunkt behandling kan man få både ved for eksempel klassisk massasje og idrettsmassasje, behov for dette avgjøres i behandling og tilpasses deretter det aktuelle området. Triggerpunkt massasje utøves med hendene ved å massere aktive ømme punkter som gir en karakteristisk utstråling fra de områdene pasienten har plager.

Triggerpunkt Massasje

Et triggerpunkt er et aktivt ømt punkt i muskulaturen som ofte stråler ut til et annet område på kroppen som kan være selve senteret for ubehaget eller plagen. Ved å påvirke triggerpunktet stimuleres blodsirkulasjonen i det plagsomme området og utløser en prosess hvor avfallsstoffer blir brakt bort. Dette bidrar til å lindre eller løse plagen. Aktive triggerpunkter gir smerte hele tiden, passive punkter gir smerter bare når du trykker på dem. Passive punkter kan utvikle seg til aktive punkter hvis man fortsetter med ensidig belastning.

Behandlingen hjelper for problemer i nakke, skuldre, arm, rygg, musesyke og hodepine

Triggerpunktene kan komme fra skade fra et slag, en strekk i muskulaturen, nakkesleng eller ved statiske arbeidsbelastninger.

Vonde triggerpunkter kan også være følgetilstand ved andre lidelser som gikt, betennelser og isjias. Behandlingen hjelper for problemer i nakke, skuldre, arm, rygg, musesyke og hodepine mm.

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Et triggerpunkt er et aktivt ømt punkt i muskulaturen som ofte stråler ut til et annet område på kroppen som kan være selve senteret for ubehaget eller plagen.

Ved å påvirke triggerpunktet stimuleres blodsirkulasjonen i det plagsomme området og utløser en prosess hvor avfallsstoffer blir brakt bort. Dette bidrar til å lindre eller løse plagen. Aktive triggerpunkter gir smerte hele tiden, passive punkter gir smerter bare når du trykker på dem. Passive punkter kan utvikle seg til aktive punkter hvis man fortsetter med ensidig belastning.

Triggerpunktene kan komme fra skade fra et slag, en strekk i muskulaturen, nakkesleng eller statisk arbeidsbelastning.

Vonde triggerpunkter kan også være en følgetilstand ved andre lidelser som gikt, betennelser og isjias.

Massasje stimulerer blodsirkulasjonen og kretsløpet. Enkelte massasjeformer jobber særlig dypt med øm og stiv muskulatur, mens andre er mer for Spa og velvære. Massasje hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer, stress, og følelsesmessige spenninger samt forebygger/hjelper når ensidig arbeid gir vonde triggerpunkter/ muskelknuter/ smertepunkter.

  • 25 minutter massasje tar for seg hovedsakelig nakke, skuldre og rygg
  • 50 minutter massasje er en full kroppsmassasje
  • 80 minutter massasje etar for seg hele kroppen inkludert en avspennende hodebunn- og ansiktsmassasje.

Behandlingstid: 50 min

Aldersgrense: 18 år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!