Mesoterapi

En 100% naturlig biorevitaliserende cocktail som tilfører huden essensielle vitaminer og antioksidanter – individuelt tilpasset etter dine behov.

Om Behandlingen

Mesoterapi er en kombinasjon av hyaluronsyre, peptider, aminosyrer, mineraler, vitaminer og antioksidanter eller andre aktive ingredienser som tilpasses etter din hud og dine behov. Ingrediensene sluses ned i huden ved hjelp av overfladiske injeksjoner i huden med en tynn nål.

Dette er en 100% naturlig behandling og fungerer som et godt alternativ for dem som ikke ønsker fillere eller andre injeksjonsbehandlinger. Behandling med Mesoterapi tilpasses etter dine behov og kan brukes alene eller i kombinasjon til andre behandlinger for å gi bedre resultater. Komponentene i sammensetningen bidrar til å øke fuktighetsnivået i huden, revitalisere huden fra innsiden, strammer opp og gir huden en naturlig glød.

Mesoterapi er populært alternativ for deg som ønsker 100% naturlig behandling.

Velg behandling

Mesoterapi – Lift & Glow

Er utviklet av oss på Eger Skin Clinic for deg som ønsker en oppstrammende og fuktgivende behandling. Optimalisert for å gi glød og spenst tilbake til huden din.

Denne sammensetning av høykonsentrerte syrer har oppstrammende effekt på slapp hud og gjenoppbygger hudstruktur. Optimal behandling for deg som som ønsker å forebygge mot aldringstegn i huden.


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Øker elastin- og kollagenproduksjon

Forbedrer fasthet i hudvev

Forebygger pigmentflekker og gir jevnere hudtone

Hyaluronsyre er et emne som finnes naturlig i kroppen og binder vann i huden, noe som bidrar til fasthet til hudvevet. og øker produksjon av kollagen som bidrar til å bremse aldringsprosessen. 

Tilfører næring og fuktighet til det behandlede området, forbedrer hudelastiteten og reduserer fine og overfladiske rynker.

 

Behandlingen har en eksfolierende effekt og vil merkbart redusere overfladiske hyperpigmenteringer og ha en oppstrammende effekt på huden som etterlater masse glød!

Vi anbefaler 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom, samt 1 oppfølgingsbehandling etter ca. 12 måneder for å holde på det gode resultatet.

Behandlingen kan kombineres med andre behandlinger som laser, biostimulatorer eller andre oppstrammende og/ eller rynkereduserende injeksjonsbehandlinger.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Mesoterapi Lift & Glow

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Mesoterapi – Redness Relief

Er utviklet av oss på Eger Skin Clinic for å både forebygge og bekjempe hudtilstander med rødme og Rosacea.  

Stimulerer den ekstracellulære matrisen i huden og tilfører næring til hudcellene. Har en styrkende effekt på hudbarrieren og har rensende effekt på hud utsatt for langvarig eksponering av forurensing. Beskyttelse mot frie radikaler, spesielt de som er forårsaket av luft-forurensning. Behandlingen er intensivt fuktgivende og nærende.

Motvirker eksem, rødme, og Rosacea

Beskytter og blokkerer fria radikaler

Styrker hudbarriere

Bidrar til en jevnere hudtone

Huden forberedes med skånsom rens og forbehandles med avfettende løsning. Peeling med anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper påføres huden. Sammensetningen har motvirkende effekt på betennelse i huden.

Tilpasset miks av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og enzymer injiseres i huden. De aktive virkestoffene har en revitaliserende og nærende effekt på hudceller.

Vi anbefaler 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt oppfølgingsbehandling etter ca. 6-12 måneder for å vedlikeholde resultatet. Tilpasset for deg som sliter med Rosacea eller rødme i huden.

For enda bedre resultater kan behandlingen kan kombineres med LED-lys-terapi med dempende effekt på irritert hud.

Kan også kombineres med rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, eller fillers.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Mesoterapi Redness Relief

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Mesoterapi – Pore Detox

Deep Clean er et Meso-protokoll utviklet av oss på Eger Skin Clinic for å både forebygge og bekjempe akne og urenheter samt redusere store porer.  

Inneholder rens med avfettende egenskaper perfekt for deg som sliter med uren hud og/ eller akne. Behandlingen forebygger dessuten aldringstegn samt korrigerer fine rynker/linjer.

Reparerer hudvevet gjennom intensiv hydrering av de overfladiske hudlagene, og bidrar til foryngelse av huden. Har fornyende effekt og gjør huden finere. Forbedrer hudteksturen, reduserer aknearr og reduserer størrelsen på porer. Anbefalt for kombinerte eller fete hudtyper.

Effektiv mot grove porer

Korrigerende effekt på arr

Motvirker akne og uren hud

Kan kombineres med IPL eller LED-lys for enda bedre effekt

Huden forberedes med skånsom rens og forbehandles med avfettende løsning. Peeling med talgregulerende effekt påføres og virker i huden under noen minutter. Tilpasset miks av hyaluronsyre og C-vitamin med nærende og reparerende effekt injiseres i huden.

De aktive virkestoffene som Hyaluronsyre og C-vitamin har en rensende virkemåte når de absorberes av hudcellene og bidrar til å gjenoppbygge den beskyttende barrieren til huden.

Behandlingen gir jevnere hudstruktur, gi styrket hudstruktur og beskytter mot ytre faktorer som forurensinger og frie radikaler. Du vil oppleve en klarere hud med forminsket porstørrelse.

Vi anbefaler 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt oppfølgingsbehandling etter ca 12 måneder for å vedlikeholde resultatet. Tilpasset for deg som sliter med grove porer eller uren hud.

Etter gjennomført kur estimeres resultatet holde opp til ca 12 måneder.

For enda bedre resultater kan behandlingen kan kombineres med LED-lys-terapi, individuelt tilpasset lys for talgregulerende eller re-strukturerende effekt. Er det grove porer som er ditt problemområde kan denne mesoterapi-behandling også kombineres med IPL, som ikke bære er svært effektiv mot store porer uten også reduserer eller fjerner sprengte blodkar.

Kan også kombineres med rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, eller fillers.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Mesoterapi Pore Detox

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Mesoterapi – Age Defense 30+

En nærende og intensivt fuktgivende behandling utviklet av oss på Eger Skin Clinic til å motvirke aldringstegn som fine linjer og rynker.  

Behandling består av en blanding av nærende syrer, peptider og proteiner som binder fukt i huden og restrukturer hudbarrieren. Sammensetningen bidrar til gjenoppbygge elastisitet i huden. Stabiliserer og opprettholder strukturen i hudvevet, stimulerer produksjonen av fibroblaster, og øker kollagenfiber-, elastin-, og proteoglykan -biosyntesen.

BHA+AHA-syrer i Age Defense 30+ virker nærende og fuktigivende til det behandlede området som forbedrer hudelastisiteten, reduserer fine linjer og overfladiske rynker. Peptider som beskytter din hud mot frie radikaler, reduserer pigmentering og fine linjer med hemmende effekt på inflammatorisk hudtilstand er dette den perfekte komboen for deg som ønsker å bevare huden frisk og sunn, også når du blir eldre.


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Motvirker linjer og overfladiske rynker

Reduserer pigmentflekker og ujevnheter

Gjenoppbygger hudstrukturen

Forebygger fremtidige aldringstegn

Kollagen
Dette er den viktigste komponenten i bindevevet i dermis. Innholdet av kollagen i formelen forbedrer spenst og elastisitet i hudvevet for å korrigere og motvirke tap av disse egenskapene etterhvert som man blir eldre.

Elastin
I kombinasjon med kollagen har den en oppstrammende virkning på hudvevet, og etterlater huden mer fleksibel/smidig og elastisk.

Mimosa tenuiflora-ekstrakt
En vegetabilsk/planteekstrakt som har en reparerende, regenererende/fornyende, og reepitaliserende virkning som bidrar til å redusere rynker og uttrykkslinjer. Den har også beskyttende og antioksidant-egenskaper.

Hveteproteiner
Disse planteproteinene motvirker hudens aldring, tretthet i huden, og har en øyeblikkelig løftende effekt.

Behandlingen gir fastere hudstruktur og reduksjon av fine linjer, pigmenteringer, porstørrelse og motvirker gusten og sliten hud.

effekten etter behandlingen vil forbedre seg over tid og endelig resultat er synlig etter ca 7-14 dager.

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt én  vedlikeholdsbehandling etter ca. 6-12 måneder for å holde på resultatet.

Tilpasset for deg som er 30+

Behandlingen kan kombineres med andre rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, hudforbedrende laserbehandlinger m.m.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Age Defense 30+

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Tillegg Hals og Decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Light Eyes Ultra

En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C, samt ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin.

Light Eyes Ultra

Light Eyes Ultra er en behandling spesielt laget mot mørke ringer og poser under øyene!  En innovativ, revitaliserende cocktail.

Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen og elastisiteten samtidig som de motvirker oksidativt stress. ​Behandlingen vil lysne området rundt øynene, redusere væskeansamling og gi et yngre og friskere utseende.

Reduserer mørke ringer og hevelser rundt øyene

Innholder kun naturlige ingredinser

Styrker huden og virker oppstrammende

Rik på antioksidanter og vitaminer

Hyaluronsyre
Binder fuktighet, slik at huden opprettholder sin fylde og fasthet.

Rosmarin
Ekstrakt rikt på antioksidanter som er nyttig for reparasjon av vev og hud.

Superoksid Dismutase (SOD)
Sterk antioksidant som finnes naturlig i kroppen og i mange planter.

Argirelin
Peptid som reduserer mimikklinjer ved å dempe signaler mellom nerveceller og muskelceller

Gjæret papaya
Bremser aldring forårsaket av frie radikaler.

Kamille-ekstrakt
Betennelsesdempende og beroligende.

Ruscus og blåbær
Styrker kapillærene, øker sirkulasjonen og reduserer hevelser rundt øynene. Minsker eller fjernet blå ringer under øynene.

Vitamin C
Viktig for dannelsen av kollagen, hyaluronsyre og intracellulære substanser. Beskytter mot frie radikaler, styrker huden og virker oppstrammende.

Siden behandlingen er injeksjonsbasert er det helt normalt å være litt hoven og rød etter behandlingen. Blåmerker kan også oppstå.

Hevelser og rødhet vil vanligvis forsvinne i løpet av 48 timer. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Ettersom reaksjon på behandling er ulik fra person til person, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse.

Vitamininjeksjonen optimerer cellefunksjonen slik at cellene og mikrosirkulasjonen fungerer optimalt. Dette vil igjen kunne gi bedre sirkulasjon, oppstramming av hud og drenering av overflødig vevsvæske.

Vanligvis anbefaler vi ca. 4 behandlinger for å få et optimalt resultat. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Light Eyes Ultra

3 340 – NOK

30 min

Light Eyes Ultra

Kur inkl. 2 beh.

6 300 – NOK

30×2 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

Vanlige spørsmål om

Mesoterapi

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Mesoterapi er en behandling der terapeuten setter sammen komponenter tilpasset for å oppnå de resultater du ønsker. Behandlingen er derfor godt egnet for alle hudtyper og aldrer. De ulike ingrediensene kan til eksempel bestå av vitaminer, aminosyrer, enzymer og naturlige syrer, som alle har ulike egenskaper. Sammensetningene i mesoterapi kan bidra til å korrigere alderstegn som f.eks pigmenteringer og linjer, redusere rødme.

Behandlingen kan også tilpasses for å reparere skadet hud ved å øke kollagensyntesen i hudvevet. De aktive ingrediensene bidrar til å oppnå optimal funksjon av hudceller på molekylær nivå.

Behandling med Mesoterapi er trygg er forbundet med minimal risiko og bieffekter som kan forekomme ved injeksjonsbehandlinger.

 

 

 

Mesoterapi består av en blanding av 2 eller flere aktive komponenter tilpasset dine unike behov. Alle produkter er ikke-animaliske og 100% naturlige.

Hyaluronsyre, som produseres naturlig i kroppen som binder vann for fukte og holde huden hydrert. Når vi blir eldre så produserer kroppen et lavere nivå av dette evnet. Da vil huden bli tørrere og linjer lettere oppstå. Når du tilfører Hyaluronsyre forbedres elastiteten i huden og reduserer fine og overflatiske rynker.

C-vitamin, er en komponent vi ofte ser i ulike hudpleieprodukter, som ved påføring har en lysnende effekt på huden og forbedrer hudens kvalitet. Tilføres i behandling av grå, gusten eller kreppet hud.

Peptider, disse fungerer som regulatorer av biokjemiske cellemekanismer. Forbedrer kollagenfiberbindingen, funksjonsforbedrende vevsmotstand og spenst. Bidrar til oppnå en optimal cellefunksjon. Har en oppstrammende virkning på hudvevet gi en intens oppstramming av vevene, samt rensende effekt.

 

 

Selv om mesoterapi gir umiddelbar effekt, sees effekten best 1-2 uker etter behandlingen. Det er anbefalt ca tre behandlinger for et langvarig resultat.

Det er vanlig at huden er noe rød i to til tre dager etter behandlingen. Du kan også få små blåmerker og noe hevelse i huden. Dette er ikke farlig, og kan dekkes til med mineralsminke. Dersom du har sensitiv hud, kan helingen ta noe lenger tid.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!