Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Mesoterapi - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Mesoterapi

En 100% naturlig biorevitaliserende cocktail som tilfører huden essensielle vitaminer og antioksidanter – individuelt tilpasset etter dine behov.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

Mesoterapi er en kombinasjon av hyaluronsyre, peptider, aminosyrer, mineraler, vitaminer og antioksidanter eller andre aktive ingredienser som tilpasses din hud og dine behov. Ingrediensene sluses ned i huden ved hjelp av overfladiske injeksjoner i huden med en tynn nål.

Dette er en 100% naturlig behandling og fungerer som et godt alternativ for deg som ikke ønsker fillere eller andre injeksjonsbehandlinger. Behandling med Mesoterapi tilpasses etter dine behov, og kan brukes alene eller i kombinasjon til andre behandlinger for å gi bedre resultater. Komponentene i sammensetningen bidrar til å øke fuktighetsnivået i huden, revitalisere huden fra innsiden, strammer opp og gir huden en naturlig glød.

Mesoterapi er et populært alternativ for deg som ønsker en 100% naturlig behandling.

Velg behandling

Nyhet! MesoHair – Hårbehandling

Mesoterapi hjelper til med å kontrollere hårtap og styrke hodebunnen.

Med mikroinjeksjoner leveres aktive virkestoffer til hodebunn. Virkestoffene til denne behandlingen gjenoppliver lavt produserende hårsekker og stimulerer hårvekst gjennom økt produksjon av hårceller. Behandlingen motvirker også fremtidig hårtap gjennom å blokkere DHT (dilhydrotestotestosteron) som er påvist lede til hårtap.

Hårtap hos kvinner og menn kan oppstå i alle aldrer og kan oppleves ofte som skjemmende. Vi tilbyr nå en ny og innovativ behandling med dokumenterte resultater.

Studier viser økt hårproduksjon hos 90-92% kandidater

Gir tykkere og tettere hårvekst

Kan kombineres med PRP eller Hairfiller

Ingen nedetid

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Mesoterapi mot hårtap er en behandling som blokkerer DHT-hormon gjennom å injisere aktive virkestoffer, med hensikt å redusere produksjonen av dihydrotestosteron eller kort DHT, et hormon som kan forårsake hårtap. Behandlingen virker ved å blokkere virkningen av enzymet 5-alfa-reduktase, som er ansvarlig for å omdanne testosteron til DHT.

Andre virksomme ingredienser som f.eks vekstfaktorer og antioksidanter vil gjenopplive «hvilende» hårsekker og øker celleomsetningen og fører til økt hårvekst.

Androgenetisk alopecia eller skallethet er en livslang progressiv tilstand forårsaket et hormon kalt DHT (dihydrotestosteron) som fører til at håret blir tynnere og faller av over tid. Tilstanden kan oppleves hos både menn og kvinner, men rammer i større utstrekning menn. Studier utført på vestlige menn viser 30% av alle menn begynner å miste hår før de fyller 30  halvparten av alle 50-åringer opplever hårtap i noen grad.

 

Mannlig hårtap viser seg vanligvis som en vikende hårfeste og tynnere hår på kronen av hodet. Over tid tapes mer hår, og mønsteret av skallethet kan bli mer uttalt.

Kvinnelig hårtap viser seg vanligvis som tynning av håret på toppen og forsiden av hodet, med mindre avtagende hårfeste. Hårtapet kan være mer diffust, med et mindre tydelig mønster, og ofte mindre alvorlig.

Resultater vil variere utifra et individuelt grunnlag utifra hvor langt i den døende prosessen dine hårsekker befinner seg. Behandlingen vil f.eks ikke gi noe resultat på helt glatt hud uten har kun mulighet å styrke de levende hårsekkene. Behandlingen vil ikke ha noen effekt på hårtap som oppstår på bakgrunn av stress eller auto-immune sykdommer.

Vi anbefaler deg å booke inn en en konsultasjon med en av våre terapeuter som utfører denne behandlingen om du ønsker å finne ut om du er riktig kandidat for behandling eller ønsker mer informasjon om hvilke resultater som vil være mulige å oppnå.

Hårtap eller tynnere hårvekst er vanlig med alder. Det kan også være andre omstendigheter som stress eller autoimmune sykdommer som leder til hårtap.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Meso-Eye

Meso-Eye er mesoterapi-behandling utformet for øyepartiet. Huden rundt øynene er meget tynn og et område der overfladiske linjer oppstår. Meso-Eye vil også kunne addressere mørke ringer eller poser under øynene.

Behandlingen skreddersys etter dine behov og komponentene i sammensetningen kan bestå vekstfaktorer og antioksidanter med egenskap å gjenopprette hudens fasthet og elastisitet, samt beskytter området mot frie radikaler og celleskader. 

Mesoterapi skiller seg fra andre injeksjonsbehandlinger ettersom den består 100% naturlige ingredienser. Produktet er CE-merket, og er en trygg behandling uten risiko for klumper eller andre komplikasjoner

Motvirker overfladiske linjer rundt øynene

Gjenoppretter normal hudtone og elastisitet

Styrker hudvev i øyepartiet

Nøytraliserer frie radikaler

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Menneskelig hud er konstant direkte eksponert for luften, solstråling, miljøforurensninger eller andre mekaniske og kjemiske fornærmelser, som er i stand til å indusere dannelsen av frie radikaler så vel som reaktive oksygen-arter i vår egen metabolisme.

Frie radikaler er ustabile molekyler som skader hudceller. Disse molekylene mangler et elektron, så de er på jakt. De frie radikaler er derfor tørst og ute etter å stjele et elektron fra de stabile molekylene i dine hudceller for å balansere seg.

Alle produkter som blir brukt til denne behandling er CE-merket, som er et kvalitetsstempel for en trygg behandling av høy kvalitet. Alle våre terapeuter som gjennomfører mesoterapi er sertifiserte sykepleiere med påbygging innenfor dermatologi og estetisk kosmetikk. Du er derfor alltid i trygge hender når du velger å utføre din behandling på Eger Skin Clinic

Mesoterapi anbefales på generelt grunnlag å utføres med en serie av minst 3 behandlinger med ca. 14 dagers mellomrom for å oppnå best effekt. For vedlikeholde resultater påregnes ny behandling etter ca. 6-8 måneder.

Etter gjennomgått kur med Meso-Eye vil du kunne oppleve fastere hudstruktur rundt øye samt en reduksjon av fine linjer, mørke ringer eller poser under øynene.

Mesoterapi kan kombineres med alle typer av injkesjonsbehandlinger, laser eller peelinger.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Meso Eye

1 990 – NOK

45 min

Mesoterapi – Lift & Glow

Er utviklet av oss på Eger Skin Clinic for deg som ønsker en oppstrammende og fuktgivende behandling. Optimalisert for å gi glød og spenst tilbake til huden din.

Denne sammensetning av høykonsentrerte syrer har oppstrammende effekt på slapp hud og gjenoppbygger hudstruktur. Optimal behandling for deg som som ønsker å forebygge mot aldringstegn i huden.


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Øker elastin- og kollagenproduksjon

Forbedrer fasthet i hudvev

Forebygger pigmentflekker og gir jevnere hudtone

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Hyaluronsyre er et emne som finnes naturlig i kroppen og binder vann i huden, noe som bidrar til fasthet til hudvevet. og øker produksjon av kollagen som bidrar til å bremse aldringsprosessen. 

Tilfører næring og fuktighet til det behandlede området, forbedrer hudelastiteten og reduserer fine og overfladiske rynker.

 

Behandlingen har en eksfolierende effekt og vil merkbart redusere overfladiske hyperpigmenteringer og ha en oppstrammende effekt på huden som etterlater masse glød!

Vi anbefaler 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom, samt 1 oppfølgingsbehandling etter ca. 12 måneder for å holde på det gode resultatet.

Behandlingen kan kombineres med andre behandlinger som laser, biostimulatorer eller andre oppstrammende og/ eller rynkereduserende injeksjonsbehandlinger.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Ja

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Mesoterapi Lift & Glow

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Mesoterapi – Redness Relief

Er utviklet av oss på Eger Skin Clinic for å både forebygge og bekjempe hudtilstander med rødme.  

Stimulerer den ekstracellulære matrisen i huden og tilfører næring til hudcellene. Virker rensende og har en styrkende effekt på hudbarrieren. Beskytter mot frie radikaler, spesielt de som er forårsaket av luft-forurensning. Behandlingen er intensivt fuktgivende og nærende.

Motvirker eksem og rødme

Beskytter og blokkerer fria radikaler

Styrker hudbarriere

Bidrar til en jevnere hudtone

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Huden forberedes med skånsom rens og forbehandles med avfettende løsning. Peeling med anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper påføres huden. Sammensetningen har motvirkende effekt på betennelse i huden.

Tilpasset miks av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og enzymer injiseres i huden. De aktive virkestoffene har en revitaliserende og nærende effekt på hudceller.

Vi anbefaler 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt oppfølgingsbehandling etter ca. 6-12 måneder for å vedlikeholde resultatet. Tilpasset for deg som sliter med rødme i huden.

For enda bedre resultater kan behandlingen kan kombineres med LED-lys-terapi med dempende effekt på irritert hud.

Kan også kombineres med rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, eller fillers.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Ja

Bedøvelse: Ved behoc

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Mesoterapi Redness Relief

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Mesoterapi – Pore Detox

Deep Clean er et Meso-protokoll utviklet av oss på Eger Skin Clinic for å både forebygge og bekjempe kviser og urenheter samt redusere store porer.  

Inneholder rens med avfettende egenskaper perfekt for deg som sliter med uren hud og/ eller kviser. Behandlingen forebygger dessuten aldringstegn samt korrigerer fine rynker/linjer.

Effektiv mot grove porer

Korrigerende effekt på arr

Motvirker kviser og uren hud

Kan kombineres med IPL eller LED-lys for enda bedre effekt

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Huden forberedes med skånsom rens og forbehandles med avfettende løsning. Peeling med talgregulerende effekt påføres og virker i huden under noen minutter. Tilpasset miks av hyaluronsyre og C-vitamin med nærende og reparerende effekt injiseres i huden.

De aktive virkestoffene som Hyaluronsyre og C-vitamin har en rensende virkemåte når de absorberes av hudcellene og bidrar til å gjenoppbygge den beskyttende barrieren til huden.

Behandlingen gir jevnere hudstruktur, gi styrket hudstruktur og beskytter mot ytre faktorer som forurensinger og frie radikaler. Du vil oppleve en klarere hud med forminsket porstørrelse.

Reparerer hudvevet gjennom intensiv hydrering av de overfladiske hudlagene, og bidrar til foryngelse av huden. Har fornyende effekt og gjør huden finere. Forbedrer hudteksturen, reduserer aknearr og reduserer størrelsen på porer. Anbefalt for kombinerte eller fete hudtyper.

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt oppfølgingsbehandling etter ca. 12 måneder for å vedlikeholde resultatet. Tilpasset for deg som sliter med grove porer eller uren hud.

Etter gjennomført kur estimeres resultatet holde opp til ca 12 måneder.

For enda bedre resultater kan behandlingen kan kombineres med LED-lys-terapi, individuelt tilpasset lys for talgregulerende eller re-strukturerende effekt. Er det grove porer som er ditt problemområde kan denne mesoterapi-behandling også kombineres med IPL, som ikke bære er svært effektiv mot store porer uten også reduserer eller fjerner sprengte blodkar.

Kan også kombineres med rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, eller fillers.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Ja

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Mesoterapi Pore Detox

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Mesoterapi – Age Defense 30+

En nærende og intensivt fuktgivende behandling utviklet av oss på Eger Skin Clinic til å motvirke og forebygge aldringstegn, som fine linjer og rynker.  


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Motvirker linjer og overfladiske rynker

Reduserer pigmentflekker og ujevnheter

Gjenoppbygger hudstrukturen

Forebygger fremtidige aldringstegn

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Kollagen
Dette er den viktigste komponenten i bindevevet i dermis. Innholdet av kollagen i formelen forbedrer spenst og elastisitet i hudvevet for å korrigere og motvirke tap av disse egenskapene etterhvert som man blir eldre.

Elastin
I kombinasjon med kollagen har den en oppstrammende virkning på hudvevet, og etterlater huden mer fleksibel/smidig og elastisk.

Mimosa tenuiflora-ekstrakt
En vegetabilsk/planteekstrakt som har en reparerende, regenererende/fornyende, og reepitaliserende virkning som bidrar til å redusere rynker og uttrykkslinjer. Den har også beskyttende og antioksidant-egenskaper.

Hveteproteiner
Disse planteproteinene motvirker hudens aldring, tretthet i huden, og har en øyeblikkelig løftende effekt.

BHA+AHA-syrer i Age Defense 30+ virker nærende og fuktigivende til det behandlede området som forbedrer hudelastisiteten, reduserer fine linjer og overfladiske rynker. Peptider som beskytter din hud mot frie radikaler, reduserer pigmentering og fine linjer med hemmende effekt på inflammatorisk hudtilstand er dette den perfekte komboen for deg som ønsker å bevare huden frisk og sunn, også når du blir eldre.

Behandling består av en blanding av nærende syrer, peptider og proteiner som binder fukt i huden og restrukturer hudbarrieren. Sammensetningen bidrar til gjenoppbygge elastisitet i huden. Stabiliserer og opprettholder strukturen i hudvevet, stimulerer produksjonen av fibroblaster, og øker kollagenfiber-, elastin-, og proteoglykan -biosyntesen.

Behandlingen gir fastere hudstruktur og reduksjon av fine linjer, pigmenteringer, porstørrelse og motvirker gusten og sliten hud.

Effekten etter behandlingen vil forbedre seg over tid og endelig resultat er synlig etter ca 7-14 dager.

Tilpasset for deg som er 30+

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt én  vedlikeholdsbehandling etter ca. 6-12 måneder for å holde på resultatet.

Behandlingen kan kombineres med andre rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, hudforbedrende laserbehandlinger m.m.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Ja

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Age Defense 30+

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Tillegg Hals og Decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Vanlige spørsmål om

Mesoterapi

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Mesoterapi er en behandling der terapeuten setter sammen aktive ingredienser tilpasset din hud, slik at du oppnår de resultatene du ønsker. Behandlingen er derfor godt egnet for alle hudtyper og aldre. De ulike ingrediensene kan for eksempel bestå av vitaminer, aminosyrer, enzymer og naturlige syrer, som alle har ulike egenskaper. Sammensetningen i Mesoterapi-behandlingen kan bidra til å korrigere aldringstegn som pigmenteringer og linjer, og redusere rødme.

Behandlingen kan også tilpasses for å reparere skadet hud ved å øke kollagensyntesen i hudvevet. De aktive ingrediensene bidrar til å oppnå optimal funksjon av hudceller på et molekylært nivå.

Mesoterapi består av en blanding av 2 eller flere aktive komponenter tilpasset dine unike behov. Alle produkter er ikke-animaliske og 100% naturlige.

Hyaluronsyre, som produseres naturlig i kroppen og binder vann for fukte og holde huden hydrert. Når vi blir eldre produserer kroppen et lavere nivå av hyaluronsyre, som fører til at huden bli tørrere og linjer lettere oppstår. Når du tilfører hyaluronsyre forbedres derfor elastisiteten i huden, og reduserer fine og overfladiske rynker.

C-vitamin, et vitamin vi ofte ser i ulike hudpleieprodukter, som ved påføring har en lysnende effekt på huden og forbedrer hudens kvalitet. Tilføres i behandling av grå, gusten eller kreppet hud.

Peptider, disse fungerer som regulatorer av biokjemiske cellemekanismer. Peptider forbedrer kollagenfiberbindingen, funksjonsforbedrende vevsmotstand og spenst, og bidrar til oppnå en optimal cellefunksjon. Peptider har også en oppstrammende og rensende effekt på hudvevet.

Selv om Mesoterapi gir en umiddelbar effekt, sees effekten best 1-2 uker etter behandlingen. Det er anbefalt ca. tre behandlinger for et langvarig resultat.

Behandling med Mesoterapi er trygg og forbundet med minimal risiko og bivirkninger i forhold til andre injeksjonsbehandlinger. Det er likevel vanlig at huden er noe rød i 2-3 dager etter behandlingen, nålestikk kan også føre til at du får små blåmerker og noe hevelse i huden. Dette er ikke farlig, og kan dekkes til med mineralsminke. Dersom du har sensitiv hud, kan restitusjon ta noe lenger tid.

Mulige bivirkninger etter behandling med aktive ingredienser er: 
  • Kløende følelse
  • Lokal eller generelt utslett
  • Allergisk reaksjon

Mesoterapi priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Mesoterapi Age Defense 30+

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Barrier Strenghetner

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Hydrating Vitamin Boost

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Lift & Glow

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Redness Relief

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Pore Detox

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Inkludert hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi m. Dermapen

4 390 – NOK

45 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!