Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Medispa Skin Signature - Behandling | Eger Skin Clinic

Medispa Skin Signature

Advanced Combination Treatment – Behandling utviklet for deg som ønsker maksimal effekt fra en og samme behandling.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Medispa Skin Signature

Eger Skin Clinic er stolte av å introdusere vårt MediSpa sin Signaturbehandling! En avansert kombinasjonsbehandling der vi kombinerer hudoppstramming med Fotona-laser, Mesoterapi, Dermapen (mikroneedling) medisink LED-lys og Peptidmaske.

Endymed Tightening – Radiofrekvens som jobber i hudens dypere lag og setter i gang hudfornyelse-prosessen.

Mesoterapi – En cocktail bestående av vitaminer, antioksidanter og fukt leveres direkte til øverste hudlag ved bruk av punktinjeksjoner

Dermapen – Forbedrer hudteksturen og stimulerer kollagen -og elastin produksjonen ved å lage små punkteringer i huden – dette stimulerer vevet til å raske opp helingsprosessen og behandlingen får dermed kort nedetid.

LED-lys – Avsluttende del av behandlingen som virker reparerende på huden i samarbeid med en beroligende peptidmaske som kjøler ned huden og demper rødhet.

Egnet for målgruppe 30+

Kort nedetid

Minimal smertenivå

BOOKING Kontakt

Behandlingen forbedrer hudteksturen, hudtonen og  blodsirkulasjonen, noe som gir huden masse glød. Den reduserer pigment og fine linjer, og gir dermed jevnere, klarere hud.

Mesoterapien, tilpasses individuelt for din hudtype og tilfører en rekke vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre og peptider som gjør huden sunnere og friskere. Dessuten gjenoppretter hudens fukt-balanse, stimulerer kollagen- og elastin produksjonen og gjør at huden strammes opp. Resultatet gir en strammere hudoverflate med vakker glød.

Vi anbefaler å holde seg borte fra retinol/syrer en ukes tid etter behandling, lytte til huden. Sensitivitet/rødhet og evt. flassing bør være borte før gjenopptakelse av disse produkter i din hudpleierutine.

Bruk kun produkter som er beroligende, fuktgivende og solbeskyttelse etter behandling.

Unngå soleksponering minimum 4 uker etter behandling.

Hvor lang nedetid kan jeg forvente?

Etter MediSpa Skin Signature kan du forvente en nedetid på ca 2-3 dager. Nedetiden er kortere enn ved ordinære laserbehandlinger da dermapen stimulerer vevet til en raskere reparasjon -og helingsprosess.

Resultater er som alltid individuelle og baserer på utgangspunkt, genetikk og livsvaner, men dette er en veldig god kombinasjon for deg som ønsker mest mulig ut av én og samme behandling.

Vi tilpasser sammensetningen i Meso-produktene utifra hvilke indikasjoner du ønsker å adressere. Dette gir oss mulighet å redusere pigmenteringer, linjer. Resultatet vil bli en sunnere og friskere hud, med masse glød!

 

Behandlingstid: 90 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Medispa Skin Signature

6 900 – NOK

90 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!