Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Jobb hos oss | Eger Skin Clinic

Er du best på det du gjør?

8ToZZTyf

Eger Group

Eger Group består av et lidenskapelig nordisk team med erfarne fagfolk og eksperter som leverer skjønnhetsbehandlinger i verdensklasse med naturlige resultater i fokus.

I dag er Eger Group en kjede av 10 ledende klinikker i Norge fra Trondheim til Kristiansand. Selskapet har mer enn 100 dedikerte ansatte og kombineres med verdensledende innovasjoner og eksperter. Ved å kombinere denne erfaringen med et internasjonalt nettverk av hudspesialister, håper vi å gi kundene en enestående opplevelse.

Vi er alltid på jakt etter de mest effektive produktene og behandlingsmetodene, og opprettholder en høy etisk standard i alt vi gjør. Derfor tror vi ikke på overbehandling, men personlig tilpassede behandlinger som leverer et naturlig resultat.

Selskapet eies av gründerne og de ansatte, mens største aksjonær er Strawberry Equities. Eger Group er et av 10 selskaper hvor Strawberry utfører et aktivt eierskap med mål om å utvikle selskapet videre. Strawberry har sammen med ledelsen i Eger Group store ambisjoner om å etablere en nordisk kjede i verdensklasse.

Kart Eger

Her vil du trives!

Vi har stort fokus på et godt arbeidsmiljø og våre medarbeidere er det viktigste vi har!

I Eger Group får du muligheten til å vokse og utvikle deg. Du kan vokse i den rollen som passer deg og vi ønsker å tilrettelegge for den utviklingen du drømmer om.

Vi bygger en kultur hvor personlig oppfølging og trivsel er viktig. Hos oss står våre medarbeidere i sentrum og derfor setter vi kompetanseutvikling og faglig trygghet høyt. I Eger Group møter du kollegaer fra hele Norge både sosialt, på felles samlinger og i forbindelse med kurs og fagseminarer. Du vil få mulighet til hospitere på kryss av klinikker og byer der du kan tilnærme deg en spisset kompetanse hos en kollega eller kanskje være der for å lære bort din kompetanse.

Her hos oss vil du jobbe med hyggelige kollegaer med svært høy kompetanse innenfor alle fagfelt i kjeden vår, og i samarbeid med ledere og internasjonal fagkompetanse. Vi elsker eksperter og vil gi deg muligheten til å bli den beste utgaven av deg selv.

IMG 0122

Bli kjent med våre 3 karriere muligheter

Hos oss gir vi store muligheter for deg som ønsker karriere og har derfor tre definerte karriere veier i Eger Group.

Så har du en drøm om å bli spesialist innen ditt fagfelt, eller drømmer du om å bli leder eller starte din egen klinikk en dag? Som en kjede gir vi deg muligheter til å bli nettopp det du drømmer om.

Møt noen av våre medarbeidere som hadde nettopp en drøm om noe mer.

lryHWAgN

Bli eksperten i ditt fag!

Vi elsker å utvikle din indre ekspert i deg og dyrke den beste utgaven av deg selv, slik at du blir spesialist i ditt fag.

Finn ut mer

IMG 4A43EF0BAB08 1

Ønsker du å bli leder?

Flere av våre ledere startet karrieren sin som hudterapeut. Nå i dag har de en sentral leder rolle i Eger Group.

Finn ut mer

1rFqHKdO

Ønsker du å starte klinikk?

Vil du drive for deg selv i et allerede etablert i kjede konsept? Vi gir muligheter for å starte egen klinikk eller studio.

Finn ut mer

Bli en del av Eger Group!

Bli en av oss, vi har plass til flere på laget.

Er du interessert i å jobbe i Eger Group, eller ønsker å høre hvilke muligheter du kan ha hos oss? Send oss en åpen søknad eller trykk på lyst til å høre mer så vil du bli kontaktet av meg, Tina Madeleine Næss.

Lyst til å høre mer?

Ledig stilling som teamleder

Er du bransjens beste kosmetiske sykepleier?

Vi søker deg som er en ener i faget og vet hva som skal til for å lykkes. Du har lang erfaring i bransjen og vet hva som skal til for å utvikle andre gode. 

Eger Clinic Majorstuen søker en engasjert teamleder som er klar for å ta vår medisinske avdeling til neste nivå. Teamlederen vi ser etter skal ha min 3 til 5 års erfaring som kosmetisk sykepleier, være energisk, fremtidsrettet og har et hjerte for det faglige og mennesker. Du må være løsnings orientert og se muligheter der andre ser utfordringer, og evne til å motivere dine kollegaer. 

Det er positivt om du har ledererfaring, men ikke et krav. 

Så har du lyst på nye utfordringer, og et stort ønske om å bidra positivt til våre kunders opplevelse og lede en av våre medisinske avdelinger i Eger Group, Norges ledende kjede? Da håper vi at du søker på stillingen som teamleder i medisinsk avdelingen Eger Clinic Majorstuen. 

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad
IMG 3548

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!