Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Jobb hos oss | Eger Skin Clinic

Jobb hos oss

Ønsker du å jobbe i et sosialt og lærerikt arbeidsmiljø? Vi tilbyr de nyeste og mest innovative behandlingene på markedet samt en spennende arbeidsplass med mange gode kollegaer.

Moderne klinikk

Klinikken som har eksistert siden 2001 tilbyr markedets mest effektive behandlinger innen hudpleie og kosmetisk medisin. Vi etterstreber å være oppdaterte på de mest innovative og veldokumenterte behandlingene som finnes på markedet til en hver tid.

Vårt team av behandlere og medarbeidere er fordelt på to avdelinger hvor den ene består av stort resepsjonistområde med hudpleiere og neglteknikere, og den andre avdeling er et medisinsk spa med ansvarlig lege, Kosmetiske sykepleiere.

job oss
job oss 2

Hvordan vi jobber

Vi har stort fokus på et godt arbeidsmiljø og har flere sosiale sammenkomster ila av året.

Vi er i dag 24 ansatte og setter fokus på høy kvalitet på våre behandlinger, samtidig som vi er en gjeng som liker veldig godt å jobbe sammen, og derfor vektlegger vi også høyt et godt arbeidsmiljø!

Ledige stillinger

Som hudterapeut i Karl Johan

Eger Skin Clinic er nå en del av et større team – Scandinavian Beauty med Petter Stordalen på laget. Vi er opptatt av å skape en unik bransjekultur med fokus på gode opplevelser for både ansatte og kunder.

Vi kan tilby deg:

☆ En hverdag med de nyeste og mest oppdaterte maskinene og teknikkene på markedet.

☆ Jevnlig kursing og utviklingssamtaler.

☆ Gode karrieremuligheter.

☆ Godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer.

Vi søker etter deg som er spesielt engasjert i bransjen og brenner for yrket! Er positiv og trives godt i et større team.

Søknadsfrist : Snarest.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!