Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Dermapen - Behandling i Oslo - Se pris | Eger Skin Clinic

Dermapen

Behandlingen gir en fastere og glødende hud, og har god effekt på pigmenteringer, arr og fine linjer. Dermapen er også perfekt som vedlikeholdsbehandling etter andre behandlinger. 

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

Dermapen er en automatisert form av microneedling. Apparatet er utstyrt med 24 justerbare, tynne nåler som lager mikrokanaler ned i huden. Dette er en utmerket behandling for en rekke hudtilstander som blant annet pigmenteringer, ujevn hudstruktur, fine linjer, arr eller strekkmerker. Dermapen kan med fordel kombineres med andre behandlinger for optimalt resultat.

Behandlingen skreddersys etter dine behov, og noen av resultatene er synlige umiddelbart. Behandlingen krever ikke konsultasjon i forkant, men dette kan likevel være en god idé om det er første gangen du utfører behandlingen, slik at du sammen med terapeuten din får planlagt det beste behandlingsforløpet for nettopp din hud. 

Velg behandling

Dermapen m. kjemisk peel

Raske og effektive resultater i kombinasjon med Dermapen.

Når du kombinerer PRX-T33, eller annen kjemisk peel sammen med Dermapen, vil de aktive ingredienser trekke dypere inn i huden med hjelp av de små mikro-kanaler som Dermapen lager. Kombinasjonen anbefales særlig til behandling av arr.

Ønsker du å vite mer om hvilke fordeler kombinasjonsbehandling med Dermapen & kjemisk peeling vil ha for din hud anbefaler vi å booke en uforpliktende konsultasjon

Eksfolierer huden og gir strålende glød!

Fremmer cellefornylese

Passer alle hudtyper og aldrer

Reduserer hyperpigmentering

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

En behandling med PRX-T33 passer godt for deg som ønsker en hudforyngende behandling uten nåler. PRX-T33 Peeling kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som opplever problemer med:

 • Tørr hud
 • Pigmenteringer og solskader
 • Strekkmerker
 • Arr
 • Linjer og overfladiske rynker
 • Ujevn hudtone
 • Sprengte blodkar

Det er alltid viktig å følge råd og anbefalninger i forbindelse med behandlinger. 

 • Bruk alltid høy solfaktor etter kjemisk peeling, minst SPF 30, men helst SPF 50. Selv om denne peelingen kan brukes året rundt.
 • Retinol-behandling av huden må avsluttes 2 uker før PRX-T33 behandling. Retinol-behandlingen kan gjenopptas 1 uke etter at du er ferdig med PRX-T33 behandlings-kuren.
 • Bruker du hudpleieprodukter hjemme som inneholder syre så må du avslutte dette minst 48 timer før PRX-T33 behandling, og vente i minst 1 uke etter siste behandling.
 • Du skal ikke trene samme dag som du får behandling med PRX-T33.
 • Vente til neste dag med å vaske ansiktet, det samme gjelder bruk av make-up.
 • Den første uken er det viktig at man ikke benytter annet enn vann eller anbefalt produkt for å rense huden.
 • Unngå all form for sminke til huden er helet. Det er derfor svært viktig at du ikke klør, skrubber eller bruker klut i det behandlede området.
 • Du må heller ikke forsøke å fjerne gammel hud som er i ferd med å løsne, eller benytte deg av noen annen form for ansiktsbehandling.
 • Har du vokset et område som ønskes å bli behandlet med PRX-T33 så bør det gå minst 1 dag mellom disse behandlingene pga. økt fare for smerte/svie.
 • For menn som har skjegg så kan vi ikke bruke peelingen i skjegget. Det anbefales da å barbere seg dagen før behandling.
 • Ved behandling med Isotretinoin, Co2-laser eller Blue Peel må man vente 6 måneder til man kan få utført PRX-T33 behandling.
 • Har du tatt Botox bør du vente 14 dager  til du kan ta PRX-T33 behandling.

Antall behandlinger og dager mellom sessioner varierer etter ulike hudtilstand.

 • Pigmentering: 1 behandling hver 20 dag til ønsket resultat er oppnådd
 • Hudforbedring og redusering av linjer: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 3 til 5 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) 
 • Solskadet hud: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 2 til 5 ganger
 • Sprengte blodkar: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 10 ganger
 • Aknearr: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 5 til 6 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) 

Behandlingen bidrar til cellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som igjen forbedrer huden både direkte og på lang sikt. Resultatene av en behandlingen utvikles gradvis, men noe av resultatene vil være synlig umiddelbart.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Dermapen m. Kjemisk Peel

3 100 – NOK

60 min

Dermapen m. Kjemisk Peel, maske & LED lys

3 200 – NOK

75 min

Tillegg for hals og bryst

590 – NOK

15 min

Dermapen Light Glow & Renew

Dermapen m. Mandelsyrepeel & Led lys terapi

Med Dermapen åpner man opp mikro-kanaler ned i huden for å la de aktive ingredienser trekke ned i huden. Resultatet etterlater en glødende og frisk hud.

Mandelsyren skaper en reaksjon i huden som reduserer urenheter og stimulerer til cellefornyelse. Gjennom å oppløse døde hudceller arbeider mandelsyren for å øke produksjon av nye hudceller, dette vil reduserer hudskader og urenheter. Behandlingen avsluttes med fuktgivende maske, og rød LED-lys terapi som har roende effekt huden.

Eksfolierer huden og gir strålende glød!

Fremmer cellefornylese

Reduserer urenheter

Reduserer hyperpigmentering

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Den molekylære strukturen av mandelsyren er bedre kjente alfa-hydroksysyrer. Syren arbeider seg dypt inn i porene, og trenger dypere inn enn andre syrer som ofte brukes på hud som er utsatt for urenheter. LED-lys trenger ned i dypere hudlagene og virker på cellenivå. Hudcellene vil få en skikkelig boostog gi huden masse energi og næring. Huden din vil få en flott og sunn utstråling!

Denne behandlingen kan tilpasses for alle hudtyper. Mandelsyre-peelingen er dessuten betennelsedempende og lett eksfolierende så kan derfor med fordel benyttes av deg som sliter med akne-utsatt hud (Obs! ikke aktiv akne)

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Dermapen m. Kjemisk Peel, maske & LED-lys

3 200 – NOK

75 min

Tillegg for hals og bryst

590 – NOK

15 min

Vanlige spørsmål om

Dermapen

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Smerteterskelen vår er individuell, men de aller fleste synes behandlingen går fint å utføre uten bedøvelse. Ettersom nåldybden kan justeres, vil behandler ta hensyn til din smerteterskel under behandlingen. Dermapen jobber fra 0,2 opp til 2,5 mm dypt i huden avhengig av hvilken hudtilstand som skal behandles. Når det gjelder arr og dype linjer, må en jobbe dypere enn hva som er nødvendig med for eksempel pigmenteringer. 

Dermapen er forbundet med minimal smerte i forhold til andre behandlinger.

Vi kan tilby bedøvelse i forbindelse med dermapen-behandling hvis du ønsker det. Dette er derimot ikke anbefalt, da bedøvelsen reduserer effekten av behandlingen. Dersom du ønsker bedøvelse, bookes det inn 15 min ekstra tid til dette.

​​Dermapen er en automatisert form for microneedling. Microneedling en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Dermapen er en effektiv behandling for alle hudtyper og har klinisk dokumenterte resultater på:  

 • Rynker og fine linjer
 • Arr
 • Strekkmerker
 • Keloider
 • Nupper
 • Generell oppstramming av hud 

Dermapen penetrerer huden ca. 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Behandlingen kombineres med aktive hudpleieprodukter som tilpasses etter din hudtype. Nålene skaper mikrokanaler ned i huden som hjelper de aktive virkestoffene med å trenge ned i hudlagene, som så iverksetter regenereringsprosessen.

I behandling med Dermapen benyttes aktive, naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer, som sammen aktiverer hudens egne celler og stimulerer kollagenproduksjonen.

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. Etter avsluttet kur vil du se en merkbart forbedret hudstruktur.

Antall behandlinger som er anbefalt for å oppnå optimalt resultat varierer, og kommer an på hvilke hudtilstander du ønsker å forbedre. På generell basis er det anbefalt med 3 til 5 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke.

Etter behandling med Dermapen vil du bli varm og rødlig i huden, og du vil føle en form for solbrenthet samme kveld. Dette vil roe seg i løpet av det første døgnet, og du kan bruke make-up etter 24 timer. Noen kan oppleve lettere grad av flass og lokal hevelse. Du bør bruke solfaktor med høy SPF, samt unngå å utsette huden for direkte soleksponering den første uken etter behandlingen.

Kontraindikasjoner

Dermapen er ikke anbefalt for personer med:

 • Cystisk, infeksiøs akne
 • Eksem
 • Aktivt herpesutbrudd/perioral dermatitt
 • Rosacea 
 • Gravide/ammende

Dermapen anses som en trygg behandling. Etter behandling vil huden være ekstra sensitiv og mottakelig for solskader. Det er derfor ikke anbefalt å utføre behandlingen på aktuelle områder i løpet av sommerhalvåret. 

Mørke hudtyper må også være ekstra forsiktig med denne type behandling, da risikoen for å skape hyperpigmenteringer er større.

Vi ønsker å gjennomføre en konsultasjon med alle som har hudtype 4-6 på Fitzpatrick-skala i forkant av behandling.

fitzpatrick skin type scale.png 2

Dermapen pris

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Dermapen ansikt

1 990 – NOK

45 min

Dermapen m. Maske & LED-lys

Ansikt

2 390 – NOK

75 min

Dermapen m. Maske & LED-lys

Ansikt, bryst & hals

2 900 – NOK

90 min

Dermapen m. Kjemisk Peel

3 100 – NOK

60 min

Dermapen lokalt område ansikt eller kropp

1 290 – NOK

30 min

Dermapen i kombinasjon m. Skinbooster

5 590 – NOK

45 min

Tillegg for bedøvelse

Ikke anbefalt men mulig for dem som ønsker

350 – NOK

15 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!