Dermapen

Dermapen gir en fastere, glødende hud, og har en fin effekt på pigmenteringer, arr og fine linjer. Dermapen er også perfekt som vedlikeholdsbehandling etter andre behandlinger. 

Om behandlingen

Dermapen er en automatisert form av microneedling. Apparatet er utstyrt med 24 justerbare tynne nåler som lager mikrokanaler ned i huden. Behandlingen tilpasses for å adressere dine fokusområder, og kan behandle en rekke indikasjoner som blant annet pigmenteringer, ujevn hudstruktur, fine linjer, arr eller strekkmerker. Dermapen kan med fordel kombineres med andre behandlinger for optimalt resultat.

Behandlingen skreddersys til dine behov, og noe av resultatene er synlige umiddelbart. Behandling med Dermapen krever ikke konsultasjon i forkant, men dette kan likevel være en god idé om det er første gangen du utfører behandlingen, slik at du sammen med terapeuten din får planlagt det beste behandlingsforløpet for nettopp din hud. 

Velg behandling

Dermapen Lightning Peel

Dermapen med Lightening Peel & LED-lys-terapi

Lightening Peel kombinert med Dermapen gir en maksimal effekt som ikke bare reduserer pigmenteringer og gir en jevnere hudtone, uten også har god effekt på fine linjer, og gir forbedret hudstruktur. Komponentene i peelingen består av 51% vitamin A kombinert med andre melanin inhibitorer for å redusere solskader og pigmenteringer.

Med Dermapen skapes mikrokanaler ned i dypere hudlag, noe som gjør det enklere for aktive ingredienser å trekke ned i huden. Resultatet etterlater en glødende og frisk hud.

Reduserer pigmenteringer

Fremmer cellefornylese

Gir jevnere hudtone og forbedret hudstruktur

Effektiv mot fine linjer

Antall behandlinger som trenges for å oppnå optimalt resultat er individuelt og varierer fra person til person.

Normalt sett bør man påregne 3-5 behandlinger før man oppnår beste resultat.

Før din behandling råder vi å ikke bruke sterke eksfolierende produkter, og eventuelt fjerne disse fra din hudpleierutine minimum 7 dager før Dermapen Lightening Peel.

Behandlingen er godt egnet for deg som ønsker å fjerne pigmenteringer og få en jevnere hudtone.

Smertetreskelen og hvordan vi opplever smerte er forskjellig hos oss alle. Nåldybden på Dermapen kan justeres og er det din første behandling prøver vi oss frem hvor din smertegrense går.

Det mulig å velge bedøvelse til behandlingen, men husk dette på bookes inn på forkant (tilvalg i behandling) mot et tillegg i pris. Dette er dog ikke anbefalt da dette har en hemmende effekt på noen av de aktive komponentene i behandlingen.

 

Du vil kunne føle deg lett solbrent og litt hoven rett etter behandlingen.

Etter 2-3 dager er det normalt med lett avflassing av det øverste hudlaget. Huden vil normalt føles fin etter en uke.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Valgfritt

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Dermapen mot pigmentering

Ansikt

2 700 – NOK

60 min

Tillegg for hals og bryst

590 – NOK

15 min

Tillegg LED-lys-terapi

590 – NOK

30 min

Dermapen + PRX-T33

Raske og effektive resultater i kombinasjon med Dermapen.

Når du kombinerer PRX sammen med Dermapen vil de aktive ingredienser trekker dypere inn i huden, med hjelp av de små mikrokanaler som Dermapen lager. Kombinasjonen anbefales særlig ved behandling av arr.

Behandlingen bidrar til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som igjen forbedrer huden både direkte og på lang sikt. Resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis, men noe av resultatene vil være synlig umiddelbart.

Eksfolierer huden og gir strålende glød!

Fremmer cellefornylese

Passer alle hudtyper og aldrer

Reduserer hyperpigmentering

En behandling med PRX-T33 passer godt for deg som ønsker en hudforyngende behandling uten nåler. PRX-T33 Peeling kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som opplever problemer med:

 • Tørr hud
 • Pigmenteringer og solskader
 • Strekkmerker
 • Arr
 • Linjer og overfladiske rynker
 • Ujevn hudtone
 • Sprengte blodkar

Det er alltid viktig å følge råd og anbefalninger i forbindelse med behandlinger. 

 • Bruk alltid høy solfaktor etter kjemisk peeling, minst SPF 30, men helst SPF 50. Selv om denne peelingen kan brukes året rundt.
 • Retinol-behandling av huden må avsluttes 2 uker før PRX-T33 behandling. Retinol-behandlingen kan gjenopptas 1 uke etter at du er ferdig med PRX-T33 behandlings-kuren.
 • Bruker du hudpleieprodukter hjemme som inneholder syre så må du avslutte dette minst 48 timer før PRX-T33 behandling, og vente i minst 1 uke etter siste behandling.
 • Du skal ikke trene samme dag som du får behandling med PRX-T33.
 • Vente til neste dag med å vaske ansiktet, det samme gjelder bruk av make-up.
 • Den første uken er det viktig at man ikke benytter annet enn vann eller anbefalt produkt for å rense huden.
 • Unngå all form for sminke til huden er helet. Det er derfor svært viktig at du ikke klør, skrubber eller bruker klut i det behandlede området.
 • Du må heller ikke forsøke å fjerne gammel hud som er i ferd med å løsne, eller benytte deg av noen annen form for ansiktsbehandling.
 • Har du vokset et område som ønskes å bli behandlet med PRX-T33 så bør det gå minst 1 dag mellom disse behandlingene pga. økt fare for smerte/svie.
 • For menn som har skjegg så kan vi ikke bruke peelingen i skjegget. Det anbefales da å barbere seg dagen før behandling.
 • Ved behandling med Isotretinoin, Co2-laser eller Blue Peel må man vente 6 måneder til man kan få utført PRX-T33 behandling.
 • Har du tatt Botox bør du vente 14 dager  til du kan ta PRX-T33 behandling.

Antall behandlinger og dager mellom sessioner varierer etter ulike hudtilstand.

 • Pigmentering (Melasma): 1 behandling hver 20 dag til ønsket resultat er oppnådd
 • Hudforbedring og redusering av linjer: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 3 til 5 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) 
 • Solskadet hud: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 2 til 5 ganger
 • Sprengte blodkar: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 10 ganger
 • Aknearr: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 5 til 6 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) 

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

After
Før
Etter
After
Før
Etter

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Dermapen m. PRX-T33 Peel

3 100 – NOK

60 min

Tillegg for hals og bryst

590 – NOK

15 min

Tillegg LED-lys-terapi

590 – NOK

15 min

Dermapen Light Glow & Renew

Dermapen m. Mandelsyrepeel & Led lys terapi

Med Dermapen åpner du opp mikrokanaler ned i huden for mandelsyren å trekke ned i. Resultatet etterlater en glødende og frisk hud. Mandelsyre er en kjemisk peeling, noe som betyr at den fjerner lag med rusk gjennom en reaksjon med huden. Behandlingen stimulerer til cellefornyelsen ved å oppløse hudceller arbeider mandelsyre for å øke cellegenerering og  reduserer hudskader og urenheter. Avsluttes med fuktbehandling med maske, og rød LED-lys terapi, som roer ned huden.

Eksfolierer huden og gir strålende glød!

Fremmer cellefornylese

Renser porene

Reduserer hyperpigmentering

Den molekylære strukturen av mandelsyren er bedre kjente alfa-hydroksysyrer. Syren arbeider seg dypt inn i porene, og trenger dypere inn enn andre syrer som ofte brukes på hud som er utsatt for urenheter. LED-lys trenger ned i dypere hudlagene og virker på cellenivå. Hudcellene vil få en skikkelig boostog gi huden masse energi og næring. Huden din vil få en flott og sunn utstråling!

Denne behandlingen kan tilpasses for alle hudtyper. Mandelsyre-peelingen er dessuten betennelsedempende og lett eksfolierende så kan derfor med fordel benyttes av deg som sliter med akne-utsatt hud (Obs! ikke aktiv akne)

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Dermapen Light, Glow & Renew m. mandelsyre-peel & LED-lys

3 200 – NOK

75 min

Tillegg for hals og bryst

590 – NOK

15 min

Før og etter behandling med Dermapen

After
Dermapen før og etter Før
Etter
After
Dermapen før og etter Før
Etter

Vanlige spørsmål om

Dermapen

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Hvordan vi opplever smerte er individuelt og de aller fleste synes behandlingen går fint å utføre uten bedøvelse. Ettersom nåldybden kan justeres, vil behandler ta hensyn til din smerteterskel under behandlingen.
Dermapen jobber fra 0,2 opp til 2,5 mm dypt i huden avhengig av hva en ønsker å jobbe med. Når det gjelder arr og dype linjer, må en jobbe dypere enn hva som er nødvendig med for eksempel pigmenteringer. 

Vi anbefaler å unngå bedøvelse da dette kan redusere effekten av behandlingen. Ønsker du likevel bedøvelse, må dette bookes inn i tillegg til behandlingen, da det krever 15 minutter ekstra til virketid.

​​Dermapen er en automatisert behandling av microneedling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. En effektiv behandling til alle hudtyper med klinisk dokumenterte resultater på:  

 • Rynker og fine linjer
 • Arr
 • Strekkmerker
 • Keloider
 • Nupper
 • Generell oppstramming av hud 

Dermapen penetrerer huden ca. 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Behandlingen kombineres med aktive hudpleieprodukter som tilpasses etter din hudtype. Nålene skaper mikrokanaler ned i huden som hjelper de aktive virkestoffene med å trenge ned i hudlagene, som så iverksetter regenereringsprosessen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen, er produkter med ingredienser som består av høyt- konsentrat og kvalitet. Naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer som til sammen aktiverer hudens egne celler som stimulerer kollagenproduksjonen.

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. Etter avsluttet kur vil du se merkbart forbedret hudstruktur.

Antall behandlinger som er anbefalt for å oppnå optimalt resultat varierer, og kommer an på hvilke indikasjoner man ønsker å forbedre. På generell basis er det anbefalt med 3 til 5 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke.

Det er minimal smerte i forhold til andre behandlinger. Smerteterskelen er individuell hos oss alle og vi kan tilby bedøvelse i forbindelse med behandlingen til de som ønsker, men det er ikke anbefalt, da bedøvelse reduserer effekten av behandlingen. Ønsker du bedøvelse så bookes det inn 15 min ekstra tid.

Etter behandling vil du bli varm og rødlig i huden, og du vil føle en form for solbrenthet samme kveld. Dette vil roe seg i løpet av det første døgnet, og du kan bruke make-up etter 24 timer. Noen kan oppleve lettere grad av flass og lokal hevelse. Du bør bruke solfaktor med høy SPF samt unngå å utsette huden for direkte soleksponering første uken etter behandlingen.

Kontraindikasjoner

Dermapen er ikke anbefalt for personer med:

 • Cystisk, infeksiøs akne
 • Eksem
 • Aktivt herpesutbrudd/perioral dermatitt
 • Rosacea 
 • Gravide/ammende

Dermapen anses som en trygg behandling. Etter behandling vil huden være ekstra sensitiv og mottakelig for solskader. Det er derfor ikke anbefalt å utføre behandlingen på aktuelle områder i løpet av sommerhalvåret. 

Mørke hudtyper må også være ekstra forsiktig med denne type behandling, da risikoen for å skape hyperpigmenteringer er større.
Vi ønsker konsultasjon med alle som har hudtype 4-6 på Fitzpatrick-skala i forkant av behandling.

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Tillegg for bedøvelse

Ikke anbefalt men mulig for dem som ønsker

350 – NOK

15 min

Dermapen ansikt

1 990 – NOK

60 min

Dermapen lokalt område ansikt eller kropp

1 290 – NOK

30 min

Dermapen m. PRX-T33 Peel

3 100 – NOK

60 min

Dermapen Lightening Peel

2 700 – NOK

60 min

Dermapen i kombinasjon med Skinbooster

5 590 – NOK

45 min

Dermapen m. Maske & LED-lys

Ansikt

2 390 – NOK

75 min

Dermapen m. Maske & LED-lys

Ansikt, bryst & hals

2 900 – NOK

90 min

Dermapen Light, Glow & Renew m. mandelsyre-peel & LED-lys

3 200 – NOK

75 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!