Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

7 ting du burde tenke på etter behandling med Dermapen

7 ting du burde tenke på etter behandling med Dermapen

Dermapen er elsket av mange av våre kunder. Du kan forvente synlige resultater. Men hva bør du vite om dagene rett etter behandlingen?

Våre beste råd til deg etter behandling med Dermapen

1. Først av alt: Du må avslutte bruk av Retinol minst 1 uke før Dermapen

Bruker du hudpleieprodukter hjemme som inneholder syre så må du avslutte disse minst 48 timer før behandling.

2. Vi anbefaler alltid hjemmepleie som reduserer nedetid

Etter behandling med Dermapen vil du bli varm og rødlig i huden, og du vil føle en form for solbrenthet samme kveld. Dette roer seg i løpet av det første døgnet. Noen kan oppleve lettere grad av flass og lokal hevelse, avhengig av hvor sterk behandling du fikk. Vi anbefaler alltid hjemmepleie som reduserer nedetid som rødhet og sår hud.

3. Unngå direkte sol på området

Du må unngå direkte sol på behandlet område i minst 14 dager etter behandling og bruke solfaktor med høy SPF hver dag i minst 4 uker etter behandling.

4. Bruk produkter huden din vil ha glede av

Alle produkter du bruker på huden etter behandling vil ha økt effekt, sørg derfor for å bruke produkter huden din vil ha glede av.  Produkter som virker irriterende vil være enda mer irriterende etter slik behandling. Produkter med gode ingredienser vil virke raskere etter behandlingen.

5. Du kan bruke make-up etter 24 timer

Du kan dekke deg med make-up etter 24 timer eller når huden er helt helet, spør gjerne klinikken og make-up som ikke irriterer huden.

6. Unngå self-tan til huden er helet

Self-tan skal ikke brukes før huden er helt helet og fri for rødhet.

7. Unngå trening rett etter behandling

Du bør unngå å trene den dagen du har fått utført behandlingen.

På våre klinikker lokalisert på Karl Johan, Majorstuen og Sandvika har vi en rekke erfarne terapeuter som skreddersyr Dermapen behandlingen etter dine behov.

LES MER eller book behandling her


Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!