Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Porer | Eger Skin Clinic

Porer

Porer er noe vi alle har, men for noen er de mer synlige enn hos andre. Synlige porer forekommer ofte i ansikt og rundt nese og er helt normalt.

Porer

Det finnes mange gode behandlinger som reduserer synligheten av porer. Det finnes ulike metoder for å redusere størrelsen av porer i ansikt og på kropp. Vanligst forekommende er porer på nesen, Grunnen til at porer ofte er mer synlige i ansiktet og på nesen er at de ligger mer sentrert. I tillegg ligger de oljeproduserende talgkjertlene sitter her.

Vi tilbyr en rekke behandlinger som har en sammentrekkende effekt på porer. Book en time for konsultasjon så er du i gang!

BOOKING Kontakt

Selv om alle har porer, vil de fortsatt være mer synlig hos noen. Det er flere grunner til dette, blant annet:

Overdreven talgproduksjon. Når talgkjertelen produserer for mye olje får du fet hud, noe som gir mer synlige porer.

Blokkerte porer. Når olje samler seg i porene og kombineres med smuss eller sminke, kan porene bli blokkert. Denne blokkeringen gjør at porene utvider seg og blir mer synlige.

Alder. Med alderen reduseres kollagen og elastin i huden (hudens byggestener), noe som fører til at porene utvider seg.

Solskader. Eksponering for UV-stråler bryter ned kollagen og elastin, som igjen reduserer hudens fasthet. Dette gjør at porene vokser seg større.

Genetikk. Størrelse på porene er arvelig betinget, så dersom foreldrene dine har store porer, er sannsynligheten større for at du også får store porer.

Porer er små fordypninger i hudens overflate og du finner dem i områdene på kroppen som har hårsekker. Porer deles inn i to ulike typer, der den ene frigjør kroppens naturlige olje (talg) og den andre frigjør svette.

Det finnes produkter du kan bruke hjemme for å forebygge og forminske synligheten av porer. Produkter som inneholder retinol kan gi en porsammentrekkende effekt. Kombinere gjerne med toner og cleanser som har raffinerende effekt på porer. Ta gjerne kontakt med oss for å anbefalinger på hvilke produkter som er best egnet for din hudtype.

IPL-laser

IPL er vår mest effektive behandling mot grove porer. Behandlingen reduserer også rødme og pigmentflekker og gir deg også en jevnere hudtone.

Fotona Light Peel

Fotona Light Peel er en form for fraksjonert laserbehandling som kun virker på det øverste hudlaget (epidermis). Behandlingen bidrar til å gi mer glød og blodgjennomstrømning i huden, og er optimal dersom du ønsker å redusere store porer. 

Dermapen

Er en automatisert microneedling behandling som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv. Dermapen er utstyrt med 12 nano-tynne nåler som lager mikrokanaler ned i huden som fungerer som en innslusningskanal for aktive virkestoffer og vekstfaktorer med porsammentrekkende effekt på grove porer.

Green Peel Energy

Green Peel er en populær peeling basert på 100% naturlige råvarer uten å gå på kompromiss med resultatet. Det bør påregnes ca 4-5 behandlinger for å oppnå optimalt resultat og anbefales å starte med den mildere varianten Green Peel Fresh Up for å tilpasse huden til de komponentene i peelingen.

PRX-T33 Peeling

PRX-T33 er den nye generasjonens TCA-peel som har minimalt med nedetid og flassing. Behandlingen har gode porsammentrekkende egenskaper. TCA-syren er betennelsesdempende og fjerner bakterier, renser porer og gir økt tilvekst av fibroblaster. Kombiner gjerne med Dermapen for å enda bedre og raskere resultater.

HydraFacial

HydraFacial etterlater en deilig ren følelse og strålende glød og er en stor kundefavoritt her på Eger Skin Clinic. Den foregår over flere trinn og inneholder bland annet dyprens som skyller ut porer, fjerner hudormer og urenheter. Resultatet av HydraFacial vil være mer kortsiktig jevnført med våre andre behandlinger mot store porer men kan være en god førstegangsbehandling eller kun ønsker å fjerne Black-heads.

PCA Peeling

Denne peelingen er godt egnet til alle hudtyper også sensitiv hud. Den reduserer solskader på huden i tillegg til gi en fornyet hudoverflate. Din terapeut vil velge ut hvilken type PCA-peel som er best for deg.

Er du usikker på hvilken behandling som er best for din hud?

Hvis du ønsker å vite mer om våre hudforbedrende behandlinger kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Du kan også ringe en av våre klinikker innenfor åpningstiden.

General Contact form without phone number

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!