Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Behandling av store porer | Eger Skin Clinic

Porer

Porer er noe vi alle har, men hos noen er de mer synlige enn hos andre. Synlige, store porer forekommer ofte i ansiktet og er helt normalt.

Behandling av store porer

Selv om store porer er helt vanlig og ufarlig, er det fortsatt mange som ønsker å behandle det av kosmetiske årsaker. Vi tilbyr en rekke behandlinger som har en sammentrekkende effekt på porer. Se oversikten over behandlingene vi tilbyr mot store porer lenger ned, eller book en konsultasjon, så er du i gang!

BOOKING Kontakt

Porer er små fordypninger i hudens overflate og du finner dem i områdene på kroppen som har hårsekker. Porer deles inn i to ulike typer, der den ene typen pore frigjør kroppens naturlige olje (talg) og den andre typen pore frigjør svette.

Grunnen til at porer ofte er mer synlige i ansiktet og på nesen er at de ligger mer sentrert. I tillegg ligger de oljefrigjørende talgkjertlene der.

Andre årsaker er:

Overdreven talgproduksjon. Når talgkjertelen produserer for mye olje får du fet hud, noe som gir mer synlige porer.

Blokkerte porer. Når olje samler seg i porene og kombineres med smuss eller sminke, kan porene bli blokkert. Denne blokkeringen gjør at porene utvider seg og blir mer synlige.

Alder. Med alderen reduseres kollagen og elastin i huden (hudens byggestener), noe som fører til at porene utvider seg.

Solskader. Eksponering for UV-stråler bryter ned kollagen og elastin, som igjen reduserer hudens fasthet. Dette gjør at porene vokser seg større.

Genetikk. Størrelse på porene er arvelig betinget, så dersom foreldrene dine har store porer, er sannsynligheten større for at du også får store porer.

Det finnes produkter du kan bruke hjemme for å forebygge og forminske synligheten av porer. Produkter som inneholder retinol kan gi en poresammentrekkende effekt. Kombiner gjerne med toner og cleanser som har raffinerende effekt på porer.

Ta gjerne kontakt med oss for å få anbefalinger om hvilke produkter som er best egnet for din hudtype.

IPL-laser

IPL er vår mest effektive behandling mot grove porer. Behandlingen reduserer også rødme og pigmentflekker, og gir deg også en jevnere hudtone.

Fotona Light Peel

Fotona Light Peel er en form for fraksjonert laserbehandling som kun virker på det øverste hudlaget (epidermis). Behandlingen bidrar til å gi mer glød og blodgjennomstrømning i huden, og er optimal dersom du ønsker å redusere store porer. 

Dermapen

Er en automatisert microneedling behandling som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv. Dermapen er utstyrt med 12 nano-tynne nåler som lager mikrokanaler ned i huden som fungerer som en innslusningskanal for aktive virkestoffer og vekstfaktorer med en sammentrekkende effekt på grove porer.

Green Peel Energy

Green Peel er en populær peeling basert på 100% naturlige råvarer – uten å gå på kompromiss med resultatet. Du bør påregne ca. 4-5 behandlinger for å oppnå optimalt resultat. Det anbefales at du starter med den mildere varianten Green Peel Fresh Up, slik at huden din blir vant til komponentene i peelingen.

PRX-T33 Peeling

PRX-T33 er den nye generasjonens TCA-peel som har minimalt med nedetid og flassing. Behandlingen har gode poresammentrekkende egenskaper. TCA-syren er betennelsesdempende og fjerner bakterier, renser porer og gir økt tilvekst av fibroblaster. Kombiner gjerne med Dermapen for å enda bedre og raskere resultater.

HydraFacial

HydraFacial etterlater en deilig ren følelse og strålende glød, og er en stor kundefavoritt her på Eger Skin Clinic. Den foregår over flere trinn og inneholder bland annet dyprens som skyller ut porer, fjerner hudormer og urenheter. Resultatet av HydraFacial vil være mer kortsiktig sammenlignet med våre andre behandlinger mot store porer, men kan være en god førstegangsbehandling eller dersom du kun ønsker å fjerne blackheads.

Endymed

Endymed er en behandling som kombinerer microneedling med fraksjonert laser. En effektiv behandling som kan sammenlignes med 4 x Dermapen-behandlinger.

Er du usikker på hvilken behandling som er best for din hud?

Hvis du ønsker å vite mer om våre hudforbedrende behandlinger kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Du kan også ringe en av våre klinikker innenfor åpningstiden.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!