Fotona laser

Fotona Dynamis Pro er et prisvinnende lasersystem utviklet for estetisk medisin. Fotona kombinerer ulike bølgelengder for å behandle ulike hudlag samtidig.

Om Behandlingen

To bølgelengder
Fotona var den første produsenten som introduserte to komplementære laserbølgelengder (Er:YAG og Nd:YAG). Ved å kombinere begge bølgelengdene i en enkelt behandling utnyttes de unike egenskapene til hver laserbølgelengde best, og kan forbedre resultatet av behandlingen. Innovative løsninger er tilgjengelige for et bredt spekter av estetiske behandlinger, inkludert hudfornyelse- og foryngelse, reduksjon av pigmenteringer, vener og vaskulær lesjoner. Fotona kan også brukes til gynekologiske behandlinger til hjelp mot inkontinens eller for vaginal vevopptramming.

Er:YAG-lasere – for behandling av det overfladiske hudlaget
Fotonas Er:YAG laserbølgelengde absorberes selektivt av vanninnholdet i hudcellene, noe som muliggjør ekstremt presis, mikron lag-for-lag-ablasjon av epidermis. Dette får den behandlede huden til å stramme seg, og stimulerer produksjonen av nytt kollagen i dermis. Det samlede resultatet er at det dannes ny hud som er jevnere og fastere. Fotonas teknologi gjør det mulig for terapeuten å tilpasse behandlingen basert på individuelle behov og ønskemål innenfor hudforyngelsesbehandlinger, kollagenremodellering, hudoppstramming, eksfoliering mm. 

Nd:YAG-lasere – for behandling av dyptliggende vev
Lyset til Fotonas Nd:YAG trenger dypere ned i huden for selektivt å målrette selv de dypeste hudstrukturene som dyptliggende årer eller vev. Energien til laseren varmer dem til et punkt hvor ønsket effekt oppnås. Med Fotonas Q-switched teknologi, transformeres laserlys til fotoakustiske bølger som mekanisk bryter fra hverandre uønskede pigmenter eller blodkar, slik at kroppens eget immunsystem kan fjerne dem.

Velg behandling

Fotona IntimaLase™

En effektiv behandling for vaginal vevoppstramming

Utvidelse av den vaginale kanalen skjer typisk etter fødsel, særlig kvinner som føder mange barn eller føder i sen alder får mindre naturlige oppstramming etterpå.

IntimaLase™ er en rask, smertefri og trygg behandling som gir vaginal oppstramming uten kirurgi. Laserbehandlingen stimulerer produksjon av kollagene fibre, øker blodtilførsel, fuktighet og elastisitet vaginalt. Resultatet blir en oppbygging og oppstramming av vaginalkanalen.

Behandlingen er tilnærmet smertefri, men litt ubehag må påregnes. Det er ikke nødvendig med bedøvelse. På Eger Skin Clinic utføres behandlingen med Fotona IntimaLase™ av lege.

Styrker bindevev i den vaginale veggen

17% gjennomsnittlig vaginalkrymping

95% opplever moderat eller sterk oppstramming blir kvitt besvær mer urinlekkasje

Skånsomme laserstråler sender infrarødt lys som varmer opp det ytre laget av vaginal slimhinnen. Dette stimulerer til collagen og elastin gjenoppbygning- og produksjon. Fotona laseren penetrerer kun 0,5 mm inn i slimhinnen slik at en unngår risiko for skade på dypere vev og nerver. Collagen remodellering fører til strammere vev med bedre elastisitet og økt blodsirkulasjon gir en naturlig forbedret fukt av skjeden.

IntimaiLase® er anbefalt som kur med 2-3 behandlinger med ca 3-6 ukers mellomrom. Én vedlikeholdsbehandling bør påregnes etter ca 1-2 år for å vedlikeholde resultatet.

IntimIntimaiLase®  er forbundet med få eller ingen komplikasjoner. Vanligvis anbefales to til tre behandlinger. Det er ingen nedetid, og ikke behov for smertestillende eller antibiotika. Du kan gå rett tilbake til daglige aktiviteter.

Komplikasjoner er sjeldne, av lav alvorlighetsgrad og er forbigående. Under 4% har hatt komplikasjoner som økt utflod eller ødem.

Behandlingen passer for alle som ønsker vaginal oppstramming og økt seksuell kvalitet, men er særlig godt egnet for kvinner som er ferdig med barnefødsel.

Behandlingstid: 25 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner hos lege refunderes ikke ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Konsultasjon hos lege

Påkrevd før behandling, refunderes ikke

670 – NOK

30 min

IntimaLase

1.gangs behandling

6 490 – NOK

25 min

IntimaLase

2.gangs behandling

5 490 – NOK

25 min

Fotona IncontiLase®

En trygg og effektiv behandling mot urinlekkasje

Ufrivillig vannlating kan oppleves som både plagsomt og sjenerende. Fotona IntontiLase er trygg, effektiv og skånsom. Her på Eger Skin Clinic utføres behandlingen av lege.

Inkontinens eller ufrivillig urinlekkasje rammer 25% av alle kvinner en gang i løpet av livet. Det finnes ulike former for lekkasje, hvor de vanligste er stress-inkontinens (lekkasje ved hoste, nysing eller fysisk aktivitet), og urge-inkontinens (gjentatte, hyppige toalettbesøk, ofte opplevelse av å ikke nå frem til WC i tide) eller en blanding av disse to typene.
Hvilken type som rammer deg kartlegges ved legekonsultasjon før behandling. 

Styrker bindevev i den vaginale veggen

Langvarig effekt på 2 år eller mer

81% blir kvitt besvær mer urinlekkasje

Skånsomme laserstråler leveres med nøyaktighet langs den vaginale kanalen. I omkringliggende vev omdannes energien til varme som stimulerer til økt kollagenproduksjon og økt dannelse av bindevev. Dette styrker den vaginale veggen. Behandlingen fokuseres mot fremre vaginale vegg for å indirekte støtte opp urinrøret. Behandlingen skjer raskt og er tilnærmet smertefri. De fleste opplever en følelse av litt varme i vevet. 

Fotona IncontiLase® er anbefalt som kur med 3 behandlinger med ca 3-6 ukers mellomrom. Én vedlikeholdsbehandling bør påregnes etter ca 1-2 år for at symptomer ikke skal komme tilbake. 

Behandlingen gir tilnærmet ingen nedetid og du kan du returnere tilbake til normale hverdagsaktiviteter like etter behandling. 

For å forhindre infeksjon anbefales det å avstå fra samleie og offentlige bad til full tilhelingstid cirka 5-7 dager etter behandling. 

Potensielle kortvarige bivirkninger: ubehag, hevelse, økt utflod, spot-blødning, økt inkontinens.Behandlingstid: 25 min

Konsultasjon: Pålagt før behandling

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner hos lege refunderes ikke ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Konsultasjon hos lege

Påkrevd før behandling, refunderes ikke

670 – NOK

30 min

Fotona IncontiLase

1.gangs behandling

6 490 – NOK

25 min

Fotona IncontiLase

2.gangs behandling

5 490 – NOK

25 min

Fotona Neglesopp

Neglsopp er ofte vanskelig å kvitte seg med når det først oppstår. Laserbehandling mot neglsopp er effektiv til å fjerne neglsopp på både hender og føtter. Kliniske studier viser 93% blir helt kurert etter avsluttet kur.

Behandlingen kan forårsake lett grad av ubehag under selve strålingen i form av intens varme på neglene. 

Tilnærmet smertefri behandling av neglsopp

93% blir kvitt neglsoppen etter avsluttet kur

Behandling av neglsopp både på fingrer og tær

Behandlingsprogrammet foretas med Nd: YAG laser. Fotona laserens bølgelengde er spesielt designet for å absorberes av pigment og ettersom neglesopp består av slike pigment er det en effektiv behandlingsmetode der 93% blir kurert etter anbefalt behandlingstid. Denne laseren avgir lysenergi som rettes mot det infekterte området og dette fører til pigmentene i soppen sprenges og dør ut.

Først når du har vært hos fastlege og fått tatt prøver og påvist neglsopp kan du ta kontakt med oss for å booke inn en time.

Laserbehandling er effektiv mot sopp, men sporer fra soppen er resistente. Derfor er det ofte behov for flere behandlinger som settes opp etter spesifikke intervaller. Sporer som er til stede under den siste behandlingen, som ennå ikke har utviklet seg, kan bli til sopp etter noen uker og derfor kan det kan det være nødvendig med gjentatte behandlinger i en viss periode. Det er anbefalt terapien foretaes i en serie av 4 sesjoner med 3 måneders intervaller.

Ved alvorlig og langvarig infeksjon med neglesopp som har påvirket mer enn 50% av neglen samt angrepet negleroten, kan det være behov for ytterligere laserbehandlinger enn de 4 som er standard. Medisinering kan også vurderes som et supplement.

Resultater kan ta noen måneder, og først bli synlige når den friske neglen vokser ut. Avhengig av omfang kan det  ta mellom 6 og 12 måneder for en tånegl å vokse ut.

Behandlingsresultatet kan variere. Kliniske studier viser til høy kundetilfredstilhet.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss. Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona neglsopp

Intill 5 negler

1 990 – NOK

15 min

Fotona neglsopp Intill 5 negler

Kur inkl. 4 beh.

6 400 – NOK

15 min

Fotona TightSculpting®

Er behandling for deg som ønsker å stramme opp slapp hud på kropp, redusere fett og få en bedre hudstruktur generelt.

Systemet til Fotona laser er en unik flerbølgelengdet, ikke-invasiv behandling for fettredusering -og hudoppstramming som kan utføres på alle kroppsområder.

Fotona Tightsculpting er en avansert laserbehandling som effektivt reduserer fett, skulpturer og strammer opp de områdene på kroppen som behandles. Fotona Tightsculpting er både en trygg og behagelig behandling som gir svært effektive resultater. Et alternativ til deg som har prøvd andre metoder og som sliter med slapp hud eller gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk med trening eller diett alene.

Reduserer uønsket fett

Strammer opp slapp hud

Skulpturer kroppen

Fotona Tightsculpting er et ikke-invasivt, lasersystem med dobbel bølgelengde som leverer kontrollert varme til målrettede områder, noe som gir mulighet for hudstramming og skulpturering over mange områder av kroppen.

Behandlingen går i to trinn, og trinn én varmer PIANO-pulsen på en forsiktig og skånsom måte opp fettceller i kroppen og strammer huden. Teknikken baseres på en unik dobbeltbølgelengde. Behandlingen strammer opp hud og reduserer fett på alle kroppsområder.

Deretter pulseres overflaten på huden med SMOOTH-modus, noe som reduserer hudens slapphet og strammer opp huden. Dette revolusjonerende varmesystemet stimulerer kollagenproduksjonen, noe som gir forbedringer i både elastisitet og slapphet i pasientens målrettede behandlingsområder.

Alle våre laserterapeuter har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfører din laserbehandling hos oss. Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Vi anbefaler 4 behandlinger med ca. 4 ukers mellomrom.

Kan kombineres med LPG for bedre og raskere resultater. Spør oss gjerne om pakkepris.

Behandlingstid: 45-60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

After
Før
Etter
After
Før
Etter

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fettsmelting kropp

5 300 – NOK

60 min

Fettsmelting kropp

Kur inkl. 4 beh

18 400 – NOK

60 x 4 min

Fettsmelting hake

4 700 – NOK

45 min

Fettsmelting hake

Kur inkl. 4 beh

12 500 – NOK

45 x 4 min

Fotona Smooth Eye

Fotona Smooth Eye er laserbehandling av området rundt øyne som virker svært oppstrammende, rynkereduserende og er fin for mørke rander og poser under øynene.

Laserbehandlingen utføres etter lokal bedøvelse, man kjenner som regel lite til selve behandlingen. Smooth Eyes er anbefalt opp til 4 ganger for å få det optimale oppstrammende resultat.

Reduserer slapp hud og rynker rundt øyepartiet

Gjenoppretter volumtap under øyene

Fjerner mørke ringer og poser under øyene

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona Smooth Eye

4 620 – NOK

30 min

Fotona Smooth Eye

Kur inkl. 4 beh

15 200 – NOK

30 min

Fotona LipLase™

Laserbehandling for økt leppevolum uten filler eller injeksjoner.

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. LipLase varmer i de dype lagene av huden som stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst og vitalitet. Laseren behandler leppene på både innsiden og utsiden, og stimulerer kollagenproduksjonen som igjen fører til fastere og plumpere lepper.

Plumper og gjenoppretter volum i lepper

Strammer opp leppevev

Ingen nålestikk eller nedetid!

LipLase™ er en laserbehandling stimulerer vevet i leppene og gir et fyldigere og strammere utseende. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke-invasiv laserbehandling på både innsiden av munnen og på leppene.

Med laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, dette setter i gang gjennoppbygging av kollagen i vevet. Denne behandlingen har ingen «nedetid» uten bivirkninger og du kan fortsette sine daglige rutiner og gjøremål rett etter behandling.

Behandlingen er rask og smertefri og krever ikke bedøvelse.

Denne behandling er anbefalt for aldersgruppe 40+ som har begynt å miste volum i leppene grunnet nedsatt kollagenproduksjon.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner hos sykepleier refunderes ved av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona LipLase

2 900 – NOK

30 min

Fotona LipLase

Kur inkl. 3 beh.

7 100 – NOK

30 min

Fotona Skin Peels

Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling. 

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Behandlingen forbedrer hudens utseende. Huden blir strammere og vil både se og føles yngre ut.

Reduserer arr, rynker, linjer, pigmentflekker strekkmerke

Anbefalt som kur for optimalt resultat

Forbedrer elastisitet

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet. Vi anbefaler 2-3 behandlinger med ca. 6 ukers mellomrom for å oppnå optimalt resultat.

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet.

I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsomrpdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate huden rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil behandlingen stimulerer til flassing. I noen tilfeller kan man oppleve små blødninger. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen rett etter behandling, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid i noen dager etterpå.

Etter din laserbehandling viktig å ikke utsette hområdet for soleksponering i minimum 2 uker. Vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

Vi anbefaler ikke at du påfører sminke etter behandling, og ber deg avvente med trening eller aktivitet som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke lengre er rød og hoven.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Ja, du må påregne smerte under selve behandlingsforløpet, særlig ved de dypere varianter av denne peelingen. Vi tilbyr bedøvelse til dem som ønsker dette.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Valgfritt

After
Før
Etter
After
Før
Etter

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona Light Peel

4 400 – NOK

60 min

Fotona Medium Peel

6 990 – NOK

60 min

Fotona Deep Peel

7 650 – NOK

60 min

Fotona 5D Facelift

En oppstrammende behandling med svært god effekt. Finnes i forskjellige styrker for å tilpasse dine behov. Fotona 5D gir deg et ansiktsløft uten kirurgiske inngrep.

Fotona5D Face Lift er en videreutviklet og forbedret protokoll fra tidligere 4D – Nå med enda bedre resultater! 

Behandlingen utføres gjennom kontrollert hudoppvarming av overfladiske hudlaget som stimulerer kollagenproduksjonen på en kraftfull og trygg måte. Resulta gir en generell forbedring av slapphet og elastisitet.

Strammer opp nasiolabiale folder

Reduser porer, linjer, rynker og pigmenteringer

Gir en jevnere hudtone

Forbedrer elastisitet

Behandling foregår over 5 trinn:

 1. Oralt (innside kinn) Oppstramming
 2. Utvendig oppstramming nasolabiale linjer.
 3. Kollagenstimulerende varmebehandling
 4. Overfladisk oppstramming
 5. En laser peel som minimerer fine linjer og porer

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet. Det er anbefalt med ca. 3 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

Det normalt huden føles stram. Du vil føle deg litt solbrent. Det på påregnes litt rødme og flassing noen dager etter behandlingen. Du kan gå rett tilbake til dine daglige gjøremål rett etter behandling.

Behandlingen skal ikke utsettes for soleksponering og er derfor ikke anbefalt sommertid. Du skal alltid beskytte med behandlet område med solfaktor med høy SPF ukene etter din behandling.

Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet. Gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder for et umiddelbart løft. Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur.

Med Fotona 5D Facelift strammes huden opp med Nd: YAG laser. Laserhodet brukes også på innsiden av kinnene, og gir oppstrammende effekt fra innsiden ut. Ansiktsløft med denne laseren strammer opp hud og reduserer nasolabiale folder, det vil si linjene som går vertikal fra nese til til munn.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.

Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

After
Før
Etter
After
Før
Etter

Prosessen

Fotona 5D Facelift

1

Smooth Lifting

Oppstramming som gjøres fra innsiden av munnen

2

Frac3

Utvendig oppstramming av nasiolabiale folder

3&4

Piano & Smooth Fiming

Kollagenstimulerende varmebehandling

5

Light Peel

Siste steg som peeler overste hudlag og minimerer fine linjer og porer

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona 5D Facelift

5 300 – NOK

75 min

Fotona 5D Oppstramming hals

4 700 – NOK

60 min

Vanlige spørsmål om

Fotona laser

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Fotonas SP Dynamis lasersystem er designet for å utføre alle større estetiske behandlinger med langvarige resultater. Systemet er svært presist med høy sikkerhet. Ved å kombinere to komplementære laserbølgelengder fungerer SP Dynamis som en svært allsidig, multifunksjonell estetisk plattform som kan utføre et eksepsjonelt bredt spekter av bruksområder innen estetiske behandlinger og gynekologi. Fotona sin Nd:YAG-bølgelengde er effektiv for å nå de dypeste lagene i huden, mens Er:YAG-bølgelengden er ideell til å behandle hudens overflate. langvarige resultater.

Høyest ytelse estetiske behandlinger

Teknologien til Fotona lasersystem har mangfoldet og kraften som trengs for å håndtere et bredt spekter av estetiske behandlinger. Fotona laser kan brukes til blant annet;

 • Hudoppstramming ansikt
 • Oppstramming kropp og fettsmelting
 • Gi økt leppevolum
 • Gynekologisk vevoppstramming
 • Motvirke inkontinens

Fotona er en kraftig laser med tredje generasjonens Er:YAG laser med presis  lag-for-lag ablasjonskontroll. Med funksjoner som spenner fra overfladisk til dyp peeling. Behandlingen skreddersys til enhver spesifikk hudtilstand for å oppnå eksepsjonelle resultater.

Fotona 5D er en unik behandling for deg som vil skape et ansiktsløft med mer spenst og rask uten kirurgi og med kort tilheligstid. Fotona 5D bruker en unik laserkombinasjon og behandler ulike deler av hudens vevnad for en hudforyngrande og oppstramande effekt.

Behandlingen arbeider med varme i fire ulike steg/pulser for å nå hudens alle lager varpå alle steg arbeider i synergi og forsterker hverandres effekt. De behandlingsspesifikke pulsene er SmoothLiftin™, FRAC3®, PIANO® og SupErficial™.

Behandlingen Fotona 5D fokuserer ofte på å løfte ansiktet, uten kirurgi som bland annet behandler nasolabiale folder som blir mer tydelige med alder. Behandlingen er svært oppstramande og gir også jevnere hudtone med mere glød.

SmoothLiftin™ Det første steget i behandlingen der man arbeider på innsiden skal värma opp vävnaden inne. Denne typen lysbehandling skaper en kontrollert oppvarming fra innsiden vil varpå kollagenfiberkortas av og gi en langsiktig økt produksjon av kollagenet, dette er en omedelbar samt langsiktig utsettelse av nasolabialvecken. Den omedelbare effekten som skjer er økt volym i nasolabialvecken, og oppstramning av huden og økt elastisitet.

FRAC3® Det andre steget i behandlingen er en lysbehandling med kort fragmentert pulsvarmer opp behandlingsområdet til en høy varme for å forsterke effekten av det første steget i behandlingen. Denne oppvarmingen av hudområdet gir en jevn hudstruktur og forbedret spenst av det behandlede området.

PIANO® Det tredje steget i behandlingen baserer seg på en lang konsentrert puls for å skape ytterligere kollagenstimulering og oppstramning som varmes opp de mellersta hudlagren på behandlingsområdet.

SupErficial™ Det fjerde og siste trinnet i behandlingen av fokus på å redusere vekten og jevne ut hudtonen gjennom en overfladisk peeling som også gir masse glød

Vi bruker Fotona fraksjonell laserbehandling fordi den er svært effektiv for å levere ønskede resultater. Nedenfor er noen av fordelene ved å velge behandling med Fotona-laser;

 • Den kan brukes på alle hudtyper og hudtoner.
 • Den har minimal nedetid da du kan gjenoppta andre aktiviteter etter behandlingen.
 • Behandlingen er svært omfattende siden den bruker begge bølgelengdene for å stimulere og oppmuntre til dannelsen av ny strammere hud.
 • Behandlingen kan tilpasses for å oppnå spesifikke forventninger.
 • Det er ingen blødning eller skorper i motsetning til noen andre laserbehandlinger.

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona Arr/ strekkmerker

4 700 – NOK

30 min

Fotona TightSculpting

Kropp

5 300 – NOK

60 min

Fotona TightSculpting

Kropp – Kur inkl. 4 beh.

18 400 – NOK

60 x 4 min

Fotona TightSculpting

Hake

4 700 – NOK

45 min

Fotona TightSculpting

Hake – Kur inkl. 4 beh.

12 500 – NOK

45 x 4 min

Fotona 5D Facelift

5 300 – NOK

75 min

Fotona 5D – Oppstramming hals

4 700 – NOK

60 min

Fotona Light Peel

4 400 – NOK

60 min

Fotona Medium Peel

6 990 – NOK

60 min

Fotona Deep Peel

7 650 – NOK

60 min

Fotona Smooth Eye

4 620 – NOK

30 min

Fotona LipLase

2 900 – NOK

30 min

Fotona neglsopp

Intill 5 negler

1 990 – NOK

15 min

Fotona Intima-/ IncontiLase

6 490 – NOK

25 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!