Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Fotona laser - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Fotona laser

Fotona Dynamis Pro er et prisvinnende lasersystem utviklet for estetisk medisin. Fotona kombinerer to ulike bølgelengder for å behandle ulike hudlag samtidig.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om Behandlingen

En laserbehandling med bredt tilbud
Fotona er et system som kombinerer to forskjellige bølgelengder. Ved å kombinere begge bølgelengdene i én enkelt behandling utnyttes de unike egenskapene til hver laserbølgelengde best, slik at du får maksimal effekt av behandlingen. Fotona tilbyr innovative løsninger for et bredt spekter av estetiske behandlinger, inkludert hudfornyelse- og foryngelse, og reduksjon av pigmenteringer, vener og vaskulære lesjoner. Fotona laser kan også brukes til gynekologiske behandlinger som hjelp mot inkontinens eller for vaginal vevsopptramming.

Velg behandling

Fotona IntimaLase™

Mistet elastisitet i den vaginale kanalen er vanlig hos kvinner som født barn, særlig for dem som føder barn senere i livet. Plages du av dette kan vi hjelpe deg.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona IntimaLase™

En effektiv behandling for vaginal vevoppstramming

Utvidelse av den vaginale kanalen skjer typisk etter fødsel, særlig kvinner som føder mange barn, eller føder i sen alder får mindre naturlige oppstramming etterpå.

Fotona IntimaLase™ er en rask, smertefri og trygg behandling som gir vaginal oppstramming uten kirurgi. Laserbehandlingen stimulerer produksjon av kollagenfibre, øker blodtilførsel, fuktighet og elastisitet vaginalt. Resultatet blir en oppbygging og oppstramming av den vaginale kanalen.

Behandlingen er tilnærmet smertefri, men litt ubehag må påregnes. Det er ikke nødvendig med bedøvelse. På Eger Skin Clinic utføres behandlingen med Fotona IntimaLase™ av lege.

Styrker bindevev i den vaginale veggen

17% gjennomsnittlig vaginalkrymping

95% opplever moderat eller sterk oppstramming blir kvitt besvær mer urinlekkasje

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Skånsomme laserstråler sender infrarødt lys som varmer opp det ytre laget av vaginal slimhinnen. Dette stimulerer til collagen og elastin gjenoppbygning- og produksjon. Fotona laseren penetrerer kun 0,5 mm inn i slimhinnen slik at en unngår risiko for skade på dypere vev og nerver. Collagen remodellering fører til strammere vev med bedre elastisitet og økt blodsirkulasjon gir en naturlig forbedret fukt av skjeden.

mechanismAction1

Fotona IntimaiLase® er anbefalt som kur med 2-3 behandlinger med ca 3-6 ukers mellomrom. Én vedlikeholdsbehandling bør påregnes etter ca 1-2 år for å vedlikeholde resultatet.

Fotona IntimaLase™ er forbundet med få eller ingen komplikasjoner. Vanligvis anbefales to til tre behandlinger. Det er ingen nedetid, og ikke behov for smertestillende eller antibiotika. Du kan gå rett tilbake til daglige aktiviteter.

Komplikasjoner er sjeldne, av lav alvorlighetsgrad og er forbigående. Under 4% har hatt komplikasjoner som økt utflod eller ødem.

Behandlingen passer for alle som ønsker vaginal oppstramming og økt seksuell kvalitet, men er særlig godt egnet for kvinner som er ferdig med barnefødsel.

Behandlingstid: 25 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner hos lege refunderes ikke ved kjøp av behandling.

Booking

Konsultasjon hos lege

Påkrevd før behandling, refunderes ikke

670 – NOK

30 min

IntimaLase

1.gangs behandling

6 490 – NOK

25 min

IntimaLase

2.gangs behandling

5 490 – NOK

25 min

Fotona IncontiLase®

Fotona IncontiLase er en trygg og effektiv behandling for deg som er plaget av inkontinens eller urinlekkasje

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona IncontiLase®

Fotona IncontiLase er en trygg og effektiv behandling mot urinlekkasje

Ufrivillig vannlating kan oppleves som både plagsomt og sjenerende. Fotona IncontiLase er trygg, effektiv og skånsom. Her på Eger Skin Clinic utføres behandlingen av lege.

Er du plaget av inkontinens og ønsker mer informasjon om behandling med Fotona IncontiLase oppfordrer vi deg å ta kontakt med oss for en konsultasjon.

Styrker bindevev i den vaginale veggen

Langvarig effekt på 2 år eller mer

81% blir kvitt besvær mer urinlekkasje

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Inkontinens eller ufrivillig urinlekkasje rammer ca. 25% av alle kvinner en gang i løpet av livet. Det finnes ulike former for lekkasje, hvor de vanligste er stress-inkontinens (lekkasje ved hoste, nysing eller fysisk aktivitet), og «urge»-inkontinens (gjentatte, hyppige toalettbesøk, ofte opplevelse av å ikke nå frem til toalett i tide) eller en blanding av disse to typene.
Hvilken type som rammer deg kartlegges ved legekonsultasjon før behandling.

Skånsomme laserstråler leveres med nøyaktighet langs den vaginale kanalen. I omkringliggende vev omdannes energien til varme som stimulerer til økt kollagenproduksjon og økt dannelse av bindevev. Dette styrker den vaginale veggen. Behandlingen fokuseres mot fremre vaginale vegg for å indirekte støtte opp urinrøret. Behandlingen skjer raskt og er tilnærmet smertefri. De fleste opplever en følelse av litt varme i vevet. 

mechanismAction1

Fotona IncontiLase® er anbefalt som kur med 3 behandlinger med ca 3-6 ukers mellomrom. Én vedlikeholdsbehandling bør påregnes etter ca 1-2 år for at symptomer ikke skal komme tilbake. 

Behandlingen gir tilnærmet ingen nedetid og du kan du returnere tilbake til normale hverdagsaktiviteter like etter behandling. 

For å forhindre infeksjon anbefales det å avstå fra samleie og offentlige bad til full tilhelingstid cirka 5-7 dager etter behandling. 

Potensielle kortvarige bivirkninger: ubehag, hevelse, økt utflod, spot-blødning, økt inkontinens.Behandlingstid: 25 min

Konsultasjon: Pålagt før behandling

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner hos lege refunderes ikke ved kjøp av behandling.

Booking

Konsultasjon hos lege

Påkrevd før behandling, refunderes ikke

670 – NOK

30 min

Fotona IncontiLase

1.gangs behandling

6 490 – NOK

25 min

Fotona IncontiLase

2.gangs behandling

5 490 – NOK

25 min

Fotona Neglesopp

Hvis ubehandlet kan din neglesopp spre seg. Det er derfor viktig å behandle så snart du fått diagnos fra lege.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona Neglesopp

Neglsopp er ofte vanskelig å kvitte seg med når det først oppstår. Laserbehandling mot neglsopp er effektiv til å fjerne neglsopp på både hender og føtter. Kliniske studier viser 93% blir helt kurert etter avsluttet kur.

Behandlingen av neglesopp kan forårsake lett grad av ubehag under selve strålingen i form av intens varme på neglene. 

Tilnærmet smertefri behandling av neglsopp

93% blir kvitt neglsoppen etter avsluttet kur

Behandler neglsopp på både fingrer og tær

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Behandlingsprogrammet foretas med Nd: YAG laser. Fotona laserens bølgelengde er spesielt designet for å absorberes av pigment og ettersom neglesopp består av slike pigment er det en effektiv behandlingsmetode der 93% blir kurert etter anbefalt behandlingstid. Denne laseren avgir lysenergi som rettes mot det infekterte området og dette fører til pigmentene i soppen sprenges og dør ut.

Først når du har vært hos fastlege og fått tatt prøver og påvist neglsopp kan du ta kontakt med oss for å booke inn en time.

Laserbehandling er effektiv mot neglesopp, men sporer fra soppen er resistente. Derfor er det ofte behov for flere behandlinger som settes opp etter spesifikke intervaller. Sporer som er til stede under den siste behandlingen, som ennå ikke har utviklet seg, kan bli til sopp etter noen uker og derfor kan det kan det være nødvendig med gjentatte behandlinger i en viss periode. Det er anbefalt terapien foretaes i en serie av 4-6 sesjoner med 2 ukers intervaller.

Ved alvorlig og langvarig infeksjon med neglesopp som har påvirket mer enn 50% av neglen samt angrepet negleroten, kan det være behov for ytterligere laserbehandlinger enn de 4 som er standard. Medisinering kan også vurderes som et supplement.

Etter behandling mot neglesopp vil det ta noen måneder før du ser effekten. Resultatet blir først bli synlige når den friske neglen vokser ut. Avhengig av omfang kan det  ta mellom 6 og 12 måneder for en tånegl å vokse ut.

Behandlingsresultatet kan variere. Kliniske studier viser til høy kundetilfredstilhet.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona  laserbehandling mot neglesopp, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.

Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fotona neglsopp

Intill 5 negler

1 990 – NOK

15 min

Fotona neglsopp Intill 5 negler

Kur inkl. 4 beh.

6 400 – NOK

15 min

Fotona TightSculpting®

Filler-behandling med Restylane® har mange fordeler og kan brukes til blant annet til å rette opp asymmetri i ansikt, glatte ut rynker, framheve kontur eller skape volum i ansiktet, gi volum og skape definisjon til lepper, foryngende effekt og gjenopprette fuktbalanse i ansikt, hals, bryst eller hender, minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk. 

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona TightSculpting®

Fotona TightSculpting er en laserassistert hudoppstrammende- & fettreduserende behandling. Tilegnet for deg som ønsker å stramme opp slapp hud på kropp, redusere fett og få en bedre hudstruktur generelt.

Systemet til Fotona laser er en unik flerbølgelengdet, ikke-invasiv behandling for fettredusering -og hudoppstramming som kan utføres på alle kroppsområder.

Målrettet reduksjon av uønsket fett

Gjenoppretter mistet elastisitet i huden

Skulpturer kroppen

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona Tightsculpting er en avansert laserbehandling som effektivt reduserer fett, skulpturer og strammer opp de områdene på kroppen som behandles. Fotona Tightsculpting er både en trygg og behagelig behandling som gir svært effektive resultater. Et alternativ til deg som har prøvd andre metoder og som sliter med slapp hud eller gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk med trening eller diett alene.

Fotona Tightsculpting er et ikke-invasivt, lasersystem med dobbel bølgelengde som leverer kontrollert varme til målrettede områder, noe som gir mulighet for hudstramming og skulpturering over mange områder av kroppen.

Behandlingen går i to trinn, og trinn én varmer PIANO-pulsen på en forsiktig og skånsom måte opp fettceller i kroppen og strammer huden. Teknikken baseres på en unik dobbeltbølgelengde. Behandlingen strammer opp hud og reduserer fett på alle kroppsområder.

Deretter pulseres overflaten på huden med SMOOTH-modus, noe som reduserer hudens slapphet og strammer opp huden. Dette revolusjonerende varmesystemet stimulerer kollagenproduksjonen, noe som gir forbedringer i både elastisitet og slapphet i pasientens målrettede behandlingsområder.

Alle våre laserterapeuter har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfører din laserbehandling hos oss. Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Vi anbefaler 4 behandlinger med ca. 4 ukers mellomrom.

Kan kombineres med LPG for bedre og raskere resultater. Spør oss gjerne om pakkepris.

Behandlingstid: 45-60 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fettsmelting kropp

5 300 – NOK

60 min

Fettsmelting kropp

Kur inkl. 4 beh

18 400 – NOK

4 x 60 min

Fettsmelting hake

4 700 – NOK

45 min

Fettsmelting hake

Kur inkl. 4 beh

12 500 – NOK

4 x 45 min

Fotona Smooth Eye

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona Smooth Eye

Fotona Smooth Eye er laserbehandling av området rundt øyne som strammer opp hud i øyepartiet.

Laserbehandlingen utføres etter lokal bedøvelse, man kjenner som regel lite til selve behandlingen. Fotona Smooth Eye er anbefalt opp til 4 ganger for å få det optimale oppstrammende resultat.

Reduserer slapp hud & rynker rundt øyepartiet

Gjenoppretter volumtap under øyene

Reduserer hevelser og gir jevnere hudtone

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotonas revolusjonerende SMOOTH®-modus behandler huden på en jevn, nesten «fjærlignende» ikke-ablativ måte. Behandlingen forårsaker ikke blødninger.

Med nøyaktig kontrollert temperaturavsetning levereres energien i pulssekvenser som forhindrer temperaturoppbygging ved overflaten og oppnår homogen oppvarming i hudvevet.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

De vanligste bivirkningene etter laserbehandling inkluderer hevelse, kløe, nummenhet og rødhet i huden. Rødhet oppleves også generelt etter behandling av hudoverflaten.

Etter din Fotona Laser er den behandlede huden vil huden oppleves sår noen dager etter behandlingen.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefales vinterhalvår

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fotona Smooth Eye

4 620 – NOK

30 min

Fotona Smooth Eye

Kur inkl. 4 beh

15 200 – NOK

4 x 30 min

Fotona LipLase™

Fotona LipLase er en behandling for deg som ønsker fyldigere lepper uten injeksjon. Godt egnet for voksne lepper som mistet elastisiteten med alderen.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona LipLase™

Fotona LipLase er en laserbehandling for økt volum i lepper uten filler eller injeksjoner.

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. LipLase varmer opp de dypere hudlagene som stimulerer kollagenproduksjon, som igjen øker spenst og vitalitet.

Fotona LipLase behandler leppene på både innsiden og utsiden, stimulerer kollagenproduksjonen. Noe fører til fastere og plumpere lepper.

Plumper og gjenoppretter volum i lepper

Strammer opp leppevev

Ingen nålestikk eller nedetid!

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

LipLase™ er en laserbehandling stimulerer vevet i leppene og gir et fyldigere og strammere utseende. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke-invasiv laserbehandling på både innsiden av munnen og på leppene.

Med laserpulser varmer man opp vevet fra innsiden og utsiden, dette setter i gang gjennoppbygging av kollagen i vevet. Denne behandlingen har ingen «nedetid» uten bivirkninger og du kan fortsette sine daglige rutiner og gjøremål rett etter behandling.

Behandlingen er rask og smertefri og krever ikke bedøvelse.

Denne behandling er anbefalt for aldersgruppe 40+ som har begynt å miste volum i leppene grunnet nedsatt kollagenproduksjon.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved av behandling.

Booking

Fotona LipLase

2 900 – NOK

30 min

Fotona LipLase

Kur inkl. 3 beh.

7 100 – NOK

3 x 30 min

Fotona Skin Peel

Fotona Laser Peel er en behandling spesielt designet for gjenoppbygning av kollagen og oppstramming av hud. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser, som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling. 

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Behandlingen forbedrer hudens utseende.

Vil du vite om Fotona Skin Peel oppfordrer vi deg å kontakte oss for en uforpliktende konsultasjon.

Reduserer arr, rynker, linjer, pigmentflekker strekkmerker

Anbefalt som kur for optimalt resultat

Forbedrer elastisitet

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet. Vi anbefaler 2-3 behandlinger med ca. 6 ukers mellomrom for å oppnå optimalt resultat.

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet.

I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsomrpdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate huden rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil behandlingen stimulerer til flassing. I noen tilfeller kan man oppleve små blødninger. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen rett etter behandling, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid i noen dager etterpå.

Etter din laserbehandling viktig å ikke utsette hområdet for soleksponering i minimum 2 uker. Vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

Vi anbefaler ikke at du påfører sminke etter behandling, og ber deg avvente med trening eller aktivitet som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke lengre er rød og hoven.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Ja, du må påregne smerte under selve behandlingsforløpet, særlig ved de dypere varianter av denne peelingen. Vi tilbyr bedøvelse til dem som ønsker dette.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Nei

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fotona Light Peel

4 400 – NOK

60 min

Fotona Medium Peel

6 990 – NOK

60 min

Fotona Deep Peel

7 650 – NOK

60 min

Fotona 5D Facelift

Fotona 5D Facelift er en oppstrammende laserbehandling med svært god effekt. Finnes i forskjellige styrker for å tilpasse dine behov. Fotona 5D gir deg et ansiktsløft uten kirurgiske inngrep.

Fotona5D Face Lift er en videreutviklet og forbedret protokoll fra tidligere 4D – Nå med enda bedre resultater! 

Strammer opp nasolabiale folder

Reduser porer, linjer, rynker & pigmenteringer

Gir en jevnere hudtone

Forbedrer elastisitet

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona 5D er en laserbehandling som arbeider med varme i fire ulike steg/pulser for å nå hudens alle lager hvorpå alle steg arbeider i synergi og forsterker effekten til hverandres. De ulike trinnene i protokollen er; SmoothLiftin™, FRAC3®, PIANO® og SupErficial™. Fotona 5D Facelift strammer opp huden med hjelp av laserbølger som effektivt penetrerer huden.

Fotona er designet for kontrollert oppvarming av forskjellige hudlag og leder til kraftig stimulering av kollagenproduksjonen på en trygg måte for generell forbedring av elastisitet.

 

Fotona 5D er en unik behandling for deg som vil skape et ansiktsløft med mer spenst og rask uten kirurgi og med kort tilheligstid.

Fotona 5D bruker en unik laserkombinasjon og behandler ulike deler av hudens vevnad for en hudforyngrande og oppstramande effekt og egner seg for kvinner og menn som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet.

Behandlingen virker både forebyggende og motvirkende mot aldringstegn og retter seg til målgruppe 30-60 år.

Behandling foregår over 5 trinn:

 1. Oralt (innside kinn) Oppstramming
 2. Utvendig oppstramming nasolabiale linjer
 3. Kollagenstimulerende varmebehandling
 4. Overfladisk oppstramming
 5. En laser peel som minimerer fine linjer og porer

SmoothLiftin™ Det første steget i behandlingen der man arbeider på innsiden skal värma opp vävnaden inne. Denne typen lysbehandling skaper en kontrollert oppvarming fra innsiden av munnen. Laserhodet brukes også på innsiden av kinnene, og gir oppstrammende effekt fra innsiden ut. Ansiktsløft med denne laseren strammer opp hud og reduserer nasolabiale folder, det vil si linjene som går vertikal fra nese til til munn.

FRAC3® Det andre steget i behandlingen er en lysbehandling med kort fragmentert puls varmer opp membranen for å forsterke effekten av det første steget i behandlingen. Denne oppvarmingen av hudområdet gir en jevnere hudstruktur og forbedret spenst av det behandlede området.

PIANO® Det tredje steget i behandlingen baserer seg på en lang konsentrert puls for å skape ytterligere kollagenstimulering og oppstramning som varmes opp de mellersta hudlagren på behandlingsområdet.

SupErficial™ Det fjerde trinnet i behandlingen av fokus på å redusere vekten og jevne ut hudtonen gjennom en overfladisk peeling som også gir masse glød.

Fotona Peel Behandlingen avsluttes med en laserpeel

Antall behandlinger du vil trenge for å oppnå et optimalt resultat er individuelt og basert på utgangspunkt. Det er på generelt grunnlag anbefalt med ca. 3 behandlinger for å oppnå beste resultat.

Det normalt huden føles stram. Du vil føle deg litt solbrent. Det på påregnes litt rødme og flassing noen dager opp til en uke etter behandlingen. Du kan gå rett tilbake til dine daglige gjøremål rett etter behandling.

Etter behandlingen skal ikke utsette huden for soleksponering. Vi anbefaler derfor ikke Fotona sommertid.

Du skal alltid beskytte med behandlet område med solfaktor med solfaktor SPF30 eller høyere ukene etter din behandling.

Det er mange fordeler med Fotona 5D.

 • Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen og strammer opp ansiktsvev.
 • Gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder for et umiddelbart løft.
 • Reduserer pigmentering, arr og rynker.
 • Gir forbedret tone og tekstur.
 • Reduserer synligheten av porer.
 • Reduserer nasiolabiale folder.

Den umiddelbare effekten etter behandlingen skjer en umiddelbar økt volum i nasolabiale foldene. Huden strammes opp over tid og får økt elastisitet. Resultatet vil forbedre seg over mellom øktene.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.

Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Områder behandlet med laser må ikke utsettes for soleksponering og frarådes derfor på sommerhalvåret.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefales vinterhalvår

Bedøvelse: Ved behov

Prosessen

Fotona 5D Facelift

1

SmoothLifting™

Det første steget i behandlingen der man arbeider på innsiden er utviklet til å varme opp vev på innsiden av munnen. Dette skaper en kontrollert oppvarming fra innsiden hvor kollagenfibre kortes ned og gi en langsiktig økt produksjon av kollagenet.

2

FRAC3®

Det andre steget i behandlingen er en lysbehandling med kort fragmentert pulsvarmer opp behandlingsområdet til en høy varme for å forsterke effekten av det første steget i behandlingen.

3

Piano

Det tredje steget i behandlingen baserer seg på en lang konsentrert puls for å skape ytterligere kollagenstimulering og oppstramming som varmer opp de mellomste hudlagene i behandlingsområdet.

4

SupErficial™

Det fjerde trinnet i behandlingen av fokus på å redusere vekten og jevne ut hudtonen gjennom en overfladisk peeling som også gir masse glød.

5

Light Peel

Siste steg eksfolierer det øverste hudlaget som minimerer fine linjer og porer.

Skjermbilde 2022 06 02 kl. 11.34.40

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fotona 5D Facelift

5 300 – NOK

75 min

Fotona 5D Oppstramming hals

4 700 – NOK

60 min

Vanlige spørsmål om

Fotona laser

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Fotonas SP Dynamis lasersystem er designet for å utføre alle større estetiske behandlinger med langvarige resultater. Systemet er svært presist med høy sikkerhet. Ved å kombinere to komplementære laserbølgelengder fungerer SP Dynamis som en svært allsidig, multifunksjonell estetisk plattform som kan utføre et eksepsjonelt bredt spekter av bruksområder innen estetiske behandlinger og gynekologi. Fotona sin Nd:YAG-bølgelengde er effektiv for å nå de dypeste lagene i huden, mens Er:YAG-bølgelengden er ideell til å behandle hudens overflate.

Fotona laser kan blant annet brukes til:

 • Hudoppstramming i ansikt
 • Oppstramming av kropp og fettsmelting
 • Gi økt leppevolum
 • Gynekologisk vevsoppstramming
 • Motvirke inkontinens

Fotona er en kraftig laser med funksjoner som spenner fra overfladisk til dyp peeling. Behandlingen skreddersys til enhver spesifikk hudtilstand for å oppnå eksepsjonelle resultater.

Er:YAG-lasere – for behandling av det overfladiske hudlaget
Fotonas Er:YAG laserbølgelengde absorberes selektivt av vanninnholdet i hudcellene, noe som muliggjør ekstremt presis, mikron lag-for-lag-ablasjon av epidermis. Dette får den behandlede huden til å stramme seg, og stimulerer produksjonen av nytt kollagen i dermis. Dette resulterer i at det dannes ny hud som er jevnere og fastere. Fotonas teknologi gjør det mulig for terapeuten å tilpasse behandlingen basert på dine individuelle behov og ønskemål innenfor hudforyngelsesbehandlinger, kollagenremodellering, hudoppstramming, eksfoliering mm.

Nd:YAG-lasere – for behandling av dyptliggende vev
Lyset til Fotonas Nd:YAG trenger dypere ned i huden for å selektivt målrette selv de dypeste hudstrukturene, som dyptliggende årer eller vev. Energien til laseren varmer dem til et punkt hvor ønsket effekt oppnås. Med Fotonas Q-switched teknologi, transformeres laserlys til fotoakustiske bølger som mekanisk bryter fra hverandre uønskede pigmenter eller blodkar, slik at kroppens eget immunsystem kan fjerne dem.

Det går fint å utføre for eksempel injeksjonsbehandling rett etter laserbehandling, men dersom du nettopp har tatt en behandling med filler eller rynkereduserende middel, bør du vente ca. 14 dager før du tar laserbehandling i samme område. Ta gjerne kontakt for en pakkepris!

Vi bruker Fotona fraksjonell laserbehandling fordi den er svært effektiv levere ønskede resultater.

Nedenfor er noen av fordelene ved å velge Fotona laserbehandling:

 • Den kan brukes på alle hudtyper og hudtoner
 • Den har minimal nedetid, som betyr at du kan gjenoppta andre aktiviteter etter behandlingen
 • Behandlingen er svært omfattende da den bruker begge bølgelengdene for å stimulere og oppmuntre til dannelse av ny, strammere hud
 • Behandlingen kan tilpasses for å oppnå spesifikke forventninger
 • Til motsetning fra flere andre laserbehandlinger oppstår det ingen blødning eller skorper etter behandling

Alle våre laserterapauter har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.

Behandling med Fotona laser har minimal nedetid og du kan gjenoppta andre aktiviteter etter behandlingen.

Det er viktig at du følger rådene om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut:

Ved behandling av laser med Erbium YAg skal du ikke være i solen 6 uker før og etter behandling. Ved behandling av laser med Nd-YAG skal du ikke være i solen 2 uker før og 2 uker etter behandling. Husk solkrem i minimum 6 uker før og etter behandling med laser.

Bivirkninger/ risiko: Ved all form for laserbehandlinger kan det oppstå hyperpigmenteringer.

Har du utført behandling med trådløft bør du ikke ta laserbehandling i samme område på to år.

Fotona laser pris

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fotona Arr/ strekkmerker

4 700 – NOK

30 min

Fotona TightSculpting

Kropp

5 300 – NOK

60 min

Fotona TightSculpting

Kropp – Kur inkl. 4 beh.

18 400 – NOK

4 x 60 min

Fotona TightSculpting

Hake

4 700 – NOK

45 min

Fotona TightSculpting

Hake – Kur inkl. 4 beh.

12 500 – NOK

4 x 45 min

Fotona 5D Facelift

5 300 – NOK

75 min

Fotona 5D – Oppstramming hals

4 700 – NOK

60 min

Fotona Light Peel

4 400 – NOK

60 min

Fotona Medium Peel

6 990 – NOK

60 min

Fotona Deep Peel

7 650 – NOK

60 min

Fotona Smooth Eye

4 620 – NOK

30 min

Fotona LipLase

2 900 – NOK

30 min

Fotona neglsopp

Intill 5 negler

1 990 – NOK

15 min

Fotona Intima-/ IncontiLase

6 490 – NOK

25 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!