Birthe

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Birthe er vår dermatologisk kosmetisk sykepleier med lengst erfaring fra bransjen med over 10 års erfaring som sykepleier. Hun har stor interesse for hudhelse og videre kombinasjonsbehandlinger med rynkebehandling, filler, mesoterapi, og forskjellige typer kjemiske peelinger.

I 2018 fullførte Birthe Advanced Masterclass Lips sammen med Nordic Trainer Julie Horne. I dag er hun selv Nordic Trainer for Galderma som er produsenten til Restylane. Birthe utfører mye "Restylane Lips - Master" på Eger Skin Clinic og er en svært populær behandler i Oslo på leppebehandlinger, som i dag hennes spisskompetanse.

Birthe har brukt mye tid på å hospitere hos plastisk kirurg og hun har stor erfaring innenfor dette området. Under hennes tid i bransjen har hun opparbeidet seg en solid kundebase og er opptatt av å yte det lille ekstra for sine pasienter. "Noen vil nok si at jeg er en perfeksjonist og er opptatt av estetisk gode, men naturlige resultater. - Jeg jobber for å fremre naturlig skjønnhet."

 

"Fikk nylig Masterbehandling av Birthe og er strålende fornøyd! Hun er veldig profesjonell og flink og samtidig skikkelig hyggelig. Det var tydelig at hun utfører jobben sin for å oppnå perfekt resultat! I tillegg var hun flink til å stille spørsmål for å være sikker på at hun forstod akkurat hva jeg ønsket og forventet, samt at hun forklarte alt jeg lurte på veldig grundig og klart. Anbefales på det aller sterkeste!" - Fride

Se galleri under for bilder av Birthes arbeid. Mer bilder på instagram: @birthe_egerskinclinic

Følg Birthe på Instagram!

@birthe_egerskinclinic på Instagram