Fotona LipLase™

Laserbehandling for økt leppevolum uten filler eller injeksjoner.

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. LipLase varmer i de dype lagene av huden som stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst og vitalitet. Laseren behandler leppene på både innsiden og utsiden, og stimulerer kollagenproduksjonen som igjen fører til fastere og plumpere lepper.

Plumper og gjenoppretter volum i lepper

Strammer opp leppevev

Ingen nålestikk eller nedetid!

LipLase™ er en laserbehandling stimulerer vevet i leppene og gir et fyldigere og strammere utseende. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke-invasiv laserbehandling på både innsiden av munnen og på leppene.

Med laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, dette setter i gang gjennoppbygging av kollagen i vevet. Denne behandlingen har ingen «nedetid» uten bivirkninger og du kan fortsette sine daglige rutiner og gjøremål rett etter behandling.

Behandlingen er rask og smertefri og krever ikke bedøvelse.

Denne behandling er anbefalt for aldersgruppe 40+ som har begynt å miste volum i leppene grunnet nedsatt kollagenproduksjon.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner hos sykepleier refunderes ved av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona LipLase

2 900 – NOK

30 min

Fotona LipLase

Kur inkl. 3 beh.

7 100 – NOK

30 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!