Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Fotona LipLase - Behandling i Oslo - | Eger Skin Clinic

Fotona LipLase™

Fotona LipLase er en behandling for deg som ønsker fyldigere lepper uten injeksjon. Godt egnet for voksne lepper som mistet elastisiteten med alderen.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona LipLase™

Fotona LipLase er en laserbehandling for økt volum i lepper uten filler eller injeksjoner.

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. LipLase varmer opp de dypere hudlagene som stimulerer kollagenproduksjon, som igjen øker spenst og vitalitet.

Fotona LipLase behandler leppene på både innsiden og utsiden, stimulerer kollagenproduksjonen. Noe fører til fastere og plumpere lepper.

Plumper og gjenoppretter volum i lepper

Strammer opp leppevev

Ingen nålestikk eller nedetid!

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

LipLase™ er en laserbehandling stimulerer vevet i leppene og gir et fyldigere og strammere utseende. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke-invasiv laserbehandling på både innsiden av munnen og på leppene.

Med laserpulser varmer man opp vevet fra innsiden og utsiden, dette setter i gang gjennoppbygging av kollagen i vevet. Denne behandlingen har ingen «nedetid» uten bivirkninger og du kan fortsette sine daglige rutiner og gjøremål rett etter behandling.

Behandlingen er rask og smertefri og krever ikke bedøvelse.

Denne behandling er anbefalt for aldersgruppe 40+ som har begynt å miste volum i leppene grunnet nedsatt kollagenproduksjon.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved av behandling.

Booking

Fotona LipLase

2 900 – NOK

30 min

Fotona LipLase

Kur inkl. 3 beh.

7 100 – NOK

3 x 30 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!