Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Mesoterapi - Age Defense 30+ | Eger Skin Clinic

Mesoterapi – Age Defense 30+

En nærende og intensivt fuktgivende behandling utviklet av oss på Eger Skin Clinic til å motvirke og forebygge aldringstegn, som fine linjer og rynker.  


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Motvirker linjer og overfladiske rynker

Reduserer pigmentflekker og ujevnheter

Gjenoppbygger hudstrukturen

Forebygger fremtidige aldringstegn

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Kollagen
Dette er den viktigste komponenten i bindevevet i dermis. Innholdet av kollagen i formelen forbedrer spenst og elastisitet i hudvevet for å korrigere og motvirke tap av disse egenskapene etterhvert som man blir eldre.

Elastin
I kombinasjon med kollagen har den en oppstrammende virkning på hudvevet, og etterlater huden mer fleksibel/smidig og elastisk.

Mimosa tenuiflora-ekstrakt
En vegetabilsk/planteekstrakt som har en reparerende, regenererende/fornyende, og reepitaliserende virkning som bidrar til å redusere rynker og uttrykkslinjer. Den har også beskyttende og antioksidant-egenskaper.

Hveteproteiner
Disse planteproteinene motvirker hudens aldring, tretthet i huden, og har en øyeblikkelig løftende effekt.

BHA+AHA-syrer i Age Defense 30+ virker nærende og fuktigivende til det behandlede området som forbedrer hudelastisiteten, reduserer fine linjer og overfladiske rynker. Peptider som beskytter din hud mot frie radikaler, reduserer pigmentering og fine linjer med hemmende effekt på inflammatorisk hudtilstand er dette den perfekte komboen for deg som ønsker å bevare huden frisk og sunn, også når du blir eldre.

Behandling består av en blanding av nærende syrer, peptider og proteiner som binder fukt i huden og restrukturer hudbarrieren. Sammensetningen bidrar til gjenoppbygge elastisitet i huden. Stabiliserer og opprettholder strukturen i hudvevet, stimulerer produksjonen av fibroblaster, og øker kollagenfiber-, elastin-, og proteoglykan -biosyntesen.

Behandlingen gir fastere hudstruktur og reduksjon av fine linjer, pigmenteringer, porstørrelse og motvirker gusten og sliten hud.

Effekten etter behandlingen vil forbedre seg over tid og endelig resultat er synlig etter ca 7-14 dager.

Tilpasset for deg som er 30+

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt én  vedlikeholdsbehandling etter ca. 6-12 måneder for å holde på resultatet.

Behandlingen kan kombineres med andre rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, hudforbedrende laserbehandlinger m.m.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Ja

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Age Defense 30+

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Tillegg Hals og Decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!