Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Mesoterapi - Lift & Glow | Eger Skin Clinic

Mesoterapi – Lift & Glow

Er utviklet av oss på Eger Skin Clinic for deg som ønsker en oppstrammende og fuktgivende behandling. Optimalisert for å gi glød og spenst tilbake til huden din.

Denne sammensetning av høykonsentrerte syrer har oppstrammende effekt på slapp hud og gjenoppbygger hudstruktur. Optimal behandling for deg som som ønsker å forebygge mot aldringstegn i huden.


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Øker elastin- og kollagenproduksjon

Forbedrer fasthet i hudvev

Forebygger pigmentflekker og gir jevnere hudtone

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Hyaluronsyre er et emne som finnes naturlig i kroppen og binder vann i huden, noe som bidrar til fasthet til hudvevet. og øker produksjon av kollagen som bidrar til å bremse aldringsprosessen. 

Tilfører næring og fuktighet til det behandlede området, forbedrer hudelastiteten og reduserer fine og overfladiske rynker.

 

Behandlingen har en eksfolierende effekt og vil merkbart redusere overfladiske hyperpigmenteringer og ha en oppstrammende effekt på huden som etterlater masse glød!

Vi anbefaler 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom, samt 1 oppfølgingsbehandling etter ca. 12 måneder for å holde på det gode resultatet.

Behandlingen kan kombineres med andre behandlinger som laser, biostimulatorer eller andre oppstrammende og/ eller rynkereduserende injeksjonsbehandlinger.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Ja

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Mesoterapi Lift & Glow

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!