Mesoterapi – Lift & Glow

Er utviklet av oss på Eger Skin Clinic for deg som ønsker en oppstrammende og fuktgivende behandling. Optimalisert for å gi glød og spenst tilbake til huden din.

Denne sammensetning av høykonsentrerte syrer har oppstrammende effekt på slapp hud og gjenoppbygger hudstruktur. Optimal behandling for deg som som ønsker å forebygge mot aldringstegn i huden.


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Øker elastin- og kollagenproduksjon

Forbedrer fasthet i hudvev

Forebygger pigmentflekker og gir jevnere hudtone

Hyaluronsyre er et emne som finnes naturlig i kroppen og binder vann i huden, noe som bidrar til fasthet til hudvevet. og øker produksjon av kollagen som bidrar til å bremse aldringsprosessen. 

Tilfører næring og fuktighet til det behandlede området, forbedrer hudelastiteten og reduserer fine og overfladiske rynker.

 

Behandlingen har en eksfolierende effekt og vil merkbart redusere overfladiske hyperpigmenteringer og ha en oppstrammende effekt på huden som etterlater masse glød!

Vi anbefaler 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom, samt 1 oppfølgingsbehandling etter ca. 12 måneder for å holde på det gode resultatet.

Behandlingen kan kombineres med andre behandlinger som laser, biostimulatorer eller andre oppstrammende og/ eller rynkereduserende injeksjonsbehandlinger.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Mesoterapi Lift & Glow

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi Tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!