Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Fotona 5D Facelift | Eger Skin Clinic

Fotona 5D Facelift

Fotona 5D Facelift er en oppstrammende laserbehandling med svært god effekt. Finnes i forskjellige styrker for å tilpasse dine behov. Fotona 5D gir deg et ansiktsløft uten kirurgiske inngrep.

Fotona5D Face Lift er en videreutviklet og forbedret protokoll fra tidligere 4D – Nå med enda bedre resultater! 

Strammer opp nasolabiale folder

Reduser porer, linjer, rynker & pigmenteringer

Gir en jevnere hudtone

Forbedrer elastisitet

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona 5D er en laserbehandling som arbeider med varme i fire ulike steg/pulser for å nå hudens alle lager hvorpå alle steg arbeider i synergi og forsterker effekten til hverandres. De ulike trinnene i protokollen er; SmoothLiftin™, FRAC3®, PIANO® og SupErficial™. Fotona 5D Facelift strammer opp huden med hjelp av laserbølger som effektivt penetrerer huden.

Fotona er designet for kontrollert oppvarming av forskjellige hudlag og leder til kraftig stimulering av kollagenproduksjonen på en trygg måte for generell forbedring av elastisitet.

 

Fotona 5D er en unik behandling for deg som vil skape et ansiktsløft med mer spenst og rask uten kirurgi og med kort tilheligstid.

Fotona 5D bruker en unik laserkombinasjon og behandler ulike deler av hudens vevnad for en hudforyngrande og oppstramande effekt og egner seg for kvinner og menn som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet.

Behandlingen virker både forebyggende og motvirkende mot aldringstegn og retter seg til målgruppe 30-60 år.

Behandling foregår over 5 trinn:

 1. Oralt (innside kinn) Oppstramming
 2. Utvendig oppstramming nasolabiale linjer
 3. Kollagenstimulerende varmebehandling
 4. Overfladisk oppstramming
 5. En laser peel som minimerer fine linjer og porer

SmoothLiftin™ Det første steget i behandlingen der man arbeider på innsiden skal värma opp vävnaden inne. Denne typen lysbehandling skaper en kontrollert oppvarming fra innsiden av munnen. Laserhodet brukes også på innsiden av kinnene, og gir oppstrammende effekt fra innsiden ut. Ansiktsløft med denne laseren strammer opp hud og reduserer nasolabiale folder, det vil si linjene som går vertikal fra nese til til munn.

FRAC3® Det andre steget i behandlingen er en lysbehandling med kort fragmentert puls varmer opp membranen for å forsterke effekten av det første steget i behandlingen. Denne oppvarmingen av hudområdet gir en jevnere hudstruktur og forbedret spenst av det behandlede området.

PIANO® Det tredje steget i behandlingen baserer seg på en lang konsentrert puls for å skape ytterligere kollagenstimulering og oppstramning som varmes opp de mellersta hudlagren på behandlingsområdet.

SupErficial™ Det fjerde trinnet i behandlingen av fokus på å redusere vekten og jevne ut hudtonen gjennom en overfladisk peeling som også gir masse glød.

Fotona Peel Behandlingen avsluttes med en laserpeel

Antall behandlinger du vil trenge for å oppnå et optimalt resultat er individuelt og basert på utgangspunkt. Det er på generelt grunnlag anbefalt med ca. 3 behandlinger for å oppnå beste resultat.

Det normalt huden føles stram. Du vil føle deg litt solbrent. Det på påregnes litt rødme og flassing noen dager opp til en uke etter behandlingen. Du kan gå rett tilbake til dine daglige gjøremål rett etter behandling.

Etter behandlingen skal ikke utsette huden for soleksponering. Vi anbefaler derfor ikke Fotona sommertid.

Du skal alltid beskytte med behandlet område med solfaktor med solfaktor SPF30 eller høyere ukene etter din behandling.

Det er mange fordeler med Fotona 5D.

 • Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen og strammer opp ansiktsvev.
 • Gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder for et umiddelbart løft.
 • Reduserer pigmentering, arr og rynker.
 • Gir forbedret tone og tekstur.
 • Reduserer synligheten av porer.
 • Reduserer nasiolabiale folder.

Den umiddelbare effekten etter behandlingen skjer en umiddelbar økt volum i nasolabiale foldene. Huden strammes opp over tid og får økt elastisitet. Resultatet vil forbedre seg over mellom øktene.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.

Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Områder behandlet med laser må ikke utsettes for soleksponering og frarådes derfor på sommerhalvåret.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefales vinterhalvår

Bedøvelse: Ved behov

Prosessen

Fotona 5D Facelift

1

SmoothLifting™

Det første steget i behandlingen der man arbeider på innsiden er utviklet til å varme opp vev på innsiden av munnen. Dette skaper en kontrollert oppvarming fra innsiden hvor kollagenfibre kortes ned og gi en langsiktig økt produksjon av kollagenet.

2

FRAC3®

Det andre steget i behandlingen er en lysbehandling med kort fragmentert pulsvarmer opp behandlingsområdet til en høy varme for å forsterke effekten av det første steget i behandlingen.

3

Piano

Det tredje steget i behandlingen baserer seg på en lang konsentrert puls for å skape ytterligere kollagenstimulering og oppstramming som varmer opp de mellomste hudlagene i behandlingsområdet.

4

SupErficial™

Det fjerde trinnet i behandlingen av fokus på å redusere vekten og jevne ut hudtonen gjennom en overfladisk peeling som også gir masse glød.

5

Light Peel

Siste steg eksfolierer det øverste hudlaget som minimerer fine linjer og porer.

Skjermbilde 2022 06 02 kl. 11.34.40

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fotona 5D Facelift

5 300 – NOK

75 min

Fotona 5D Oppstramming hals

4 700 – NOK

60 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!