Sofwave™

En ny klinisk bevist, ikke-invasiv og innovativ ultralyd teknologi som gir en merkbar forbedret hudstruktur og løft til huden!

Sofwave™

En behandling som re-strukturer hud og vev gjennom å stimulere produksjonen av nytt kollagen med utviklet med toppmoderne teknologi. Sofwave bruker høyfrekvent ultralyd og varme for å nå dypere hudlag der kollagenproduksjon og stimuleres. Behandling er helt uten restitusjonstid.

Sofwave™ er den mest effektive ikke-kirurgiske alternativet på markedet for løft av øyebryn, hake og hals, og også for å redusere fine linjer og rynker, og dette med en behandling. Vi ønsker å si velkommen til den nye generasjonens ansiktsløft uten kirurgi!

Kun 1 behandling

Rask behandling uten restitusjonstid

Trygg for alle hudtoner og hudtyper

Langtidsvirkende effekt opp til 2 år

FDA-godkjent

Sofwave™ er den aller nyeste behandlingen på markedet som basert på innovativ ultralydteknologi vitaliserer huden gjennom å stimulere av produksjonen av nytt kollagen. Dette er en ikke-invasiv behandling, helt uten restitusjonstid.

Behandlingen er den mest effektive ikke-kirurgiske alternativet som finnes for løfte av øyebryn, hake og hals, men også for å redusere fine linjer og rynker, og dette med  kun én behandling.

Resultatet av din behandling vil bli synelige over tid og etter ca. 3 måneder vil du se det fulle resultatet. Du vil da i en etterkontroll på klinikken se på dine før- og etterbilder.

Hvordan fungerer Sofwave™?

Høyintensive, høyfrekvente, parallelle ultralydsstråler trenger helt ned til dermis, hvor kollagen og elastin produseres, noe som resulterer i mer produksjon av disse. Ved hjelp av det innebyggede kjølesystemet kan vi utføre behandlingen med sikkerhet og uten å skade det epidermale hudlaget.

Sofwave genererer varme på 1,5 millimeter i midten av dermis, som er den optimale dybden for behandling av rynker.

Systemet leverer teknologi designet for kundens komfort og med minimal smerte. En er rask behandling på 30-60 minutter, uansett hudtype og hudtone.

Sofwave™ er FDA-godkjent og klinisk bevist for å remodellere kollagen, som forbedrer ansiktslinjer og rynker, og løfter øyenbrynene, hake, hals og nakkeområdet.

Hva er forskjellen mellom Sofwave och HIFU?

HIFU skaper koaguleringspunkter som trigger hudens kollagen- og elastinproduksjon, mens Sofwave benytter ultralyd i fraksjonerte volumetrisk koaguleringsoner. Dette betyr at Sofwave har 7-10 ganger mer energi enn HIFU, noe som resulterer i høyeffektiv produksjon av kollagen og elastin i hudlag som HIFU ikke kan nå.

Hvert puls varer i ca 4 sekunder hvor av de første 3,5 sekunder er relativt smertefritt, mens det siste halve sekundet stikker til. Antall pulser kommer an på hvor stort område du skal behandle. Som eksempel er øyelokk- og panneløft er mellom 60-90 pulser og selve behandlingen går på ca 15 minutter.

Smertetreskelen er forskjellig hos oss alle, og noe smerte eller ubehag bør derfor påregnes. Smerten kan oppleves som brennende men er forbigående, og du vil ikke ha vondt så etter behandlingen er gjennomført.

Med integrert kjølemekanisme som beskytter det øverste hudlaget mot smerte viser rapporter langt mindre ubehag enn med andre behandlingsalternativer basert på ultralyd.

45 minutter av timen er satt av til bedøvelse og er inkludert i din behandling.

Hvilke resultater kan jeg forvente? 

Du vil se tydelig forbedret hudstruktur, løft og oppstramming  løft av ansiktsvev. Du vil også se færre rynker og linjer – uansett hudtype.

 • Resultat etter kun 1 behandling
 • Rask behandlingstid; hele ansikt på kun 45 minutter
 • Uten restitusjonstid, og med mulighet å gå direkte tilbake til daglige sysler.
 • Trygg behandling uansett hudtype og årstid
 • Betraktelig merkbare resultater!

Sofwave™ er en svært effektiv behandling som gir synlige resultater i èn enkelt behandling. De fleste vil se umiddelbare resultater umiddelbart etter behandlingen, og vanligvis etter 1 uke kan du virkelig begynne å se forskjellen. Ettersom kollagenet regenereres vil resultatene vil fortsette å forbedre seg over en periode over 4-12 måneder ettersom kollagen og elastin fortsetter å bygges opp. Huden blir jevnere, strammere og vevet i ansiktet blir løftet.

Hvor lenge varer resultatet?

For å vedlikeholde resultatet er det anbefalt med vedlikeholdsbehandling etter 12-24 måneder.

Du kan gå tilbake til på jobb, på fest eller trene. Bieffekter er sjeldne men kan forekomme; Rødme eller hevelse, blåmerker, pigmentforandringer, lett ubehag eller mild smerte i behandlingsområdet.
Du skal ikke gjennomføre behandling dersom du er i en av gruppene under:
 • Er gravid eller ammende
 • Har pacemaker eller andre elektroniske implantat
 • Åpne sår i behandlingsområdet
 • Har cystisk akne i behandlingsområdet
 • Har utført filler i behandlingsområdet siste 48 timer
 • Har metalliske inplantat i behandlingsområdet
 • Isotretonin, pågående kur eller avsluttet kur de siste 6 måneder
 • Har tatt injeksjonsbehandling med filler eller botox siste 2 uker

Hvis du nylig tatt injeksjonsbehandling med filler, rynkreduserende behandling etc. så bør du vente minimum 2 uker før du utfører Sofwave-behandling i samme område. Dette er fordi man ønsker produktet satt seg og blitt integrert i vevet.

Ønsker du å ta annen rynkereduserende injeksjonsbehandling sammen med Sofwave så går dette helt fint å gjøre rett etterpå. Spør oss gjerne om en pakkepris.

Det trengs som regel kun én behandling for å oppnå optimalt resultat. I noen tilfeller der huden har mistet mye elastisitet kan man ta en oppfølgingsbehandling med målrettet fokus på dette området.

Du  blir innkalt til en etterkontroll 4-5 måneder etter behandlingen. For å vedlikeholde resultat kan det være behov for en touch-up etter ca 16 måneder.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Prisvinnende behandling

Behandlingen har hatt stor fremgang i utlandet vant Future of Beauty awards 2021 i magasinet Elle. På Eger Skin Clinic er vi derfor stolte å være først ut i Norge med å tilby denne behandlingen.

BOOKING Usikker? Kontakt oss
After
Før
Etter
After
Før
Etter

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Delbetal med SVEA Booking

Sofwave Full Face Lift

45 min satt av bedøvelse

21 900 – NOK

105 min

Sofwave Half Face Lift

45 min satt av bedøvelse

12 900 – NOK

90 min

Sofwave – Brystområde

45 min satt av bedøvelse

21 900 – NOK

105 min

Sofwave – Panne- og øyelokksløft

45 min satt av bedøvelse

11 900 – NOK

75 min

Sofwave- Hals inkl. hake

45 min satt av bedøvelse

14 900 – NOK

95 min

Sofwave – Overleppe

45 min satt av bedøvelse

4 900 – NOK

75 min

Sofwave – Dobbelthake

45 min satt av bedøvelse

11 900 – NOK

75 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!