Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Hudkonsultasjon med våre hudeksperter | Eger Skin Clinic

Konsultasjon hudforbedring

For oss er det viktig at du forlater klinikken med et resultat du er fornøyd med. Derfor ønsker vi å tilby veiledning og hva som vil være best egnet for deg og din hud.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Hvorfor konsultasjon som regel er en god investering

Alle har vi forskjellige hudtyper og det er mange ulike behandlinger å velge mellom, og vi har stor forståelse at det kan være vanskelig å sette seg inn i alle detaljer, indikasjoner, eventuelle bivirkninger på egen hånd. Vi er her for å hjelpe deg. Vi gir deg profesjonelle råd, lytter til dine forventninger og svarer på alle dine eventuelle spørsmål rundt behandlingsforløp eller andre ting du lurer over.

Det er ikke helt uvanlig at kundene våre velger å gå for en helt annen behandling enn hva de har sett foran seg når de kommer til oss for en konsultasjon. Derfor er det også krav om at konsultasjoner utføres senest 24 timer før din avtale time. Du vil også få satt opp time i konsultasjonen hvis du ikke har booket din time enda.

Våre hudeksperter lytter til deg og gir deg råd basert på dine individuelle behov eller ønskemål.

Alle våre ansatte er utdannet og eksperter innenfor sitt fagfelt, og anbefaler alltid de behandlinger og/ eller produkter som vil passe deg og din hudtype aller best. For å mest ut av din behandling hos oss anbefaler vi derfor alltid å komme innom for en konsultasjon før du går i gang med ditt behandlingsprogram. I en konsultasjon vil vi sette sammen et individuelt behandlingsprogram og gir deg råd om hjemmepleie. Prisen du betaler for konsultasjon hos din hudpleier eller sykepleier blir alltid refundert ved din første behandling eller ved kjøp av produkter. For oss er det viktig å bemøye dine forventninger og gi deg anbefalinger på hvilke den behandling, eller hvilke produkter som vil være best egnet for deg. Konsultasjon kan derfor være en god investering for at du skal få mest ut av ditt besøk hos oss.

Velg behandling

Visia Hudanalyse

Sjekk din hudhelse med den seneste teknologien for hudanalyse.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Visia Hudanalyse

Med hudanalyse-systemet VISIA, får du en dyptgående og grundig hudanalyse med den nyeste teknologien innen området. Med denne unike tekonologien, kan vi dokumentere effekten av behandlingene dine, samt se hvilke behandlinger og produkter som passer din hud best.

Med VISIA hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin og et kamera. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både hudoverflaten og videre nedover i hudlagene.

Gir mulighet til å behandle kommende hudproblemer

Avdekker hudskader ikke synlig for blotte øyet

Pris refunderes ved eventuell behandling eller ved kjøp av produkter

BOOKING Kontakt

Du starter med å plassere ansiktet i apparatet og slapper av i skuldre og nakke

Når analysen starter vil ikke kjenne noe. Din terapeut står ved siden av deg under hele tiden og styrer skanning av huden. Hele forløpet tar ca 20 minutter.

Når huden er ferdig analysert, går behandler igjennom de ulike resultatene fra analysen med deg og forklarer resultatet som vil være synlige på bildene. Disse kan brukes til å  skreddersy behandling og/ eller produkter som passer din hud og som er tilpassete dine behov og ønsker

Du vil da også etter avsluttet behandlingsforløp ha mulighet å booke time til ny hudskanning for å se resultatene av din behandling.

Visia er et høyteknologisk system med avansert kamera som tar bilder ned i de forskjellige hudlag. Derfor er det mulig å avdekke en rekke hudproblem som enda ikke er synlig for blotte øyet. Eksempler på disse er for eksempel

 • Aldersflekker
 • Fine linjer
 • Inflammatorisk hud
 • Måle størrelse på porer
 • Generell huddekstur
 • Pigmentfeil
 • Blodkar

Når du i tide får avdekket noen disse indikasjoner er det også mulig for deg å iverksette tiltak for å redusere og forhindre dem oppstår lengre frem i tid.

Behandlingstid: 45 min

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vanlige spørsmål om

Konsultasjon hudforbedring

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Vi tilbyr konsultasjoner hos våre eksperter for at du skal få mest mulig ut av din behandling hos oss. Det er en jungel av fremgangsmåter og alternativer på markedet i dag og det kan være lett å gå seg vill om du ikke er utdannet innen fagfeltet. Hos oss på Eger Sin Clinic velger vi bare ut de behandlinger som gir god effekt, men likevel kan du se vi tilbyr forskjellige behandling som adresserer samme indikasjoner og det kan derfor være vanskelig å vite hva man skal velge for å få best resultat.

Vi er her for deg!

Behandlingen vi anbefaler deg i en konsultasjon blir basert på din individuelle hudtype med behov og ønskemål. Våre terapeuter er alle utdannet innenfor sitt fagfelt og har en lidenskap for hudhelse. Vi vil derfor alltid anbefale den fremgangsmåte vi mener vil gi deg optimalt resultat. For oss er det viktig våre kunder er fornøyde og vil derfor alltid gi deg de opplysninger du trenger før du bestemmer deg.

Vi kan ofte svare på spørsmål over telefon eller chat men anbefaler du booker inn en konsultasjon når;
 • Det er første gangen du skal ta filler eller annen injeksjonsbehandling.
 • Er usikker på hvilke forhåndsregler som gjelder når du skal utføre hårfjerning med laser.
 • Ønsker anbefalning på behandlinger eller produkter som er best egnet for deg.
 • Når du har spørsmål til en spesifikk behandling eller vil vite hvilke resultater du kan forvente deg
Vi ser frem imot å høre fra deg!

Bor du ikke i Oslo eller av andre grunner ikke har mulighet å møte opp på klinikken kan vi i de fleste tilfeller utføre en online konsultasjon over FaceTime (iPhone) eller WhatsApp (Android) der du får snakket med Hudterapeut eller Dermatologisk kosmetisk sykepleier.

Har du ikke hverken tilgang til WhatsApp eller FaceTime går det som regel også fint å sende oss en henvendelse på forkant med bilde i godt lys som tydelig viser fokusområdet ditt. Ta kontakt med oss på chat, e-post eller telefon: 22 33 60 60

Konsultasjonen tar ca. 15 minutter og betalingen gjennomføres med Vipps, som senere refunderes ved behandling.

Behandlinger med påkrevd konsultasjon som kan gjøres over telefon er:

 • Ønsker kombinasjonsbehandling
 • Plasmapen
 • Cosmelan eller Dermamelan

Det er noen behandlinger som er mer omfattende enn andre eller av andre medisinske årsaker vi ønsker en konsultasjon på forkant av din behandling.

 • Når du er over 18 men under 20 år. Det er 20 års aldersgrense på alle kosmetiske behandlinger, men i noen tilfeller kan vi gjøre unntak der vi utfører også behandlinger på deg over 18 år så langt det er en medisinsk grunn til dette
 • Når du skal fjerne fillere eller har fillere fra en annen klinikk og ønsker påfyll
 • Når du skal utføre fettreduserende behandlinger som SculpSure eller Kryolipolyse
 • Når du skal utføre gynekologisk vev-oppstramming (konsultasjon hos lege)
 • Før behandling med Endolift eller trådløft (konsutasjon hos lege) 

Nei, kun når du utfør konsultasjon hos sykepleiere og hudterapeuter blir dette beløpet refundert. Refusjonen gjelder altså ikke hos konsultasjoner utført hos lege. Se avsnittet ovenfor for hvilke behandlinger som krever konsultasjon hos lege før behandling.

Booker du produktveiledning er det vanlig konsultasjonspris som gjelder, da refunderes dette beløpet fra produktene du kjøper hos oss. Hvis du tatt hudscanning med Visia er kjøpskravet minimum 2 produkter for å refundere hele kostnaden.

Produktet, Botulinum toxin type A som brukes til rynkebehanding er i Norge reseptbelagt og krever derfor å bli distribuert  av lege tilknyttet klinikken. Resepten koster 500kr er gyldig i 12 måneder. Ettersom resepten ikke kan deles mellom klinikker må du altså betale denne kostnaden på nytt æven hvis du nylig gjort det på annen klinikk.

Når du møter opp til time for rynkebehandling vil din terapeut sende deg et skjema som du fyller ut før behandling. Dette skjema er direkt oppkoblet til vår lege og blir signert minutter etter det sendes inn og du kan gjennomføre behandlingen til avtalt tidspunkt.

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Konsultasjon hos Hudterapeut

Refunderes ved behandling

300 – NOK

15 min

Visia 3D Hudscanning

690 – NOK

30 min

Konsultasjon hos Sykepleier

Refunderes ved behandling

400 – NOK

15 min

Konsultasjon hos Lege

Refunderes IKKE ved behandling

670 – NOK

15 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!