Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Restylane® Lips - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Restylane® Lips

Filler-behandling med Restylane® Lips er en populær behandling som gir mer volum og fyldigere lepper.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Lips

Restylane® Lips brukes til å rette opp asymmetri i leppene, gi mer volum og/ eller definere dine lepper. En av våre mest populære filler-behandlinger.

Våre behandlere har godt øye for symmetri og leppene dine vil derfor bli proporsjonert i henhold til dine øvrige ansiktstrekk. Vi setter fokus på naturlige resultater som gir leppene fyldighet og form.

Gir volum

Økt fuktighet

Retter opp i asymmetri

Definerer leppekonturene

Reverserer nedåtgående munnviker

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Det er ikke uvanlig å oppleve noe ubehag fra selve injeksjonsstikkene. Smerten er rask forbigående og vi gir også bedøvelse i forkant av behandlingen.

Det er satt av 45 minutter til behandling med Restylane® Lips. Av dette er ca 20 minutter for bedøvelsekrem å virke og kun 25 minutter til selve behandlingen.

Våre behandlere har alltid et stort fokus på behandlinger som skal se naturlige ut.

I din konsultasjon vil du sammen med din terapeut bli enige om teknikken som blir brukt og avklare andre forventninger til resultatet.

Restylane Master utføres av våre terapeuter som har særdeles lang erfaring med leppebehandlinger. Vi har kunder som kommer fra hele Norge også utlandet for å ta behandling hos våre leppemastere. Derfor koster denne behandlingen litt mer enn vanlig leppebehandling.

Ja, velg Restylane® Master ved booking. 

Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød. Det er ikke heller helt uvanlig å få blåmerker ved injeksjonspunktene, disse kan enkelt dekkes til med f.eks mineralsminke. 

Hyaluronsyren brytes ned av kroppen over tid og resultatet avtar derfor gradvis. For å opprettholde effekten av Restylane Lips er normalt med etterbehandling etter ca 6 måneder.

Ja, som regel går det helt fint da lepper vanligvis er et område som ikke omfattes av peelinger osv. Men ta gjerne behandling med Restylane Lips som siste behandling hvis du planlegger flere behandlinger samme dagen. Vi tilbyr også Lip Flip til redusert pris hvis utført sammen med Restylane Lips. Se prisliste for gjeldende priser.

Som ved alle injeksjonsbehandlinger finnes det risiko for komplikasjoner. Dette er heldigvis svært sjeldent når du utfør behandling hos autoriserte Restylane-terapeuter. Ved sjeldne tilfeller kan likevel komplikasjoner oppstå som ikke skyldes manglende kunnskap til terapeuten. Eksempel på dette er Embolisme som er blokkade av blodstrømmen. Ved tegn på Embolisme må dette behandles umiddelbart med Hyalase som løser opp filleren for å motvirke skade på nærliggende vev. Dette vil en autorisert terapeut se tegn på direkte. Skulle du likevel oppleve økende smerter i kombinasjon med hvite flekker i behandlet område ber vi deg umiddelbart ta kontakt med oss.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Restylane Lips – 0.5 ml

3 100 – NOK

30 min

Restylane Lips – 1ml

4 300 – NOK

30 min

Restylane Lips Master- 0.5ml

3 990 – NOK

30 min

Restylane Lips Master – 1ml

5 290 – NOK

30 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Send inn kontaktskjema eller kontakt en av våre klinikker for spørsmål.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!