Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Profhilo - Behandling i Oslo - Se pris | Eger Skin Clinic

Profhilo

Profhilo er en effektiv behandling mot slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

Profhilo er en av de mest effektive behandlingene mot kreppet hud, som er vanlig at forekommer på moden hud. Behandlingen kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på mage, armer eller knær.

Med alderen mister vi kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, som medfører økt tyngde og slappere hud. Profhilo er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, slik at bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Vinnere av Aesthetics Awards 2022

Optimal for behandling av tynn og kreppet hud

Generell hudforbedring også på hals & bryst

Gir fukt og ny glød til huden

BOOKING Kontakt

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke i kombinasjon med andre estetiske behandlinger.

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden, aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør du ta en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder.

Vi anbefaler vedlikeholdsbehandling 1 gang pr. år etter kur for å opprettholde resultatet.

Både Profhilo og Skinbooster lages av hyaluronsyre, men der Skinbooster vil gi økt volum for å erstatte volumtap, eller endre fasong og form på områder i ansiktet, fungerer Profhilo som en biostimulator og optimaliserer hudens naturlige prosesser slik at huden får mer fukt, glød og lett oppstramming.

Dersom du har mindre rynker og linjer, tørr hud eller aknearr og trenger litt volum, velger du Restylane Skinbooster. Behandlingen gir fukt, lett volum og en gradvis nydannelse av kollagen, som igjen fører til reduksjon av linjer, bedre hudkvalitet, hudstruktur og reduksjon av arr.

Profhilo gir masse fukt og sørger for at alle de naturlige prosessene i huden fungerer optimalt. Behandlingen gir en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet uten at det gir volum.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Profhilo priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Profhilo 1 område

Ansikt

4 580 – NOK

30 min

Profhilo 2 områder

F.eks Ansikt + Hender

8 600 – NOK

45 min

Profhilo Touch-Up

Innen 1 år

4 200 – NOK

30 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!