Profhilo

Profhilo er en effektiv behandling mot slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté.

Profhilo

Profhilo er en av de mest effektive behandlinger mot kreppet hud, som er veldig vanlig forekommende på moden hud. Behandlingen kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på mage, armer, knær eller mage.

Med alderen mister vi kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, noe som medfører økt tyngde og slappere hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Vinnere av Aesthetics Awards 2022

Optimal for behandling av tynn og kreppet hud

Generell hudforbedring også på hals & bryst

Gir fukt og ny glød til huden

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Vi anbefaler vedlikeholdsbehandling 1 gang pr. år etter kur for å opprettholde resultatet.

Begge deler lages av hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Profhilo fungere som en biostimulator og optimalisere hudens naturlige prosesser slik at huden får mer fukt, glød og lett oppstramming.

Dersom du har mindre rynker og linjer, tørr hud eller aknearr og trenger litt volum, velger du Restylane Skinbooster. Det gir fukt, lett volum og gir en gradvis nydannelse av kollagen, som igjen fører til reduksjon av linjer, bedre hudkvalitet, hudstruktur og reduksjon av arr. Profhilo gir masse fukt og sørger for at alle de naturlige prosessene i huden fungerer optimalt, dette gir en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet uten at det gir volum

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Profhilo 1 område

Ansikt

4 580 – NOK

30 min

Profhilo 2 områder

F.eks Ansikt + Hender

8 600 – NOK

45 min

Profhilo Touch-Up

Innen 1 år

4 200 – NOK

30 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!