Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Mesoterapi - Pore Detox | Eger Skin Clinic

Mesoterapi – Pore Detox

Deep Clean er et Meso-protokoll utviklet av oss på Eger Skin Clinic for å både forebygge og bekjempe kviser og urenheter samt redusere store porer.  

Inneholder rens med avfettende egenskaper perfekt for deg som sliter med uren hud og/ eller kviser. Behandlingen forebygger dessuten aldringstegn samt korrigerer fine rynker/linjer.

Effektiv mot grove porer

Korrigerende effekt på arr

Motvirker kviser og uren hud

Kan kombineres med IPL eller LED-lys for enda bedre effekt

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Huden forberedes med skånsom rens og forbehandles med avfettende løsning. Peeling med talgregulerende effekt påføres og virker i huden under noen minutter. Tilpasset miks av hyaluronsyre og C-vitamin med nærende og reparerende effekt injiseres i huden.

De aktive virkestoffene som Hyaluronsyre og C-vitamin har en rensende virkemåte når de absorberes av hudcellene og bidrar til å gjenoppbygge den beskyttende barrieren til huden.

Behandlingen gir jevnere hudstruktur, gi styrket hudstruktur og beskytter mot ytre faktorer som forurensinger og frie radikaler. Du vil oppleve en klarere hud med forminsket porstørrelse.

Reparerer hudvevet gjennom intensiv hydrering av de overfladiske hudlagene, og bidrar til foryngelse av huden. Har fornyende effekt og gjør huden finere. Forbedrer hudteksturen, reduserer aknearr og reduserer størrelsen på porer. Anbefalt for kombinerte eller fete hudtyper.

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med 7-14 dagers mellomrom. Samt oppfølgingsbehandling etter ca. 12 måneder for å vedlikeholde resultatet. Tilpasset for deg som sliter med grove porer eller uren hud.

Etter gjennomført kur estimeres resultatet holde opp til ca 12 måneder.

For enda bedre resultater kan behandlingen kan kombineres med LED-lys-terapi, individuelt tilpasset lys for talgregulerende eller re-strukturerende effekt. Er det grove porer som er ditt problemområde kan denne mesoterapi-behandling også kombineres med IPL, som ikke bære er svært effektiv mot store porer uten også reduserer eller fjerner sprengte blodkar.

Kan også kombineres med rynkereduserende injeksjonsbehandlinger, eller fillers.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt sommerhalvår: Ja

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Mesoterapi Pore Detox

3 490 – NOK

45 min

Mesoterapi tillegg hals og decolletage

1 200 – NOK

15 min

Mesoterapi Tillegg for Dermapen i behandling

1 700 – NOK

15 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!