Rynkereduserende injeksjonsbehandling

Er verdens mest utbredde behandling for behandling av rynker, men har også en rekke andre bruksområder innenfor skjønnhet og medisin.

Om Behandlingen

Rynkereduserende injeksjonsbehandling er verdens mest brukte behandling til redusering av rynker. Vi utfører også andre behandlinger som til eksempel LipFlip, øyebrynsløft, mot tanngnissing, overdreven svette eller migrene og behandlingen skreddersys til dine behov. Endelig resultat er synlig etter ca. 14-20 dager.

Velg behandling

Vanlige spørsmål om

Rynkereduserende injeksjonsbehandling

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Rynkereduserende injeksjonsbehandling er kallenavnet på det reseptbelagte legemiddel som brukes til rynkereduksjon. Middelet er svært effektivt og injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss. En skånsom behandling uten nedetid og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 15-20 min.

Middelet blokkerer nerveimpulsene i muskelen som ellers over tid fører til rynker i ansiktet. Derfor vil forebyggende å behandle områder i ansiktet som til eksempel der rynker oppstår på grunn av langvarige muskelspenninger.

I Norge er legemiddelet er reseptbelagt og må disponeres av ansvarlig lege knyttet til klinikken. Resepten koster 500kr og er gyldig 12 måneder fra utstedelsesdato. Har du tidligere tatt behandling på en annen klinikk må du likevel betale for ny resept da denne resepten ikke kan deles med andre klinikker.

Oftest er det i pannen mellom øyenbrynene, eller rynkene ved siden av øyene som oppstår når vi smiler, som er det største fokusområdet for våre kunder. Også rynker i pannen er populært å noe som mange ønsker å fjerne.

Utover rynkebehanding så kan produktet også brukes til rent medisinske problemer som til eksempel for overdreven svette i armhulene, hender og føtter. Noe som skyldes overdreven aktivitet i svettekjertlene.

 

 

 

 

Tanngnissing er også mulig å behandle ved å injisere produktet i masseter-muskelen, noe som også slimmer nedre del av ansikt etterhvert som denne muskelen svekkes. Som regel vil det være nok med kun én behandling for å bli kvitt plagene som reduseres over tid. Ved noen enkelte tilfeller kan det dog være man nødvendig med oppfølgingsbehandling før plagene er helt vekk.

Det virker raskt, og allerede etter 2-3 dager vil du se resultater og ha full effekt etter sirka 14 dager.

For å oppnå og vedlikeholde optimal effekt bør du gjenta injeksjonene 2-3 ganger per år. Resultatene fra de første vitenskapelige studiene med muskelavslappende middel brukt mot rynker tyder imidlertid på effekten varer lengre etter hver ny behandling.

Dette kommer sannsynligvis av at muskelen som blir blokkert av middelet etter hvert blir mindre og svakere. En annen faktor som virker inn er at man ubevisst endrer mimikk som følge av at enkelte små muskler er blokkert.

Ettersom det tar noe tid før det injiserte middelet å virke (ca. 14 dager før full effekt) og hvordan du reagerer på midlet kan være forskjellig eller effekten ikke slår ut, så tilbyr vi alltid justering etter 14 dager uten ekstra kostnad.

  • Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.
  • Etter injeksjonen tar det typisk fra 2-3 dager før middelet begynner å virke og inntil 20 dager før man får full effekt.
  • Du kan bruke sminke som vanlig etter behandlingen

Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten av middelet er forbigående er også bivirkningene forbigående. Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling hvis du behandles av helsepersonell med tilstrekkelig kompetanse.

Ettersom produktet er utbredt verden over og eksistert lenge, så foreligger det flere medisinske studier som tilser behandlingen er trygg og uten helsemessig risiko.

På Eger Skin Clinic bruker vi et høyeffektivt rynkereduserende middel , som er utviklet av Gaderma. For å kunne gi våre kunder optimalt resultat så vanner vi heller ikke ut produktet, noe som gjør vi tar en høyre pris enn det man kan se tilbys hos andre aktører på markedet.

Til våre lojale kunder tilbyr rabattordning med;

  • 10% rabatt på 3. behandling
  • 20% rabatt på 5. behandling
  • 50% rabatt på 6. behandling

Etterbehandling og korreksjon kan bookes inn 2-4 uker påfølgende første behandling.

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

  • 10% rabatt på 3. behandling
  • 20% rabatt på 5. behandling
  • 50% rabatt på 6. behandling

Rynkebehandling 1 område

3 490 – NOK

15 min

Rynkebehandling 2 områder

4 990 – NOK

30 min

Rynkebehandling 3 områder

5 890 – NOK

30 min

Svettebehandling

8 390 – NOK

60 min

Masseter / tanngnissing

4 590 – NOK

30 min

Brynsløft

2 290 – NOK

15 min

Lip Flip

1 700 – NOK

15 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!