Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Restylane® Fillers - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Restylane® Fillers

Gjennom fillerbehandling med Restylane® kan du blant annet rette opp asymmetri i ansiktet, glatte ut rynker, framheve kontur eller skape volum i ansiktet.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

Behandlingen med Restylane® skreddersys etter dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. På verdensbasis blir det utført over ti millioner behandlinger med Restylane® årlig. Fillerbehandling krever ikke konsultasjon på forhånd. Dette kan likevel være en god idé dersom det er første gang du utfører behandlingen, slik at du sammen med din behandler får planlagt en individuelt tilpasset behandling.

Velg behandling

Restylane® Tailored Jaw

Filler-behandling med Restylane® Tailored Jaw har mange fordeler og kan brukes til blant annet til å rette opp asymmetri i ansikt, framheve kontur.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Tailored Jaw

Restylane® Tailored Jaw er en behandlingsteknikk utviklet av oss på Eger Skin Clinic og brukes både på kvinner og menn for å få en mer definert kjevelinje og/eller hake.  

Behandling med Restylane® Tailored Jaw kan tilpasses for å fremheve maskuline eller feminine trekk i kjeveparti og/ eller hake. Alle våre behandlere har et trent øye for symmetri, noe som er viktig å ta hensyn til når du skal arbeide med fillers i ansiktet.

Er du usikker på om Restylane® Tailored Jaw er riktig behandling for deg? Ta gjerne kontakt for en konsultasjon så hjelper vi deg å finne riktig behandling.

Definerer kjevelinje og/eller hake

Tilpasses etter individuelle ønskemål

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Tailored Jaw  er ikke smertefull, men noen kan kjenne litt ubehag relatert til nålestikkene. Restylane inneholder lidokain, et bedøvende middel som lindrer eventuelt ubehag umiddelbart, 

Det er ikke nødvendig med bedøvelse i forkant av denne behandlingen.

 

Etter behandling med Restylane® Tailored Jaw vil du få synlige resultater rett etter behandlingen. Effekten vil gradvis reduseres etterhvert som kroppen bryter ned hyaluronsyren. Varigheten er vanligvis mellom 7-12 måneder, ved noen tilfeller tar det helt opp til 2 år eller mer for produktet er helt ute av kroppen.

Rett etter behandlingen med Restylane® Tailored Jaw kan du bli litt hoven og lett rød. Det er ikke heller helt uvanlig å få blåmerker ved injeksjonspunktene. Disse kan enkelt dekkes til med f.eks mineralsminke.

Etter behandling med Restylane® Tailored Jaw er det anbefalt å vente minimum 2 uker før du tar andre behandlinger i samme område.

I noen tilfeller er det anbefalt å vente 4-6 uker, gjelder f.eks ved kollagensimulerende laserbehandlinger. Informer din terapeut hvis du planlegger å utføre flere behandlinger alternativt booke inn dette som siste behandling.

Som ved alle injeksjonsbehandlinger så vil det alltid være noe risiko for komplikasjoner. Heldigvis er dette sjeldent, men hvis du skulle være uheldig så kan produktet blokkere en blodåre og stenge for blodtilførselen. Dette ser man som regel med en gang og må da behandle med motvirkende middel som vil løse opp filleren.

 

Våre priser går på antall milliliter Restylane som brukes i behandling. Hvor mange ml du trenger ved behandling med Restylane® Tailored Jaw vil være individuelt. Skal du f.eks fylle hakekløft kan 0,5ml være nok. Ønsker du å definere hakelinjen så trenger du som regel minimum 2 ml.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du er du usikker på hvilken behandling du skal booke.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Kompetanse i særklasse

Når du skal fremheve ansiktstrekk med Restylane Tailored Jaw så vil hver millimeter gjøre en forskjell. For å få et optimalt resultat er det derfor viktig du velger en klinikk som har god kjennskap til behandlingen.

Våre terapeuter har lang erfaring med ansiktsfillere og et trent øye for symmetri.

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Restylane Ansikt 2 ml

7 900 – NOK

45 min

Restylane Ansikt 3 ml

10 500 – NOK

60 min

Restylane Ansikt 4 ml

12 900 – NOK

60 min

5 star rating

Jeg er så fornøyd med resultatet! Birthe har virkelig et godt øye for detaljer. Hun sørget for at leppene mine ser naturlige og fantastiske ut, selvom de er asymetriske. Tusen takk!

Anette via Google anmeldelser

5 star rating

Må bare få dele at jeg synes sykepleier Åsmund er en fantastisk behandler! Jeg føler meg så godt sett og ivaretatt, uten at det blir påprakking av unødvendige produkter eller behandlinger. Jeg kommer garantert tilbake! 🤩

5 star rating

Jeg fikk behandling av Chanel, og hun kan jeg virkelig anbefale. Hun vet akkurat hva hun snakker om, og gir mange råd om hva man kan bruke hjemme også. Fikk kjøpt med ZO-produkter som jeg elsker og kjøpt igjen senere. Under selve behandling følte jeg meg godt tatt vare på, og kommer gjerne tilbake ☺️

Kim André via Google Anmeldelser

5 star rating

Anbefaler virkelig å booke hos hudterapeut Chanel på Eger! Dyktig, hyggelig og seriøs i jobben sin, og gir meg tydelige tilbakemeldinger og gode råd for hva jeg selv kan og bør gjøre for å få best resultater at hennes behandlinger. Har vært hos henne flere ganger, og flere skal det bli 🙂 Stor tommel opp!

Cecilie via Google Anmeldelser

Restylane® Tear Trough

Filler-behandling med Restylane® Tear trough reduserer søkk eller hevelser som oppstått under øynene.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Tear Trough

Restylane® Tear Trough er en behandlingen som brukes ved å fylle ut søkk- eller redusere hevelser under øynene. 

Behandling med Restylane® Tear Trough kan gi jevnere hudtone eller redusere eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene, og er noe som ofte oppstår med alderen. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser litt eldre eller sliten ut. Filleren legges i fordypningen under øyet for å løfte opp vevet på nivå med det omkringliggende vevet.

Restylane® Tear Trough passer for deg som opplever: 

Redusert fettvev rundt øynene

Har tynn hud med synlige blodårer

Har søkk eller hevelser under øynene

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Nei, Restylane TearTrough er ikke smertefull, men det er vanlig å oppleve følelsen av kanylen nære øyet som litt ubehagelig

Restylane® Tear Trough hører til avansert område og skal kun utføres av helsearbeidere med tilstrekkelig trening. Behandlingen går kun å booke inn hos terapeuter som har opparbeidet seg tilstrekkelig kompetanse.

Noen av de mulige bivirkningene etter behandling med Restylane Tear Trough  inkluderer:

 • Hodepine
 • Smerter på injeksjonsstedet.
 • Blåmerker, hevelse og rødhet.
 • Kløe og irritasjon.
 • Misfarging av huden.
 • Rødme og hevelse

Hyaluronsyren i Restylane® Tear Trough brytes ned av kroppen over tid og resultatet avtar derfor gradvis. For å opprettholde effekten av Restylane Tailored Jaw og andre fillere som settes tett på bein er det normalt med etterbehandling etter ca 12-24 måneder.

Du bør vente minimum 2 uker før du utfører behandling i samme område.

Ved f.eks kollagenstimulerende laserbehandlingen er det anbefalt å vente 4-6 uker.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Pris for konsultasjoner hos sykepleier refunderes ved behandling.

Booking

Restylane Tear Trough

4 900 – NOK

45 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Send inn kontaktskjema eller kontakt en av våre klinikker for spørsmål.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Restylane® Skinbooster

Filler-behandling med Restylane® har mange fordeler og kan brukes til blant annet til å rette opp asymmetri i ansikt, glatte ut rynker, framheve kontur eller skape volum i ansiktet, gi volum og skape definisjon til lepper, foryngende effekt og gjenopprette fuktbalanse i ansikt, hals, bryst eller hender, minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk. 

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Skinbooster

Restylane® Skinbooster er en behandling med helt unike egenskaper som gjenfukter huden fra innsiden, forbedrer hudkvalitet og gjenoppretter fuktbalansen i huden. 

Restylane Skinbooster gjenoppretter ikke bare fuktbalansen, men iverksetter også prosesser som styrkerhudbarrieren og gjør huden fastere og mer elastisk over tid. Skinbooster kommer i to forskjellige varianter og tilpasses etter dine ønskemål, behov og hudkvalitet. 

Behandlingen har forebyggende effekt mot fremtidige aldringstegn også på hender, hals, dekolletage eller andre deler på kroppen. 

God egnet for alle hudtyper og aldrer

Gir intensiv hydrering til huden

Kan kombineres med andre behandlinger for å korrigere arrdannelse

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Det er normalt å føle noe ubehag fra selve injeksjonsstikkene. Selve stikkene går på et sekund og selve behandlingen tar sirka 15 minutter, men ofte satt 30-45 minutter til bedøvelse eller konsultasjon.

Bedøvelse er ikke nødvendig, men kan påføres ved ønskemål.

Restylane® Skinbooster er anbefalt som kur med 2-3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, med en oppfølgingsbehandling etter 6 måneder.

Etter gjennomført kur med Restylane® Skinbooster er det anbefalt med en oppfølgingsbehandling etter ca. 6 måneder.  Det endelige resultatet ca 12-18 måneder

Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød. Det er ikke heller helt uvanlig å få blåmerker ved injeksjonspunktene, disse kan enkelt dekkes til med f.eks mineralsminke.

Det er anbefalt å vente minimum 2 uker før du tar andre behandlinger i samme område. I noen tilfeller er det anbefalt å vente 4-6 uker, gjelder f.eks ved kollagenstimulerende laserbehandlinger. Informer din terapeut hvis du planlegger å utføre flere behandlinger, alternativt booke inn dette som siste behandling.

Ja, ettersom Restylane Skinbooster injiseres såpass overfladisk i huden så er det svært liten risiko for komplikasjoner.

Etter behandling med Skinbooster bør du unngå trening og heller ikke berøre eller massere det behandlede området de første 24 timene rett etter behandling.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Restylane Skinbooster 1ml – 1 område

F.eks Ansikt el. hender

3 100 – NOK

45 min

Restylane Skinbooster 2ml – 2 områder

F.eks Ansikt + Hals/ Bryst

5 200 – NOK

60 min

Restylane Skinbooster Kur 1 ml

Inkl. kur à 3 beh.

9 000 – NOK

3 x 45 min

Restylane Skinbooster 1ml + Dermapen

5 590 – NOK

45 min

5 star rating

Jeg er så fornøyd med resultatet! Birthe har virkelig et godt øye for detaljer. Hun sørget for at leppene mine ser naturlige og fantastiske ut, selvom de er asymetriske. Tusen takk!

Anette via Google anmeldelser

5 star rating

Må bare få dele at jeg synes sykepleier Åsmund er en fantastisk behandler! Jeg føler meg så godt sett og ivaretatt, uten at det blir påprakking av unødvendige produkter eller behandlinger. Jeg kommer garantert tilbake! 🤩

5 star rating

Jeg fikk behandling av Chanel, og hun kan jeg virkelig anbefale. Hun vet akkurat hva hun snakker om, og gir mange råd om hva man kan bruke hjemme også. Fikk kjøpt med ZO-produkter som jeg elsker og kjøpt igjen senere. Under selve behandling følte jeg meg godt tatt vare på, og kommer gjerne tilbake ☺️

Kim André via Google Anmeldelser

5 star rating

Anbefaler virkelig å booke hos hudterapeut Chanel på Eger! Dyktig, hyggelig og seriøs i jobben sin, og gir meg tydelige tilbakemeldinger og gode råd for hva jeg selv kan og bør gjøre for å få best resultater at hennes behandlinger. Har vært hos henne flere ganger, og flere skal det bli 🙂 Stor tommel opp!

Cecilie via Google Anmeldelser

Restylane® Lips

Filler-behandling med Restylane® Lips er en populær behandling som gir mer volum og fyldigere lepper.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Restylane® Lips

Restylane® Lips brukes til å rette opp asymmetri i leppene, gi mer volum og/ eller definere dine lepper. En av våre mest populære filler-behandlinger.

Våre behandlere har godt øye for symmetri og leppene dine vil derfor bli proporsjonert i henhold til dine øvrige ansiktstrekk. Vi setter fokus på naturlige resultater som gir leppene fyldighet og form.

Gir volum

Økt fuktighet

Retter opp i asymmetri

Definerer leppekonturene

Reverserer nedåtgående munnviker

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Det er ikke uvanlig å oppleve noe ubehag fra selve injeksjonsstikkene. Smerten er rask forbigående og vi gir også bedøvelse i forkant av behandlingen.

Det er satt av 45 minutter til behandling med Restylane® Lips. Av dette er ca 20 minutter for bedøvelsekrem å virke og kun 25 minutter til selve behandlingen.

Våre behandlere har alltid et stort fokus på behandlinger som skal se naturlige ut.

I din konsultasjon vil du sammen med din terapeut bli enige om teknikken som blir brukt og avklare andre forventninger til resultatet.

Restylane Master utføres av våre terapeuter som har særdeles lang erfaring med leppebehandlinger. Vi har kunder som kommer fra hele Norge også utlandet for å ta behandling hos våre leppemastere. Derfor koster denne behandlingen litt mer enn vanlig leppebehandling.

Ja, velg Restylane® Master ved booking. 

Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød. Det er ikke heller helt uvanlig å få blåmerker ved injeksjonspunktene, disse kan enkelt dekkes til med f.eks mineralsminke. 

Hyaluronsyren brytes ned av kroppen over tid og resultatet avtar derfor gradvis. For å opprettholde effekten av Restylane Lips er normalt med etterbehandling etter ca 6 måneder.

Ja, som regel går det helt fint da lepper vanligvis er et område som ikke omfattes av peelinger osv. Men ta gjerne behandling med Restylane Lips som siste behandling hvis du planlegger flere behandlinger samme dagen. Vi tilbyr også Lip Flip til redusert pris hvis utført sammen med Restylane Lips. Se prisliste for gjeldende priser.

Som ved alle injeksjonsbehandlinger finnes det risiko for komplikasjoner. Dette er heldigvis svært sjeldent når du utfør behandling hos autoriserte Restylane-terapeuter. Ved sjeldne tilfeller kan likevel komplikasjoner oppstå som ikke skyldes manglende kunnskap til terapeuten. Eksempel på dette er Embolisme som er blokkade av blodstrømmen. Ved tegn på Embolisme må dette behandles umiddelbart med Hyalase som løser opp filleren for å motvirke skade på nærliggende vev. Dette vil en autorisert terapeut se tegn på direkte. Skulle du likevel oppleve økende smerter i kombinasjon med hvite flekker i behandlet område ber vi deg umiddelbart ta kontakt med oss.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Restylane Lips – 0.5 ml

3 100 – NOK

30 min

Restylane Lips – 1ml

4 300 – NOK

30 min

Restylane Lips Master- 0.5ml

3 990 – NOK

30 min

Restylane Lips Master – 1ml

5 290 – NOK

30 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Send inn kontaktskjema eller kontakt en av våre klinikker for spørsmål.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vanlige spørsmål om

Restylane® Fillers

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Restylane® er en krystallklar gelé som injiseres i huden i små mengder. Restylane® inneholder ikke giftstoffer og har ikke påvirkning på ansiktsuttrykk- eller mimikk. Restylane er laget av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk.

Hyaluronsyre er et av de viktigste stoffene i huden, da det binder vann og bidrar til beholde hudens elastisitet. Med alderen minsker produksjonen vår av dette stoffet og huden mister derfor sin spenst når vi blir eldre. Restylane er den eneste filleren på markedet som kun har 1 % modifisering, noe som betyr at innholdet i Restylane kun er 1 % forskjellig fra hyaluronsyren som finnes naturlig i huden.

Restylane® har vært på markedet i over 20 år og er en av få fillere som er FDA-godkjent (det Amerikanske legemiddeltilsynet). Filler-produktene til Restylane® er godt dokumenterte, med mange kliniske studier til grunn. Kun utvalgte klinikker tilbyr Restylane®, og alle behandlere er autoriserte av Galderma, som stiller høye krav til kompetanse hos terapeutene.

Restylane® forandrer ikke mimikken i ansiktet, og du vil ikke oppleve å bli «stiv».

Resultatet av behandlingen med Restylane® er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at effekten kan vare i inntil 18 måneder med kun én etterbehandling.

 

Reaksjoner etter Covid-19 vaksine kan forekomme. I enkelte tilfeller har personer som nylig har blitt vaksinert mot Covid-19 opplevt reaksjoner ved injeksjon av filler, hvor man har hovnet opp mer enn normalt i det behandlede område.

Disse reaksjonene har vært helt ufarlige og forbigående, men bør unngås hvis mulig. Du bør derfor vente minimum 2 uker etter vaksine før du utfører injeksjonsbehandling med Restylane.

Eger Skin Clinic er en autorisert Restylane®-klinikk.

I Norge har Galderma, som er produsenten til Restylane®, innført autorisasjon på alle behandlere som jobber med produktet. Det betyr at behandleren har vært gjennom omfattende kursing for å kunne injisere Restylane®.

Hvorfor autorisasjon?

Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i januar 2009. Hovedårsaken var en økende grad av villedende markedsføring med varemerket Restylane fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet andre billigere og udokumenterte kopivarianter.

En økende grad av kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner fra slike useriøse klinikker, gjorde at produsenten til slutt så seg nødt til å innføre et synlig ID-kort som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er i dag et synlig kvalitetsbevis på behandlerens erfaring, dyktighet, kompetanse, og setter fokus på videreutvikling og kvalitet av hver enkelt behandler.

Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane.

Sjekkliste for autorisert Restylane-klinikk:

 • Behandleren skal under konsultasjon og behandling alltid bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane®. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år.
 • Klinikken skal ha en synlig «Certified Restylane Clinic» logo på sin hjemmeside.
 • Klinikken skal være oppført under ”FINN KLINIKK” på nettsiden til Restylane Norge

Når fillerbehandlingen utføres av en autorisert sykepleier er du i gode hender.

Som alltid, ved injeksjonsbehandlinger, er det alltid en risiko for bivirkninger.

Vanlige bivirkninger: 

 • Blåmerker og hevelse: Som alltid ved injeksjonsbehandlinger kan det oppstå blåmerker eller hevelse fra nålestikk. Dette kan som regel dekkes til med mineralsminke og er raskt forbigående.

Uvanlige bivirkninger:

 • Infeksjon: Hvis det kommer inn bakterier under huden så kan det oppstå infeksjon med lekkasje av puss eller væske. Dette er svært sjeldent, men også grunnen til hvorfor du skal unngå berøring av behandlet område første 24 timer etterbehandling
 • Okklusjon: Kan oppstå hvis filleren tilstopper en blodåre. Tegn på dette er huden rundt injeksjonsstedet hvitner.

  Dette er heldigvis svært sjeldent men hvis det skjer, kan komplikasjonene være alvorlige og være permanente. Hvis du opplever endringer i syn, plutselige talevansker, nummenhet eller svakhet i ansikt, armer eller ben, problemer med å gå, hengende ansikt, alvorlig hodepine, svimmelhet eller forvirring, hvit hud , eller uvanlig smerte under eller kort tid etter behandling, bør du kontakte klinikken for umiddelbar helsehjelp. men skulle du ha mistanke om dette er det svært viktig det blir behandlet umiddelbar og vi oppfordrer til å ta øyeblikkelig kontakt med klinikken.

 • Allergisk reaksjon: Er du overfølsom med historikk svære allergiske reaksjoner kan du også være ekstra utsatt. Skulle du være allergisk mot estetisk lidocaine eller noen av proteiner som brukes til fremstilling av hyaluronsyren som brukes så kan det oppstå en allergisk reaksjon. 

Restylane® Fillers pris

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Restylane Lips – 0.5 ml

Fra: 3 100 – NOK

30 min

Restylane Lips – 0.5ml (Master)

3 990 – NOK

30 min

Restylane Lips – 1ml

Fra: 4 300 – NOK

30 min

Restylane Lips – 1ml (Master)

5 290 – NOK

30 min

Restylane Ansikt 0,5 ml

3 100 – NOK

30 min

Restylane Ansikt 1 ml

4 300 – NOK

30 min

Restylane Ansikt 1,5 ml

6 300 – NOK

45 min

Restylane Ansikt 2 ml

7 900 – NOK

45 min

Restylane Ansikt 3 ml

10 500 – NOK

60 min

Restylane Ansikt 4 ml

12 900 – NOK

60 min

Restylane Tear Trough

4 900 – NOK

45 min

Restylane Skinbooster 1ml – 1 område

F.eks Ansikt el. hender

3 100 – NOK

45 min

Restylane Skinbooster 2ml – 2 områder

F.eks Ansikt + Hals/ Bryst

5 200 – NOK

60 min

Restylane Skinbooster 1ml + Dermapen

5 590 – NOK

45 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!