Restylane® Tear Trough

Brukes ved å fylle ut søkk- eller redusere mørke ringer under øynene. 

Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene, og er noe som ofte oppstår med alderen. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser litt eldre eller sliten ut. Filleren legges i fordypningen under øyet for å løfte opp vevet på nivå med det omkringliggende vevet.

Behandlingen passer for deg som opplever: 

Redusert fettvev rundt øynene

Huden under øynene er tynn og man kan se underliggende strukturer og blodårer

Har søkk eller mørke ringer under øynene

Nei, Restylane TearTrough er ikke smertefull, men det er vanlig å oppleve følelsen av kanylen nære øyet som litt ubehagelig

Restylane TearTrough hører til avansert område og skal kun utføres av helsearbeidere med tilstrekkelig trening. Behandlingen går kun å booke inn hos terapeuter som har opparbeidet seg tilstrekkelig kompetanse.

Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød. Det er ikke heller helt uvanlig å få blåmerker ved injeksjonspunktene, disse kan enkelt dekkes til med f.eks mineralsminke

Hyaluronsyren i filleren brytes ned av kroppen over tid og resultatet avtar derfor gradvis. For å opprettholde effekten av Restylane Tailored Jaw og andre fillere som settes tett på bein er det normalt med etterbehandling etter ca 12-24 måneder.

Nei, du bør vente minimum 2 uker før du utfører behandling i samme område. Ved f.eks kollagenstimulerende laserbehandlingen er det anbefalt å vente 4-6 uker.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Restylane Tear Trough

5 590 – NOK

45 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!