Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Restylane® Skinbooster | Eger Skin Clinic

Restylane® Skinbooster

Restylane® Skinbooster er en behandling med helt unike egenskaper som gjenfukter huden fra innsiden, forbedrer hudkvalitet og gjenoppretter fuktbalansen i huden. 

Restylane Skinbooster gjenoppretter ikke bare fuktbalansen, men iverksetter også prosesser som styrkerhudbarrieren og gjør huden fastere og mer elastisk over tid. Skinbooster kommer i to forskjellige varianter og tilpasses etter dine ønskemål, behov og hudkvalitet. 

Behandlingen har forebyggende effekt mot fremtidige aldringstegn også på hender, hals, dekolletage eller andre deler på kroppen. 

God egnet for alle hudtyper og aldrer

Gir intens hydrering til huden

Kan kombineres med andre behandlinger for å korrigere arrdannelse

Gir en strålende glød

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Det er normalt å føle noe ubehag fra selve injeksjonsstikkene. Selve stikkene går på et sekund og selve behandlingen tar sirka 15 minutter, men ofte satt 30-45 minutter til bedøvelse eller konsultasjon.

Bedøvelse er ikke nødvendig, men kan påføres ved ønskemål.

Skinbooster er anbefalt som kur med 2-3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, med en oppfølgingsbehandling etter 6 måneder.

Etter gjennomført kur med en oppfølgingsbehandling etter 6 måneder varer det endelige resultatet ca 12-18 måneder

Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød. Det er ikke heller helt uvanlig å få blåmerker ved injeksjonspunktene, disse kan enkelt dekkes til med f.eks mineralsminke.

Det er anbefalt å vente minimum 2 uker før du tar andre behandlinger i samme område. I noen tilfeller er det anbefalt å vente 4-6 uker, gjelder f.eks ved kollagenstimulerende laserbehandlinger. Informer din terapeut hvis du planlegger å utføre flere behandlinger, alternativt booke inn dette som siste behandling.

Ja, ettersom Restylane Skinbooster injiseres såpass overfladisk i huden så er det svært liten risiko for komplikasjoner.

Etter behandling med Skinbooster bør du unngå trening og heller ikke berøre eller massere det behandlede området de første 24 timene rett etter behandling.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Restylane Skinbooster 1ml – 1 område

F.eks Ansikt el. hender

3 100 – NOK

45 min

Restylane Skinbooster 2ml – 2 områder

F.eks Ansikt + Hals/ Bryst

5 200 – NOK

60 min

Restylane Skinbooster Kur 1 ml

Inkl. kus à 3 beh.

9 000 – NOK

45 min

Restylane Skinbooster 1ml + Dermapen

5 590 – NOK

45 min

5 star rating

Jeg er så fornøyd med resultatet! Birthe har virkelig et godt øye for detaljer. Hun sørget for at leppene mine ser naturlige og fantastiske ut, selvom de er asymetriske. Tusen takk!

Anette via Google anmeldelser

5 star rating

Må bare få dele at jeg synes sykepleier Åsmund er en fantastisk behandler! Jeg føler meg så godt sett og ivaretatt, uten at det blir påprakking av unødvendige produkter eller behandlinger. Jeg kommer garantert tilbake! 🤩

5 star rating

Jeg fikk behandling av Chanel, og hun kan jeg virkelig anbefale. Hun vet akkurat hva hun snakker om, og gir mange råd om hva man kan bruke hjemme også. Fikk kjøpt med ZO-produkter som jeg elsker og kjøpt igjen senere. Under selve behandling følte jeg meg godt tatt vare på, og kommer gjerne tilbake ☺️

Kim André via Google Anmeldelser

5 star rating

Anbefaler virkelig å booke hos hudterapeut Chanel på Eger! Dyktig, hyggelig og seriøs i jobben sin, og gir meg tydelige tilbakemeldinger og gode råd for hva jeg selv kan og bør gjøre for å få best resultater at hennes behandlinger. Har vært hos henne flere ganger, og flere skal det bli 🙂 Stor tommel opp!

Cecilie via Google Anmeldelser

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!