Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Dermapen Lightening - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Dermapen Light Glow & Renew

Dermapen m. Mandelsyrepeel & Led lys terapi

Med Dermapen åpner man opp mikro-kanaler ned i huden for å la de aktive ingredienser trekke ned i huden. Resultatet etterlater en glødende og frisk hud.

Mandelsyren skaper en reaksjon i huden som reduserer urenheter og stimulerer til cellefornyelse. Gjennom å oppløse døde hudceller arbeider mandelsyren for å øke produksjon av nye hudceller, dette vil reduserer hudskader og urenheter. Behandlingen avsluttes med fuktgivende maske, og rød LED-lys terapi som har roende effekt huden.

Eksfolierer huden og gir strålende glød!

Fremmer cellefornylese

Reduserer urenheter

Reduserer hyperpigmentering

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Den molekylære strukturen av mandelsyren er bedre kjente alfa-hydroksysyrer. Syren arbeider seg dypt inn i porene, og trenger dypere inn enn andre syrer som ofte brukes på hud som er utsatt for urenheter. LED-lys trenger ned i dypere hudlagene og virker på cellenivå. Hudcellene vil få en skikkelig boostog gi huden masse energi og næring. Huden din vil få en flott og sunn utstråling!

Før behandling med Dermapen: Du må avslutte bruk av Retinol-behandling minste 1 uke før Dermapen.
Bruker du hudpleieprodukter hjemme som inneholder syre så må du avslutte disse minst 48 timer før behandling.

Etter behandling med Dermapen vil du bli varm og rødlig i huden, og du vil føle en form for solbrenthet samme kveld. Dette vil roe seg i løpet av det første døgnet, og du kan bruke make-up etter 24 timer. Noen kan oppleve lettere grad av flass og lokal hevelse. Du bør bruke solfaktor med høy SPF, samt unngå å utsette huden for direkte soleksponering den første uken etter behandlingen.

Kontraindikasjoner

Dermapen er ikke anbefalt for personer med:

  • Cystisk, infeksiøs akne
  • Eksem
  • Aktivt herpesutbrudd/perioral dermatitt
  • Rosacea 
  • Gravide/ammende

Denne behandlingen kan tilpasses for alle hudtyper. Mandelsyre-peelingen er dessuten betennelsedempende og lett eksfolierende så kan derfor med fordel benyttes av deg som sliter med akne-utsatt hud (Obs! ikke aktiv akne)

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Dermapen m. Kjemisk Peel, maske & LED-lys

3 200 – NOK

75 min

Tillegg for hals og bryst

590 – NOK

15 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!