Sculptra®

Sculptra® – Langtidsvirkende biostimulator basert på poly-L-melkesyre, et evne som finnes naturlig i kroppen. 

Sculptra®

Et av de mest etterspurte områdene voksne kvinner ønsker å få behandlet er de berømte «røykelinjene» over munnen. Veldig mange ønsker å behandle «røykelinjene», ettersom de synes leppene forsvinner med alderen og at rynkene rundt munnen er det eneste som tilslutt synes i ansiktet.
De ønsker ikke å forandre på utseendet sitt, men synes det er skjemmende å ha disse linjene rundt munnen.

Beloteros patenterte teknologi fokuserer på å skape resultat som både ser naturlig ut og holder lenge. Produktet er optimalt til korreksjon av periorale linjer som integreres problemfritt i huden, og er ideel til å behandle “røykerynker”.

Langtidsvirende effekt opp til 5 år

Øker kollagenproduksjonen med 30%

Effektiv mot linjer på bryst

Sculptra® er et biostimulerende produkt utviklet av Galderma, samme produsent som Restylane. Behandling som stimulerer hudens eget kollagen.

En injeksjonsbehandling  utviklet til å plumpe hullrom som dannes når fettputene i ansiktet synker samt utjevner rynker og folder i huden.

Sculptra® er en naturlig kollagenstimulator og kan best beskrives som en volumøker.

Det er et unikt produkt som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon innenfra. Sculptra® retter seg fremst til målgruppen mellom 30-70 år og er utviklet til å behandle slapp hud som med alderen har mistet sin spenst.

Etter hvert som vi blir eldre mister huden sin naturlige elastisitet bl.a. som følge av nedsatt produksjon av bindevevet kollagen. Huden blir med årene innsunket og slapp, og dype rynker utvikler seg, som følge av redusert kollagenproduksjon. Sculptra® bidrar til å bygge opp huden fra innsiden ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen i dypere hudlagene.

Det aller fleste pasienter behandles 3 ganger med 6 ukers mellomrom over en periode på 4-6 måneder.

Sculptra® egner seg til behandling av:

  • Innsunket og slapp hud i kinnene
  • Dype rynker og folder rundt nese og munn (nasolabiale folder)
  • Rynker og linjer ved munnen (marionette linjer)
  • Rynker og linjer på kinn og hake

Sculptra® er et biostimulerende produkt basert på poly-L-melkesyre som finnes naturlig i kroppen. Komponentene i produktet bidrar til å øke dannelsen av kollagenfibre med 30%.

De aktive evnene aktiverer fibroblastene som skaper en respons i vevet som øker kollagenproduksjonen. Produktet er utviklet til å forynge, korrigere aldersrelaterte hulrom, rynker og folder i ansikt. Fyllstoffet er langtidsvirkende og endelig resultat er synlig etter ca. 8 måneder.  Du vil oppleve hvordan ditt ansikt får tilbake struktur, volum, glatthet og spenstighet. Rynker og linjer reduseres markant og du får tilbake et naturlig yngre utseende.

Fyllstoffet er langtidsvirkende og endelig resultat er synlig etter ca. 8 måneder.  Du vil oppleve hvordan ditt ansikt får tilbake struktur, volum, glatthet og spenstighet. Rynker og linjer reduseres markant og du får tilbake et naturlig yngre utseende.

Resultatet etter en kur varer 2-5 år.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Sculptra

4 490 – NOK

45 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!