Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Fotona Tightsculpting - Fettreduserende behandling i Oslo

Fotona TightSculpting®

Filler-behandling med Restylane® har mange fordeler og kan brukes til blant annet til å rette opp asymmetri i ansikt, glatte ut rynker, framheve kontur eller skape volum i ansiktet, gi volum og skape definisjon til lepper, foryngende effekt og gjenopprette fuktbalanse i ansikt, hals, bryst eller hender, minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk. 

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona TightSculpting®

Fotona TightSculpting er en laserassistert hudoppstrammende- & fettreduserende behandling. Tilegnet for deg som ønsker å stramme opp slapp hud på kropp, redusere fett og få en bedre hudstruktur generelt.

Systemet til Fotona laser er en unik flerbølgelengdet, ikke-invasiv behandling for fettredusering -og hudoppstramming som kan utføres på alle kroppsområder.

Målrettet reduksjon av uønsket fett

Gjenoppretter mistet elastisitet i huden

Skulpturer kroppen

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona Tightsculpting er en avansert laserbehandling som effektivt reduserer fett, skulpturer og strammer opp de områdene på kroppen som behandles. Fotona Tightsculpting er både en trygg og behagelig behandling som gir svært effektive resultater. Et alternativ til deg som har prøvd andre metoder og som sliter med slapp hud eller gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk med trening eller diett alene.

Fotona Tightsculpting er et ikke-invasivt, lasersystem med dobbel bølgelengde som leverer kontrollert varme til målrettede områder, noe som gir mulighet for hudstramming og skulpturering over mange områder av kroppen.

Behandlingen går i to trinn, og trinn én varmer PIANO-pulsen på en forsiktig og skånsom måte opp fettceller i kroppen og strammer huden. Teknikken baseres på en unik dobbeltbølgelengde. Behandlingen strammer opp hud og reduserer fett på alle kroppsområder.

Deretter pulseres overflaten på huden med SMOOTH-modus, noe som reduserer hudens slapphet og strammer opp huden. Dette revolusjonerende varmesystemet stimulerer kollagenproduksjonen, noe som gir forbedringer i både elastisitet og slapphet i pasientens målrettede behandlingsområder.

Alle våre laserterapeuter har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfører din laserbehandling hos oss. Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Vi anbefaler 4 behandlinger med ca. 4 ukers mellomrom.

Kan kombineres med LPG for bedre og raskere resultater. Spør oss gjerne om pakkepris.

Behandlingstid: 45-60 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ved behov

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fettsmelting kropp

5 300 – NOK

60 min

Fettsmelting kropp

Kur inkl. 4 beh

18 400 – NOK

4 x 60 min

Fettsmelting hake

4 700 – NOK

45 min

Fettsmelting hake

Kur inkl. 4 beh

12 500 – NOK

4 x 45 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!