Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Endy-Eye - Behandling i Oslo - Se pris | Eger Skin Clinic

Endy-Eye (FSR+FR+Intesif)

Endy-Eye med sitt patenterte system er en behandling for aldrene øyelokk som gir et mer åpent blikk.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Oppstramming av øyelokk i Oslo

Endy-Eye (FSR+FR+Intesif)

Endy-Eye fra Endymed er også kalt EndyBleph er en øyebehandling designet for å stramme opp i de dypere hudlagene rundt øyepartiet. Behandlingen utføres med spesielt tilpasset håndstykke utviklet etter toppmoderne teknologi – som kombinerer microneedling, fraksjonert laser og fokusert radiofrekvens som vil stimulere fornyelse av hudcellene dine.

Å stimulere cellene på denne måten oppmuntrer til å produsere nytt kollagen. Dette forbedrer igjen de underliggende strukturene i huden din, og får den til å stramme seg opp og løfte seg.

Er du usikker på Endy-Eye er en behandling egnet for deg oppfordrer vi deg til å ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon.

Løfter øvre øyelokk opp til 4 m.m.

Forbedret hudkvalitet i øyepartiet

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Oppstramming av hud og løft av øyelokk utføres rundt øyet med et spesialhåndstykke. Dette håndstykket bruker EndyMed 3DEEP-teknologien og FSR-håndstykket i samme område.

Denne behandlingen bruker også EndyMed 3DEEP-teknologien for å øke den oppstrammende effekten av behandlingen i de dypere hudlagene, men behandler samtidig også hudens overflate. Det gjør det ved å levere radiofrekvensen på en måte, slik at det øverste hudlaget, epidermis stimuleres etterhvert som det dannes intense, men raske varmepulser som stimulerer de den naturlige kollagenproduksjonen.

Vi behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker og forbedrer hudens kvalitet.

Ettersom systemet til Endymed er svært presist er det god egnet til å behandle små områder, med også tynn hud. Derfor er teknikken godt egnet til oppstramming av øyelokk.

Du vil kunne se forbedringer innen noen få uker, men fordi behandlingen er designet til å stimulerer naturlige reaksjoner i huden din, som fører til økt kollagenproduksjon kan det ta litt tid før du ser den fulle effekten av behandlingen. Fullstendig resultat er synlig ca tre måneder etter avsluttet  behandlingsforløp og etterhvert som ny, frisk hud dannes, omkringliggende vevet fornyes, reduseres fine linjer og rynker.

Det du kan se frem til er et mer åpent blikk, med fastere og strammere hud – helt kirurgiske inngrep.

Smerte er individuelt og noen kan oppleve noe ubehag under behandlingen. Huden din vil bli påført  bedøvelsekrem, for å minimere smerte.

For oppnå optimalt resultat for oppstramming av øyelokk anbefaler vi ca. 4-5 behandlinger med ca. 4-6 ukers mellomrom.

Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca. 12 måneder.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden rundt øynene begynt å miste sin elastisitet.

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymeds Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. Etter Endymeds FSR-behandlinger kan du merke litt lett skorpedannelse, men det vil forsvinne etter ca 3-5 dager,  og kan inkludere noe hevelse, tørrhet, samt rødme. Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov.

Etter behandlingen er viktig du beskytter behandlet område og bruker solkrem eller solstick med høy SPF.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ja

Anbefales: Vinterhalvår

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

EndyEyes Oppstramming Øyelokk (FSR)

Øyelokk

3 100 – NOK

45 min

EndyEye Oppstramming Øyelokk (FSR)

Kur inkl. 5 beh.

15 000 – NOK

5 x 45 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!