Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Visia Hudanalyse - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Visia Hudanalyse

Sjekk din hudhelse med den seneste teknologien for hudanalyse.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Visia Hudanalyse

Med hudanalyse-systemet VISIA, får du en dyptgående og grundig hudanalyse med den nyeste teknologien innen området. Med denne unike tekonologien, kan vi dokumentere effekten av behandlingene dine, samt se hvilke behandlinger og produkter som passer din hud best.

Med VISIA hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin og et kamera. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både hudoverflaten og videre nedover i hudlagene.

Gir mulighet til å behandle kommende hudproblemer

Avdekker hudskader ikke synlig for blotte øyet

Pris refunderes ved eventuell behandling eller ved kjøp av produkter

BOOKING Kontakt

Du starter med å plassere ansiktet i apparatet og slapper av i skuldre og nakke

Når analysen starter vil ikke kjenne noe. Din terapeut står ved siden av deg under hele tiden og styrer skanning av huden. Hele forløpet tar ca 20 minutter.

Når huden er ferdig analysert, går behandler igjennom de ulike resultatene fra analysen med deg og forklarer resultatet som vil være synlige på bildene. Disse kan brukes til å  skreddersy behandling og/ eller produkter som passer din hud og som er tilpassete dine behov og ønsker

Du vil da også etter avsluttet behandlingsforløp ha mulighet å booke time til ny hudskanning for å se resultatene av din behandling.

Visia er et høyteknologisk system med avansert kamera som tar bilder ned i de forskjellige hudlag. Derfor er det mulig å avdekke en rekke hudproblem som enda ikke er synlig for blotte øyet. Eksempler på disse er for eksempel

  • Aldersflekker
  • Fine linjer
  • Inflammatorisk hud
  • Måle størrelse på porer
  • Generell huddekstur
  • Pigmentfeil
  • Blodkar

Når du i tide får avdekket noen disse indikasjoner er det også mulig for deg å iverksette tiltak for å redusere og forhindre dem oppstår lengre frem i tid.

Behandlingstid: 45 min

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!