CYJ Hairfiller

Få håret tilbake med verdens første injeksjonsbehandling med unik peptidteknologi.

CYJ Hairfiller

En innovativ peptidteknologi som hjelper mennesker som av ulike årsaker lider av hårtap. Nyskapende behandling bestående av en sammensetning av ulike peptider, basert på vitenskapelig medisinsk forskning.

CYJ er utviklet av det kosmetiske selskapet Caregen, som behandling av hårtap og tynt hår. Produktet ble kjent som verdens første injeksjonsbehandling med peptider. CYJ Hairfiller har eksistert på det internasjonale markedet i flere år, og har nå også kommet til Norge.

Produktet er designet til å ikke bare stoppe hårtap, men også vekke døende hårsekker til live. Behandlingen har hjulpet mennesker med både flekket hårtap (Alopecia Areata) og arvelig eller aldersrelatert hårtap. Behandlingen hjelper derfor både menn og kvinner som lider av forskjellige typer hårtap.

Den er også egnet for de som har tynt hår og ønsker økt hårvekst med sterke og sunne hår.

Gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40%

Egnet for både kvinner og menn

Permanent resultat

Produktet injiseres i hodebunn og sprer seg i vevet, for å videre gå inn i hårets cellekjerne der den påvirker DNA-syntesen.

Peptidene virker for å gjenopplive sovende hårsekker, ved å øke blodstrømmen i de minste årene i hodebunnen. Peptidene bidrar også til å forstørre hårsekkene, aktivere stamceller, forhindre celledød og maksimere dannelsen av nye hårsekker. Dette fører til økt hårvekst, forbedret tetthet og tykkelse på hårstråene, samt reduserer hårtap.

Selskapet Caregen har i flere år forsket på spesialiserte peptidkomplekser og utviklet en injeksjonsgel som stopper og motvirker hårtap.

Behandlingen motvirker ikke bare hårtap, den stimulerer også til gjenvekst av hår. Produktet er utviklet av leger og inneholder en sammensetning av peptider og hyaluronsyre.

Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med en gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper. 

Hodebunnen er et følsomt område, derfor bør du påregne noe smerte og ubehag ved injeksjonene. Før behandlingen blir hodebunnen bedøvet med isposer. Smerten er forbigående.

Denne hårbehandlingen er mindre smertefull og ikke like invasiv sammenlignet med andre alternativer mot hårtap, som f.eks transplantasjon eller PRP. Du kan gå tilbake til dine hverdagslige gjøremål rett etter denne hårbehandlingen.

Vi har fått mange spørsmål fra kunder om hva forskjellen mellom CYJ Hairfiller og PRP er. PRP står for Platelet Rich Plasma, og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Dette blir så injisert i området som skal behandles, for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev.

Hårbehandlingen fra Caregen er derimot en sammensetting av komponenter som trenger ned i cellekjernen og stimulerer «sovende» hårsekker. Kliniske tester viser til langt bedre resultater og bedre effekt på gjenvekst av hår ved CYJ, enn hva du kan forvente etter en PRP-behandling for samme formål. Dessuten går prosedyren raskere og er langt mindre smertefull.

  • Dersom du har gjennomført hårtransplantasjon, anses dette som et veldig godt supplement.  (Kan utføres 6 måneder eller mer etter transplantasjon)
  • Dersom du ønsker tettere skjeggvekst
  • Dersom du har Alopecia Areata (flekket hårtap)
  • Dersom du har arvelig eller aldersrelatert hårtap (kvinner og menn)
  • Dersom du har tynt hår eller høye viker i pannen

Behandlingen utføres som en kur med totalt 4 behandlinger annenhver uke.

Resultatet forbedres ved oppfølgingsbehandling 6 måneder etter avsluttet kur.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

CYJ Hairfiller før og etter

After
CYJ Hairfiller før og etter Før
Etter
After
CYJ Hairfiller før og etter Før
Etter

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

CYJ Hairfiller

Kur inkl. 4 beh.

9 990 – NOK

30 x 4 min

Hårbehandling

Oppfølgingsbehandling etter 12 mån

2 500 – NOK

30 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!