Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Dr. CYJ Hair Filler - Behandling mot hårtap og tynt hår

Dr. CYJ Hair Filler

Få håret tilbake med verdens første injeksjonsbehandling med unik peptidteknologi.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

Dr. CYJ Hair Filler er en innovativ peptidteknologi som hjelper mennesker som av ulike årsaker lider av hårtap. Dette er en nyskapende behandling bestående av en sammensetning av ulike peptider, basert på vitenskapelig, medisinsk forskning.

CYJ er utviklet av det kosmetiske selskapet Caregen, som behandling av hårtap og tynt hår. Produktet ble kjent som verdens første injeksjonsbehandling med peptider. Dr. CYJ Hair Filler har eksistert på det internasjonale markedet i flere år, og har nå også kommet til Norge.

Produktet er designet til å ikke bare stoppe hårtap, men også vekke døende hårsekker til live. Behandlingen har hjulpet mennesker med både flekket hårtap (Alopecia Areata), og arvelig eller aldersrelatert hårtap. Behandlingen hjelper derfor både menn og kvinner som lider av forskjellige typer hårtap.

Behandlingen er også egnet for de som har tynt hår og ønsker økt hårvekst med sterke og sunne hår.

Gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40%

Egnet for både kvinner og menn

Permanent resultat

BOOKING Kontakt

Dr. CYJ Hair Filler er kjent som verdens første hårfiller-injeksjonsgel. Den er utelukkende er produsert for å behandle håravfall, forbedring av tykkelse.
Den har en spesialisert formel som er laget av eksperter fra hele verden. Behandlingen styrker hårcellene og revitalisere hodebunnen.

Dr.CYJ Hair Filler er den første injiserbare hårbehandling i verden som med  peptidteknologi. Oppfunnet av Dr Yong Ji Chung som har 14 års forskning på spesialisert peptid-kompleks, er den utviklet av Innovative Peptide Complex for gjenvekst av hår. DR. CYJ hårfiller gir tre hovedfunksjoner:

Revitalisere hodebunnen: Gir næringsstoffer til hodebunnen og hårroten for sunnere og tykkere hår
Forebygging av hårtap: Forhindrer celledød i hårceller og motvirker hårtap
Gjenvekst av hår: Stimulerer hårsekker gjennom stamcelleaktivering

Produktet injiseres i hodebunn og sprer seg i vevet, for så å videre gå inn i hårets cellekjerne der den påvirker DNA-syntesen.

Peptidene gjenoppliver sovende hårsekker ved å øke blodstrømmen i de minste årene i hodebunnen. Peptidene bidrar også til å forstørre hårsekkene, aktivere stamceller, forhindre celledød og maksimere dannelsen av nye hårsekker. Dette fører til økt hårvekst, forbedret tetthet og tykkelse på hårstråene, samt reduserer hårtap.

Selskapet Caregen har i flere år forsket på spesialiserte peptidkomplekser og utviklet en injeksjonsgel som stopper og motvirker hårtap.

Behandlingen motvirker ikke bare hårtap, den stimulerer også til gjenvekst av hår. Produktet er utviklet av leger og inneholder en sammensetning av peptider og hyaluronsyre.

Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med en gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper. 

Hodebunnen er et følsomt område, derfor bør du påregne noe smerte og ubehag ved injeksjonene. Før behandlingen blir hodebunnen bedøvet med isposer. Smerten er forbigående.

Denne hårbehandlingen er mindre smertefull og ikke like invasiv sammenlignet med andre alternativer mot hårtap, som f.eks transplantasjon eller PRP. Du kan gå tilbake til dine hverdagslige gjøremål rett etter denne hårbehandlingen.

Vi har fått mange spørsmål fra våre kunder om hva forskjellen mellom Dr. CYJ Hair Filler og PRP er.

PRP står for Platelet Rich Plasma, og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Dette blir så injisert i området som skal behandles, for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev.

Dr. CYJ Hair Filler er derimot en sammensetting av komponenter som trenger ned i cellekjernen og stimulerer «sovende» hårsekker. Kliniske tester viser til langt bedre resultater og bedre effekt på gjenvekst av hår ved CYJ, enn hva du kan forvente etter en PRP-behandling for samme formål. Dessuten går prosedyren raskere og er langt mindre smertefull.

  • Dersom du har gjennomført hårtransplantasjon, anses dette som et veldig godt supplement (kan utføres 6 måneder eller mer etter transplantasjon)
  • Dersom du ønsker tettere skjeggvekst
  • Dersom du har Alopecia Areata (flekket hårtap)
  • Dersom du har arvelig eller aldersrelatert hårtap (kvinner og menn)
  • Dersom du har tynt hår eller høye viker i pannen

Behandlingen utføres som en kur med totalt 4 behandlinger annenhver uke.

Resultatet forbedres ved oppfølgingsbehandling 6 måneder etter avsluttet kur.

Dr. CYJ Hair Filler behandling er en svært sikker prosedyre. Pasienter kan oppleve lett rødhet, hevelse, blåmerker, kløe eller mild smerte ved injeksjonsområdet etter behandlingen. Det vil vanligvis avta over 72 timer.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Dr. CYJ Hair Filler priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

CYJ Hairfiller

Kur inkl. 4 beh.

9 990 – NOK

3 x 30 min

Hårbehandling

Oppfølgingsbehandling etter 12 mån

2 500 – NOK

30 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!