Green Peel®

Green Peel kombinerer det beste fra naturen i kombinasjon med det beste fra den medisinske verden.

Om Behandlingen

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i over 60 år i over 70 land. Behandlingen medisinsk dokumentert underbygget med flere kliniske studier. I tillegg til ekspertise i planter og urter, er Dr. Christine Schrammek en dyktig hudlege, spesialisert i allergi og aldring.

Med lang erfaring vet Dr. Schrammek hva behovene for hud og hudbarriere er. Hjemmeproduktene tilhørende Green Peel har under årene optimaliserets til å effektivt løse hudproblem etter nye medisinske funn. Green Peel bruker virksomme ingredienser fra naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene inneholder de samme kraftfulle urtene som i Green Peel kombinert med bioteknologi, uten parabener. Vi får tilbakemeldinger på langtidseffektene ved bruk av Dr.Schrammek hjemmeprodukter alene eller mellom Green Peel behandlingene.

Med jevnlige Green Peel behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning. Dr.Schrammek’s mål er alltid en sterk, sunn og spenstig hud.

Velg behandling

GREEN PEEL®1 Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”

Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

Gir strålende glød

Forbedrer uren hud

Styrker hudbarriere

Godt egnet for alle aldre og hudtyper

For å beholde de gode resultatene er det anbefalt å utføre denne peelingen hver 3 måned.

Denne behandlinger er god egnet til sensitiv, tynn eller aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Dette er den mildeste varianten og er uten nedetid eller flassing og kan derfor brukes som Party Peel før en fest eller annen begivenhet der men ønsker å føle seg ekstra fin.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Green Peel Fresh Up

1 390 – NOK

30 min

Green Peel Fresh Up Tillegg Hals & Bryst

490 – NOK

15 min

GREEN PEEL®2 Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen.

Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær behandling som er anbefalt å utføre 4 ganger/ år, med eventuelle Fresh Up-behandlinger imellom for å opprettholde det gode resultatet.

Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. 

Reduserer store porer

Strammer opp hud og minimerer fine linjer

Reduserer pigmentflekker

Forbedrer uren hud

For å beholde de gode resultatene er det anbefalt å utføre denne peelingen hver 3 måned.

Er det første gangen du utfører en Green Peel er det anbefalt å starte med den mildere varianten «Fresh Up» for å tilpasse huden de aktive ingrediensene i peelingen.

Du vil være litt rød etterpå, det er også helt normalt å flasse noe første dagene etter Green Peel Energy. Dette er en normal prosess når mekanismene i huden skifter ut ødelagte celler og vil roe seg ned etter noen dager.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Green Peel Energy

1 590 – NOK

45 min

Green Peel Energy Tillegg Hals & Bryst

490 – NOK

15 min

GREEN PEEL®3 Classic

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen.

Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær behandling som er anbefalt å utføre 4 ganger/ år, med eventuelle Fresh Up-behandlinger imellom for å opprettholde det gode resultatet.

Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. 

Virker mykgjørende

Gir jevnere hudtone

Regenerer hudceller og stimulerer produksjon av elastin

Reduserer porer, linjer og rynker

For å beholde de gode resultatene er det anbefalt å utføre denne peelingen hver 3 måned.

Er det første gangen du utfører en Green Peel er det anbefalt å starte med den mildere varianten «Energy» for å tilpasse huden de aktive ingrediensene i peelingen.

Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, grov hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og huden vil flasse etter ca 2-4 dager. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en fuktighetsgivende og beroligende behandling og du følger opp hjemme med tilrettelagte produkter.

Resultatet kalles total hudfornyelse. De fleste velger å gjøre denne behandlingen i forbindelse med en langhelg / ferie, uten for mye planer, gjerne på en torsdag da du helt fint kan gå på jobb på fredag og vil flasse på lørdag og søndag

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Green Peel Classic

2 790 – NOK

60 min

Green Peel Classic Tillegg Hals & Bryst

490 – NOK

15 min

Green Peel Etterbehandling

Etter 5 dager

0 – NOK

30 min

Vanlige spørsmål om

Green Peel®

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst. Urteblanding som består av 10 utvalgte urter. Disse inneholder enzymer, mineraler og vitaminer som pensles på ansiktet og halsen og masseres inn. På den måten trekker urtene dypere ned i huden hvor de jobber i dybden.

100% NATURLIG
Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

PRISVINNER
Green Peel® er en prisvinnende behandling. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. En høyt rangert pris kåret av forbrukene selve.

I Norge har også Green Peel® fått mye oppmerksomhet og omtale av uavhenige media.

Ikke uten grunn skrev VG 1. januar 2017 at MinMote kåret Green Peel® til årets velværetrend 2017 og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler behandlingen på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel® som ”Kjendisenes favoritt”.

 

Green Peel® VirkerGjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev blir styrket. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag. Den kraftige stimuleringen av metabolismen sammen med urtenes rensende effekt gir huden en perfekt detox. Cellenes evne til nydannelse, opptak av næring og fjerning av avfallstoffer økes ved Green Peel®.

HUDFORBEDRING
Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

Effekten av Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

Gløden og den karakteristiske gnisten i huden holder i flere dager etter din Green Peel®. Et helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert fra innsiden ut. Urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

Green Peel® er en behandling som individuelt tilpasses etter hudens behov. Den passer for alle aldersgrupper, fra de helt unge med hudproblem som for eksempel akne til de aller eldste.

Green Peel® bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og passer fra tidlig forebyggende aldring til behandling av dype rynker/linjer. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå og gusten hud og store porer. Ideell for behanlding av senstiv hud med svært unike langtidsruslutat med styrket hudbarriere.

Green Peel® er en behandling i tiden. Man oppnår utrolige resultater uten å begrense hverdagslivet til den travle kvinne og mann. Selv med den dypeste Green Peel® trenger man ikke være borte fra jobb. Hudens egne prosesser stimuleres, med det resultat at huden rydder opp i ubalanser, aldring utsettes og hudbarrieren styrkes. Huden blir minimalt stresset og man oppnår unike resultater uten å stresse huden med rødhet og flassing over tid.

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph-nivå som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å lage belastninger på hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel® heller ingen skader på huden. Selv den dype Green Peel® Classic er skånsom tross sin kraftige dypdeeffekt. Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.

Til tross for peelingen består av kun 100% naturlige ingredienser så er den likevel høyeffektiv. For tilvenne huden disse kraftige ingredienser anbefaler vi alltid å starte med Green Peel Fresh-Up innen man beveger seg oppover i styrke.

After
Green Peel - Før og etter Før
Etter
After
Green Peel - Før og etter Før
Etter

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Green Peel Fresh up

1 390 – NOK

25 min

Green Peel Energy

1 590 – NOK

40 min

Green Peel Classic

2 790 – NOK

50 min

Green Peel+Venus Freeze-kombo

2 790 – NOK

60 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!