Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Behandling for grove porer på nesen | Eger Skin Clinic

Grove porer på nese

Noen har større porer enn andre, grunnen til dette er ofte genetisk. Vi tilbyr behandlinger som kan gi sammentrekkende effekt på porer.

Grove porer på nese

Store eller grove porer på eller rundt nesen er vanlig forekommende og noe som de aller fleste har. Grunnen til porer ofte er større i dette område er fordi våre talgkjertler sitter der. Personer som har grove porer kan oppleve dette som begrensende.

Har du store porer kan du også være mer utsatt for tilstoppede porer med sorte prikker. I slike tilfeller kan det være en fordel å begynne med en rensende hudbehnadling. Vi tilbyr behandlinger som både reduserer grove porer på nese og renser for sorte prikker.

BOOKING Kontakt

Selv om alle har porer, vil de fortsatt være mer synlig hos noen. Det er flere grunner til dette, blant annet:

Overdreven talgproduksjon. Når talgkjertelen produserer for mye olje får du fet hud, noe som gir mer synlige porer.

Blokkerte porer. Når olje samler seg i porene og kombineres med smuss eller sminke, kan porene bli blokkert. Denne blokkeringen gjør at porene utvider seg og blir mer synlige.

Alder. Med alderen reduseres kollagen og elastin i huden (hudens byggestener), noe som fører til at porene utvider seg.

Solskader. Eksponering for UV-stråler bryter ned kollagen og elastin, som igjen reduserer hudens fasthet. Dette gjør at porene vokser seg større.

Genetikk. Størrelse på porene er arvelig betinget, så dersom foreldrene dine har store porer, er sannsynligheten større for at du også får store porer.

Dessverre så det ikke noen metodikk som vil krympe porer permanent. Vil du vedlikeholde resultatet vil derfor oppfølgingsbehandlinger påregnes ved behov. Du kan også gjøre noen tiltak med motvirkende effekt.

  • Rens porer morgen og kveld for å holde dem fri fra olje og smuss.
  • Bruke riktige hudpleieprodukter.

Fotona Light Peel

Fotona Light Peel er en form for fraksjonert laserbehandling som kun virker på det øverste hudlaget (epidermis). Behandlingen bidrar til å gi mer glød og blodgjennomstrømning i huden, og er optimal dersom du ønsker å redusere grove porer på rundt nesen.

IPL

Er du plaget av grove porer på nese er laserbehandling med IPL er en av våre mest effektive behandlinger til å redusere synlighet av porer. Laserstrålen penetrerer huden på en effektiv måte og dreper bakterier og minsker oljenivået i talgkjertler som vil gi en minskende effekt på porenes størrelse. Du vil oppleve en jevnere hudtone og mange andre fordeler

Dermapen

Microneedling med Dermapen har por-sammentrekkende egenskaper og kan redusere synligheten av grove porer på nesen. Dermapen er utstyrt med nano-tynne nåler som punkterer hudens overflate og gir en umiddelbar plumpende effekt. Huden blir strammere og porene blir finere.

Endymed

Endymed er en effektiv behandling som kombinerer microneedling og fraksjonert laser. Behandlingen har mange fordeler og vil utover redusere størrelse på grove porer rundt nesen i tillegg til å minimere fine linjer og dypere rynker.

PRX-T33

PRX-T33 er vår mest populære peeling og banebrytende innenfor TCA-kategorien med redusert med nedetid og flassing. Behandlingen kan minske grove porer på nesen og har flere gode egenskaper i tillegg til porsammentrekkende virkemåte. TCA-syren gir økt tilvekst av fibroblaster med hudfornyende egenskaper. Kombiner gjerne med Dermapen for å enda bedre og raskere resultater. Behandlingen er trygg også på sommerhalvårer.

PCA

Plages du av grove porer på nesen og samtidig har en sensitiv hudtype, kan PCA-Peeling være det beste alternativet for deg. Book gjerne en konsultasjon hvis du er usikker.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!