Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Behandling av tilstoppede porer | Eger Skin Clinic

Tette og tilstoppede porer

Hudormer og sorte prikker oppstår når en pore blir tilstoppet av døde hudceller eller talg.

Behandling av tilstoppede porer

Tilstoppede porer eller sorte prikker kan oppstå på hele kroppen, men er mest vanlig i ansiktet. Årsaken til dette er at porene i ansiktet er større og at det er der de oljeproduserende talgkjertlene sitter. Har du i tillegg grove eller store porer kan du være mer utsatt for svarte prikker.

Vi tilbyr en rekke behandlinger som effektivt renser de tilstoppede porene i dybden og reduserer størrelsen på porene.

BOOKING Kontakt

Tilstoppede porer, svarte prikker eller black-heads heter på fagspråket komedoner.

Hudormer består av talg og keratin som i kontakt med syre får en mørk farge. Tilstanden er velkjent for mange og kan ses som svarte prikker i huden.

Når en talgkjertel blir tilstoppet fører det også til dannelse av kviser.

Til tross det kan være fristende, skal du ikke klemme på hudormer selv. Når man klemmer på hudormer kan huden blir irritert og rød, og det kan øke risikoen for betennelse, kviser eller dannelse av arr.

Eger Skin Facial

Når du booker vår signaturbehandling får du en behagelig og avslappende behandling som skreddersys av din terapeut. Behandlingen har ha rensende effekt på tilstoppede porer og reduserer størrelsen på porene. Vi bruker metodikker og instrumenter for å klemme ut porer på en skånsom måte.

HydraFacial

HydraFacial er en behandling som ikke bare renser tilstoppede porer i dybden, men også eksfolierer hudens overflate og tilfører essensielle næringsstoffer tilpasset din hud. Et kraftig vakuum suger ut smuss og urenheter fra porer, og huden blir renset i dybden.

HydraFacial gir en strålende frisk hud. Det er vår mest populære rens og en av våre bestselgende behandlinger.

Produktveiledning

Dersom du ønsker å fjerne tilstoppede porer og hudormer på egenhånd, gir vi deg gjerne råd om hvilke produkter som være mest effektive for dette i en konsultasjon. Våre konsultasjoner er alltid 100% uforpliktende og du er ikke forpliktet til å kjøpe produkter av oss.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!