Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Facials - Ansiktsbehandling | Eger Skin Clinic

Eger Skin Facials

Våre klassiske ansiktsbehandlinger, perfekt for deg som ønsker en avslappende og deilig behandling, med fokus på din individuelle hudtype og dine behov.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

På Eger Skin Clinic har vi utviklet forskjellige behagelige og avslappende ansiktsbehandlinger. Behandlingen inkluderer rens, eksfoliering og massasje. Perfekt å gi i gave til deg selv eller noen du er glad i!

Når du booker inn en Eger Skin Facial tilpasser vi behandlingen etter din hudtype. Du trenger derfor ikke på forhånd bestemme deg for hvilken behandling du ønsker når du booker time.

Les om våre ulike varianter under.

Velg behandling

Om behandlingen

Behandlingen øker cellefornyelsen, regulerer talgproduksjonen og jevner ut hudtonen ved hjelp av tilpasset ZO stimulation peel.

Ved hjelp av microneedling som lager mikroskopiske mikrokanaler vil serumet penetrere dypere i huden og stimulere fibroblastcellene til økt kollagenproduksjon og kontrollere pigmentproduserende celler slik at hudtonen blir jevnere. For mer sensitiv hud med rødme benyttes skånsom ultralyd for dypere opptak av behandlende serum.

Masken vil fukte huden og tilføre mer glød og i kombinasjon med LED lys kan vi stimulerecellefornyelsen og til helningen av huden.

Hydrerer huden og gjenoppretter fuktbalanse

Avslappende og deilig ansiktsbehandling for menn

BOOKING

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Behandlingen kan tilpasses enhver hudtype fra solskadethud med ujevn hudtone, voksenhud som
ønsker fastere hud og jevnere tekstur til sensitivert hud med rødme og irritasjon.
En behandling man ser resultater av. Vi anbefaler en kur av 3-4 behandlinger hver 4-6 uke for
optimalt resultat med påfølgende vedlikeholdsbehandling.

Behandlingstid: 85 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Zo Glow Facial

3 150 – NOK

85 min

Om behandlingen

Dette er en mer omfattende hudpleiebehandling med individuelt tilpassede produkter, der vi i tillegg til rens, eksfoliering og dyprens med utklemming. Ved behov tilpasser vi behandlingen med et fuktighetsgivende og plumpende serum som jobbes ned i dypere hudlag ved hjelp av maskinteknologi.

For ytterligere hydrering av huden påføres en tilpasset spesialmaske. Behandlingen avsluttes med påføring av serum, krem, øyekrem og SPF med eller uten farge. I tillegg vil du motta veiledning på videre behandlingsprogram og hjemme program skreddersydd for din hud. Behandlingen er perfekt før en spesiell anledning da den gir glød
og lett oppstramming og minimerer tørrhetslinjer.

Hydrerer huden og gjenoppretter fuktbalanse

Avslappende og deilig ansiktsbehandling for menn

BOOKING

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Ved å eksfoliere huden med en enzym eller fruktsyre peel økes hudens cellefornyelse,rnsamtidig som teksturen blir jevnere. Samtidig blir huden mer mottagelig for behandlende serum som sluses inn i dypere hudlag. Ved å benytte maskinteknologi vil produktene absorbere enda dypere i huden og dermed hydreres huden slik at fine tørrhetslinjer minimeres og huden blir plumpet med fuktighet. Huden får fin glød og kjennes ikke lenger tørr og ru ut.

Alle hudtyper som opplever dehydrering som «vintertørr» hud.rnPasser for alle som ønsker glød og en fuktighetsboost, perfekt som party prep behandling førrnmake-up.rnKan tilpasses til enhver hudtype, også for gravide og sensitiv hud.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Deep Hydration

1 950 – NOK

70 min

Om behandlingen

Dette er vår grunnleggende dyprensende hudpleiebehandling som består av rens, peeling, damp, utklemming, maske og massasje av skuldre og nakke, behandlingen avsluttes med påføring av serum, krem, øyekrem og spf med eller uten farge.

Behandlingen tilpasses med produkter som passer for din hud. I tillegg vil du motta veiledning på videre behandlingsprogram og hjemme program skreddersydd for din hud. Individuelt tilpasset med produkter som passer for din hud.

Eksfolierende og rensende effekt på tilstopning og overflødig talg

Tilpasses for ung og voksen hud

BOOKING

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Passer for en hud som har mye tilstopning og urenheter der det primære behovet er utklemming og peeling av huden.

En effektiv behandling som virker rensende og etterlater huden med jevnere tekstur. Ved mye urenheter og lett betennelse der det er mye utklemming må du beregne litt
nedetid etter behandlingen og følge terapeutens behandlingsråd for hjemmerutine.

Behandlingstid: 55 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Face Cleanse & Purify

1 785 – NOK

55 min

Eger Face Cleanse & Purify

1 350 – NOK

55 min

Om behandlingen

En tilpasset anti-age behandling med mer intensiv kjemisk peel, lett dyprens for de som har behov for det. Peelingen tilpasses huden, og kan behandle ujevn tekstur, hudtone og øker cellefornyelsen.

Underveis tilpasses behandlingen med behandlende serum tilpasset
huden og som jobbes inn i dypere hudlag med tilpasset maskin-teknologi. Deretter påføres en aktivt behandlende maske etter hudtype, samtidig som skuldre og nakke får en velgjørende massasje. Behandlingen avsluttes med påføring av serum, krem, øyekrem og SPF med eller uten farge. I tillegg vil du motta veiledning på videre behandlingsprogram og hjemme program skreddersydd for din hud.

Intensivt eksfolierende behandling tilpasset hudtypen

Fremmer cellefornyelse

Gir jevnere hudtone og forbedrer tekstur

BOOKING

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Behandlingen passer for alle hudtyper som ønsker forebyggende og behandlende age-managment der man ønsker et synlig resultat av behandlingen.rnrnPerfekt som en boost før en spesiell anledning, men for best resultat anbefaler vi en behandlingskur etterfulgt av vedlikeholdsprogram.

Behandlingstid: 85 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Anti-Age Complete

3 150 – NOK

85 min

Om behandlingen

Dette er en mer omfattende hudpleiebehandling med individuelt tilpassede produkter. Behandlingen inkluderer rens, eksfoliering og dyprens med utklemming. Tilpasses med en mer effektiv peeling, serum, her inngår det også en avslappende ansikt, skulder og nakkemassasje etterfulgt av en spesialmaske.

Behandlingen avsluttes med påføring av serum, krem, øyekrem og SPF med eller uten farge. I tillegg vil du motta veiledning på videre behandlingsprogram og hjemme program skreddersydd for din hud.

Eksfolierende, og rensende effekt på tilstopning og overflødig talg.

Øker cellefornyelsen.

Øker hudens vitalitet og glød.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

u003culu003ern tu003cliu003eEn effektiv og intensivt pleiende behandling der huden først får en grundig peel og dyprens som etterlater huden med jevnere tekstur.u003c/liu003ern tu003cliu003eMassasje, serum og spesialmaske gir dypere opptak av virkestoffer tilpasset huden og virker fuktighetsgivende, nærende, gir glød og lett oppstrammende.u003c/liu003ernu003c/ulu003e

Passer for alle hudtyper som ønsker en mer komplett tilpasset og mer intensivt pleiende behandling.

Behandlingstid: 70 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Eger Face Comfort

1 785 – NOK

70 min

Eger Skin Signature

Eger Skin Signature er vår eksklusive ansiktsbehandling, og er en fuktgivende ansiktsbehandling som sluser inn aktive ingredienser ved hjelp av galvanisk svakstrøm og LED-lys terapi.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Eger Skin Signature

Eger Skin Signature er vår eksklusive ansiktsbehandling som inkluderer mild mankelsyrepeel med eksfolierende egenskaper i tillegg til radiofrekvens med Venus Freeze, med oppstrammende og hudfornyende effekt.

Behandlingen avsluttes med LED-lys som trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling.

Oppstrammende effekt

Godt egnet for også sensitiv hudtype

Tilfør fukt, renser & eksfolierer

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Mandelsyren eksfolierer og fjerner huden for døde hudceller på en effektiv måte. I tillegg løsner syren opp urenheter slik at disse lettere kommer ut. Mandelsyre har dessuten hemmende effekt på betennelse i huden.

Behandlingen har en rensende og forminskende effekt på porene, minimerer rødme og gir jevnere hudtone.

Kombinasjonen av Venus Freeze med radiofrekvens, sammen med de aktive ingrediensene gir en reduserende effekt på linjer og rynker.

Mandelsyren med sine antibakterielle egenskaper,  gjør denne behandling til et utmerket valg for deg som sliter med urenheter i huden. Behandlingen er godt egnet for sensitive hudtyper.

Venus Freeze bruker radiofrekvens til å stimulere kollagenproduksjon så dette er fin kombinasjon før deg som ønsker en deilig og avslappende behandling som samtidig gjør masse godt for huden.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Signature

1 599 – NOK

90 min

Vanlige spørsmål om

Eger Skin Facials

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Behandlingen starter med en grundig hudanalyse. Deretter renses huden og eventuelle urenheter klemmes ut, etterfølges av peeling, tilpasset maske og avsluttes med passende hudkrem og solfaktor. Avslutningsvis får du veiledning fra din hudterapuet på hvilke produkter som er best egnet for din hud og hva du kan gjøre hjemme for å best ta vare på huden din.

Våre ansiktsbehandlinger tilpasses etter din individuelle hudtype. Derfor anbefaler vi denne behandlingen for alle, uansett om du har sensitiv, uren eller blandet hud. Trygg for også gravide og/ eller ammende. Er det ditt første besøk på hudklinikk er dette en fin førstegangsbehandling og forberedelse til dypere ansiktsbehandlinger.

Priser Eger Skin Facials

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Signature

1 599 – NOK

90 min

Eger Skin Facials

1 295 – NOK

75 min

Eger Clean & Purify

Tilbys i Sandvika

1785 – NOK

75 min

Eger Comfort

Tilbys i Sandvika

1785 – NOK

Eger Hydration

Tilbys i Sandvika

1950 – NOK

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!