Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Kobido Ansiktsmassasje i Oslo | Eger Skin Clinic

Aromamassasje

Massasjen gir deg en beroligende effekt med duftende og velgjørende oljer. Denne behandlingen passer for de som liker lette trykk og stryk og de som bare vil slappe av. Massasjen har effekt på kroppens helse, væskedannelse og sirkulasjon. Oljene virker på sansene, i tillegg til at oljene kan tilpasses dine behov. Kan kombineres med mini-facial.

Aromassage Corps MD

Aromamassasje

Massasjen gir deg en beroligende effekt med duftende og velgjørende oljer. Denne behandlingen passer for de som liker lettetrykk og stryk og de som bare vil slappe av. Massasjen har effekt på kroppens helse, væskedannelse og sirkulasjon. Oljene virker på sansene, i tillegg til at oljene kan tilpasses dine behov. Kan kombineres med mini-facial

Kan løse opp spenninger og gi en generell følelse av avslapning.

Kan bidra til å redusere stressnivået og fremme mental ro.

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Aromamassasje virker ved å kombinere fysisk berøring med aromaterapi for å fremme avslapning og velvære. Gjennom milde massasjeteknikker løses muskelspenninger opp, og kroppen opplever en følelse av avslapning. De duftende oljene brukt under massasjen påvirker også følelsesmessig balanse og kan bidra til å redusere stress. Massasjen stimulerer også blodsirkulasjonen, hjelper til med å fjerne giftstoffer og gir huden næring og fuktighet. Alt i alt gir aromamassasje en helhetlig opplevelse som fremmer både fysisk og mental velvære.

Aromamassasje er vanligvis trygg, men det er noen mulige bivirkninger å være oppmerksom på. Noen mennesker kan oppleve allergiske reaksjoner på de essensielle oljene som brukes under massasjen. Dette kan føre til hudirritasjon, kløe eller rødhet.

Det er også mulig å oppleve ubehag eller hodepine på grunn av sterke eller ubehagelige lukter fra oljene.

Gravide kvinner og personer med visse medisinske tilstander bør konsultere en lege før de får en aromamassasje, da noen oljer og massasjeteknikker kan være ugunstige i visse situasjoner.

Det er viktig å kommunisere eventuelle helsetilstander eller allergier til massasjeterapeuten før behandlingen, slik at de kan tilpasse massasjen til dine individuelle behov og unngå potensielle komplikasjoner.

Behandlingstid: 80 min

Aldersgrense: 18 år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!