Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Kobido Ansiktsmassasje i Oslo | Eger Skin Clinic

Idrettsmassasje

Terapeutisk massasje egnet for skader som oppstått etter trening eller sport.

iStock 613759168 scaled 1

Idrettsmassasje

Behandlingen vil fremskynde restitusjon og helingsprosesser. I tillegg til å behandle og forebygge skader hos idrettsutøvere, er idrettsmassasje godt egnet for deg som har plager etter langvarig og stillesittende arbeid og / eller dårlig holdning og belastningsskader som følge av ensidig arbeid.

Behandlingen stimulerer kroppen til å kvitte seg med overflødig væske rundt det skadede område

Tøyer og styrker forkortede muskler

Reduserer arrvev rundt skadeområde

Forebygger belastningsskader

Behandler forstuinger og belastningsskader

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Idrettsmassasje virker på kroppen ved å løsne opp stramme muskler og redusere muskelspenninger, samtidig som den øker blodsirkulasjonen for å levere oksygen og næringsstoffer til musklene. Dette bidrar til å redusere betennelse og fjerne avfallsstoffer som kan bygge seg opp under trening. Mentalt sett bidrar idrettsmassasje til å redusere stress og angst, og forbedrer mental klarhet og konsentrasjon. Samlet sett fremmer idrettsmassasje både fysisk og mental velvære, noe som er avgjørende for å forbedre ytelsen, forebygge skader og akselerere restitusjonen.

Mulige bivirkninger av idrettsmassasje inkluderer vanligvis ømhet eller ubehag i de behandlede musklene rett etter massasjen. Dette kan vedvare i noen timer eller dager, avhengig av intensiteten av massasjen og den enkeltes følsomhet. Det kan også forekomme blåmerker eller hevelse på massasjestedene, selv om dette er sjeldent og vanligvis forbigående. Noen personer kan føle seg trette eller slitne etter en intens massasje, da kroppen frigjør avfallsstoffer og øker blodsirkulasjonen. I sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner på massasjeoljer eller lotions oppstå, så det er viktig å informere terapeuten om eventuelle allergier på forhånd.  Generelt sett er idrettsmassasje trygt når det utføres av en kvalifisert terapeut, men det er alltid lurt å være oppmerksom på mulige bivirkninger og å følge terapeutens råd for å minimere risikoen.

Behandlingstid: 50 min

Aldersgrense: 18 år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Idrettsmassasje

730 – NOK

25 min

Idrettsmassasje

1 190 – NOK

50 min

Idrettsmassasje

1 690 – NOK

80 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!