Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Cosmo Lift - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Eger Skin Cosmo Lift

Eger Skin Cosmo Face Lift er vår variant av den tradisjonelle japanske massasjeteknikken. En naturlig ansiktsløfting og velværebehandling som kombinerer soneterapi med spesialiserte massasjeteknikker.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Eger Skin Cosmo Lift, vår variant av den tradisjonelle japanske ansiktsmassasjen.

Eger Skin Cosmo Lift

En revolusjonerende ansiktsmassasje, hvor hele ansiktet masseres og behandles med naturlige, økologiske produkter.

Som et resultat av massasjen, merker mange kunder en betydelig reduksjon i linjene i ansiktet, spesielt rundt øynene og munnen.

Oppstramming av hudstruktur

Lymfedrenerende

Gir jevnere hudtone og glød

Forbedring av din følelsesmessige tilstand

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Cosmolifting er en japansk massasjeteknikk utviklet av Lone Sorenson. Gjennom å løfte deler av huden, gjennom dype massasjeløfteteknikker, stimuleres blodsirkulasjon og drenasje av lymfesystemd slik at huden din ser lysende og glødende ut. akupressurpunkter og ansiktssoneterapi er integrert i denne behandlingen for å gi en  helhetlige ansiktsmassasje.

Denne ansiktsmassasjen bokstavelig talt «løfter» ansiktet. Nervene stimuleres, noe som leder til en umiddelbar refleksjon over organene som er koblet til dem. I tillegg til å oppmuntre til økt lymfedrenasje, stimulerer massasjeteknikken også blodstrømmen, og hjelper til med å bygge opp nytt hudvev og forbedre hudtonen.

Etter å ha renset ansiktet med en varm dampklut, påføres et serum på huden din for å gjøre det mulig å massere ansiktet med jevne løfteteknikker. En rekke nevro-punkter identifiseres og masseres for å stimulere frigjøring av eventuell blokkering langs meridianene.

Stimulering av disse hjelper også frigjøringen av serotonin og endorfiner. Ansiktssoneterapi brukes også for å vil iverksette naturlig prosess i kroppen med helbredende egenskaper.

Massasjen etterfølges av en rekke løfteteknikker, som er dypt avslappende. Mot slutten vil en maske påføres for å hjelpe til med å trekke ut giftstoffer og fukte huden. Mens dette virker, får du en beroligende hodebunnsmassasje.

Som avslutning påføres en avkjølende naturlig ansiktskrem og olje.

Du vil oppleve en reduksjon i hevelser, reduksjon i linjer, jevnere hudtone i ansiktet og en forbedring av ansiktskonturen. Dette gjør det til en flott behandling før fest.

Flertallet merker forskjell i ansiktet etter bare én økt.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Cosmolifting

1 790 – NOK

75 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!