Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Endolift - Laserassistert fettreduksjon | Eger Skin Clinic

Endolift®

Ikke-kirurgisk behandling for å øke hudens re-strukturering og fjerne overflødig fett med kun én behandling.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Endolift®

Endolift er godkjent som laserassistert fettreduksjon, og kan brukes både på kropp og ansikt for å stramme opp hud og fjerne fett, helt uten snitt eller kirurgisk inngrep. Kun én behandling er nødvendig for å oppnå et umiddelbart og langvarig resultat.

FDA-godkjent og CE-merket

Strammer opp hud og fjerner fett

Behandlingen utføres av lege

Langtidsvarende effekt opp til 2 år

Kun én behandling!

BOOKING Kontakt

Endolift® er en minimalt invasiv laserbasert-behandling for fettfjerning og oppstramming. I behandlingen bruker vi Eufoton®. Dette er en innovativ laser sertifisert og godkjent av FDA (Amerikansk, tilsvarende legemiddelverket i Norge), som stimulerer både dype og overfladiske lag av huden.

Bølgelengden til Endolift® er spesielt utviklet for å selektivt treffe vann og fett i menneskekroppen.

Denne prosessen strammer og trekker tilbake bindeskilleveggen, og aktiverer hudens produksjon av nytt kollagen og metabolske funksjoner i hudcellene. Endolift® kan også brukes til å redusere overflødig fett når det er nødvendig, fra både ansikt og kropp. Den selektive varmen i laserstrålen har kraft nok til å smelte gjenstridig fett, og samtidig gi umiddelbar tilbaketrekking av huden.

Endolift® er en minimalt invasiv behandling som bruker innovativ laser, sertifisert og godkjent som laserassistert fettsuging av US FDA (U.S. Food and Drug Administration). Behandlingen er medisinsk og utføres alltid av lege.

Hvordan virker den? 

Spesifikke mikro-optiske fibre, litt tynnere enn et hårstrå, føres enkelt inn under huden i det nedre hudlaget (hypodermis).

Bølgelengden i laserstrålen har en ideell interaksjon med vann og fett, som aktiverer neo-kollagendannelse og metabolske funksjoner i den ekstracellulære matriksen – et nettverk av fiberdannende protein i vevet rundt cellene, innesluttet i en grunnsubstans.

Endolift®-behandlingen bruker optiske fibre (like tynne som et hårstrå) som enkelt settes inn under huden direkte i det overfladiske hudlaget såkalt epidermis. Helt uten snitt eller kirurgiske inngrep.

Den optiske fiberen legges i en mikro-kanal gjennom dermis og overfører laserenergi, som resulterer i at huden trekker sammen og blir strammere. Behandlingen er svært effektiv og gir betydelige resultater som er synlige umiddelbart, men som også forbedres over tid. Prosedyren innebærer minimal nedetid. Du vil bli gitt bedøvelse før prosedyren. Både restitusjonstid og smertenivå er langt mildere sammenlignet med kirurgiske prosedyrer med samme formål. Pasienter kan være tilbake på jobb dagen derpå, men må påregne noe hevelse og ømhet ukene etter behandling.

Området vil fortsette å forbedre seg i flere måneder etter behandling med Endolift®, ettersom ytterligere kollagen bygger seg opp i de dype lagene av huden.

Resultater og etterbehandling

Resultatene er både umiddelbare og langsiktige. Området vil fortsette å forbedre seg i flere måneder etter Endolift®-prosedyren, ettersom ytterligere kollagen bygger seg opp i de dype lagene av huden over tid. Den fulle effekten av behandlingen er synlig etter 2 måneder.

Oftest er én enkelt behandling nok til å se resultater. Ved ufullstendige resultater kan det gjentas for andre gang i løpet av de første 12 månedene.

Som med alle prosedyrer innen estetisk medisin, vil responsen og varigheten av effekten være individuell.

Endolift® forårsaker ingen form for smerte forbundet med snitt, som ved kirurgisk inngrep. Behandlingen gir minimal nedetid.

Det behandlede området vil være numment, varmt, irritert og sårt ved berøring i ca. 4 uker etter behandlingen.

Grad av hevelse etter behandlingen er individuelt. Det kan oppstå blåmerker etter innstikk.

Mulige komplikasjoner etter behandlingen kan være infeksjon og derfor er det viktig å holde det behandlede området rent de første dagene etter behandling. En sjelden komplikasjon er affeksjon av ansiktsnerve som kan gi forbigående lammelse. Dette er forbigående og forsvinner gradvis etter 4 uker. I så tilfellet vil du få resept på en hevelsesdempende medisin som heter prednisolon samt B12 for å fremskynde tilheling. Allergiske reaksjoner på bedøvelsen som brukes ved behandling kan forekomme, men oppstår svært sjeldent.

De fleste trenger kun én behandling, men i noen tilfeller kan 2 behandlinger være nødvendig ved uttalt dårlig hudkvalitet.

Kontraindikasjoner:

  • Ukontrollert diabetes eller aktiv autoimmun sykdom
  • Kroniske hudsykdommer
  • Sår eller kompromittert hudbarriere
  • Pågående malign sykdom
  • Ammende og gravide kan ikke behandles
  • Uttalt karsykdom som krever avansert blodfortynnende medisiner

Dr. Tanovic vil diskutere disse temaene i dybden under den første konsultasjonen.

Behandlingstid: 1,5-2 timer

Aldersgrense: 25 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner hos lege refunderes ikke ved behandling

Konsultasjon hos lege

Påkrevd før behandling

670 – NOK

30 min

Endolift

21 000 – NOK

90 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!