Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Plasmapen Øyelokk - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Plasmapen Øyelokk

Plasmapen er en effektiv behandling med langvarige resultater, og kan være et alternativ for deg som er plaget av overflødig hud på øyelokk.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Plasmapen Øyelokk

Plasmapen er en effektiv behandling mot aldrene øyelokk. Systemet til Plasmapen er utviklet til å behandle også områder med veldig tynn hud og viser gode resultater på oppstramming av hud på både øvre og nedre øyelokk.

Ved behandling med Plasmapen øyelokk lages det punktvis en fordamping i hudens øverste lag stimuleres fibroblasten til å produsere nytt kollagen og du vil oppleve en øyeblikkelig oppstramming av huden.

Langvarige resultater

Fremmer cellefornylese

Kostnadseffektiv behandling

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Behandling er egnet for deg som med alderen opplever overflødig hud på øyelokker eller linjer under øynene. Vi anbefaler du booker inn en konsultasjon for å få vurdering om du er riktig kandidat før denne behandlingen.

De restrukturerende egenskapene til Plasmapen er imponerende. I noen tilfeller er det nok med kun én behandling, men vi har også sett noen tilfeller der to eller flere økter er nødvendig for å oppnå optimalt resultat.

Du vil vanligvis se en øyeblikkelig oppstramming i huden mens de endelige resultatet er synlig etter ca. tre månedene

Plasmapen er en relativt sikker behandling, spesielt sammenlignet med mer invasive kosmetiske prosedyrer. Imidlertid er ingen prosedyrer uten helt uten risiko. Vanlige bivirkninger av plasmapen er hevelse, tørr hud. For å unngå misfarging av huden eller arrdannelse er det viktig å følge instruksjoner om hjemmepleie som du får av din terapeut.

Anbefales vinterhalvår

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Plasmapen Øvre eller nedre øyelokk

3 990 – NOK

90 min

Plasmapen Øvre & nedre øyelokk

5 990 – NOK

1t 45 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!