Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Deep Hydration

Om behandlingen

Når huden er tørr og gusten og vi ønsker oss litt ekstra glød velger du denne behandlingen. Den etterlater huden med en jevn overflate og lekker glød!

Her får du en Effektiv C-vitamin behandling som styrker huden fra innsiden slik at den ikke like lett tar skade av omgivelsene rundt oss (som sol og stress) Du får en supereffektiv lifting massasje, som virkelig løfter en voksen hud! Behandlingen avsluttes av en maske tilpasset din hud og Led-lys som øker sirkulasjonen og collagenprodksjonen i huden din.

Antioksidanter styrker huden og C-vitamin jevner hudtonen.

Gir synlig løft og lekker glød

BOOKING

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Ved å eksfoliere huden med en C-vitamin peel økes hudens cellefornyelse, samtidig som teksturen blir jevnere. Massasjen vil synlig løfte huden mens Led-lys roer ned irritasjon og øker collagenproduksjonen.

Alle hudtyper som opplever dehydrering som «vintertørr» hud. Passer for alle som ønsker glød og en vitaminboost. Perfekt før fest! Og perfekt før sommeren om du har pigmentflekker, siden den fyller huden med C-vitamin som beskytter huden og virker litt blekende på flekkene.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Glød

1599 – NOK

60 min

Eger Glød+

3490 – NOK

75 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!