Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Meline Anti-Pigment Peel | Eger Skin Clinic

MeLine® 

MELINE® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn til både lyse og mørke hudtyper. Behandlingen skreddersys etter ditt behov og omfatter peeling i klinikk og hjemmeprodukter.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

MeLine® 

MeLine klinikk-behandling er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer kviser og tilstopninger.

For å oppnå optimalt resultat avbefaler vi å kombinere MeLine®klinikk-behandlinger med tilhørende hjemmeprodukter.

MeLine peel utføres ved følgende pigmenteringer: 

Solfekker/ solar lentigi

Melasma

Postinflammatorisk hyperpigmentering (etter for eksempel kviser, infeksjon eller skader i huden)

BOOKING Kontakt

MeLine Peel anbefales utført èn gang i måneden i 2-3 måneder. Mellom hver klinikkbehandling benyttes produkter til hjemmebehandling. Deretter anbefales en vedlikeholdsbehandling i året, i tillegg til aktive hjemmeprodukter og solkrem for å bevare resultatet.Behandlingen tar ca. 45 minutter og du opplever ikke ubehag eller smerte, kun en svak varmefølelse. Det er viktig at du beskytter huden godt de neste 4-7 dagene etter klinikkbehandlingen. Kun fuktighetspleie og solbeskyttelse skal påføres. Deretter fortsetter du bruken av de aktive produktene for videre behandling hjemme frem til neste behandling i klinikk. 

MeLine® gir både raske og effektive resultater. Du kan forvente stor forbedring innen 60-90 dager, hvis du følger protokollen. Det innebærer 2-3 klinikkbehandlinger, samt produkter for hjemmebruk. Du må som minimum anvende MeLine® Night og Pigment Home Mask, samt solbeskyttelse. Når du har oppnådd ønsket resultat, må du fortsette å anvende hjemmeproduktene for å vedlikeholde resultatet, samt unngå tilbakefall. I tillegg til å få gode resultater på ujevn hudtone, vil produktene korrigere og forebygge andre aldringstegn, som fine linjer og rynker. Huden blir glattere, jevnere og får mer fylde. De med urenheter vil oppleve en forbedring, samt få en mindre fet hud.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 20 år

Anbefalt sommerhalvår: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

MeLine Peel

Ansikt

2 100 – NOK

60 min

MeLine Intimate

Intim områder eller armhuler

1 500 – NOK

45 min

MeLine Spots

Lite område

800 – NOK

30 min

MeLine Dark Circle Peel

Øye området

1 000 – NOK

45 min

Meline Anti-Pigment Peel

1900 – NOK

45 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!