Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

LPG Endermologie - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

LPG Endermologie

LPG Endermologie er behandlingen for deg som ønsker en 100% naturlig og effektiv metode for å forme kroppen og få en fastere samtidig forebygge og behandle cellulitter.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

LPG Endermologie

LPG Endermologi er et patentert system som gir deg en unik bindevevsmassasje. Metoden bygger på samme grunnprinsipp som lymfedrenasje.

Behandlingen utføres ved hjelp av en maskin som med hjelp av sterk vakuum masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens organer og celler som iverksetter en rekke gode responser i kroppen.

Reduserer cellulitter

Strammer opp hud og former figur

Lymfedrenerende, eliminer toksiner og avfallstoffer

Øker blodsirkulasjonen og fettforbrenning opp til 70%

Demper muskelspenninger

Pakkeordninger i kombinasjon med Kryolipolyse, SculpSure eller Onda.

50% rabatt på hver 10. behandling

BOOKING Kontakt

LPG er en behandlingsmetode som gir en dyp bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Behandlingen utføres ved at terapeuten benytter et massasjehode som masserer et avgrenset område, eller hele kroppen, med en kombinasjon av en roterende rull, en mekanisk klaff og vakuum. Behandlingen setter fart på lymfesystemet og bidrar til reduksjon av ødemer og celluliter.

Det er en 100% naturlig og smertefri behandlingsmetode som kan tilpasses til alle typer hudvev.

Det er den første cellulittbehandlingen som er godkjent av FDA (American Food and Drug Administration) i USA.

Dyp bindevevsmassasje øker blodgjennomstrømming til organer og celler som iverksetter en rekke prosesser i kroppen:

  • Stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning
  • Reduserer ødem eller vannansamlinger i kroppen
  • Demper muskelsmerter
  • Reduserer cellulitter
  • Opprettholder cellefunksjon i organer
  • Drenerer lymfesystemet og hjelper kroppen kvitte seg med toksiner som samler opp over tid
  • Redusere kroniske smerter
  • Minske stressnivåer i kroppen

Etter behandlinger som SculpSure, Onda eller Kryolipolyse anbefales LPG Endermologi mellom fettreduserende behandlinger.

Dette på grunn av de gode sirkulasjonsøkende egenskapene. Lymfesirkulasjonen økes og driver lettere ut døde celler, avfallstoffer og overflødig væske fra kroppen.

Vi tilbyr pakkeløsninger med LPG når du tar fettreduserende behandlinger hos oss.

 

Ved tradisjonell fettsuging kan det også være fordeler med å utføre kur med LPG ettersom huden leges fortere og blir smidigere.

Skal du utføre behandling med LPG etter kirurgisk fettfjerning må du konsultere med din lege/ kirurg som utført inngrepet for å få anbefalinger på når du kan starte med LPG. Var nøye med å alltid følge restriksjoner gitt etter en operasjon. Book en konsultasjon hos oss før behandling.

Hvor mange behandlinger som trengs, varierer fra person til person. Synlige endringer kommer oftest etter 6-7 behandlinger. Men ca 15 behandlinger er det vanligste for et optimalt resultat. Dette gjelder ikke liposkulptur pasienter. Da er det som regel nok med 4-5 behandlinger på en mnd. Vanligvis går man 2-3 ganger i uken, og 1-2 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger.

Teknikken i LPG maskinen baseres på en unik og patentert metode, og har evnen til å behandle bindevev og underhudsfett svært effektivt. LPG-massasje er basert på både vakuum og vibrasjoner, som gjør det mulig å bryte ned fettansamlinger og stimulere kroppen til å fortsette å forbrenne fett.

Behandlingen utføres ved at terapeuten benytter et massasjehode som masserer et avgrenset område, eller hele kroppen. Ved hjelp av to motoriske ruller dannes et vakuum når massasjehodet plasseres på huden, som «løfter» vevet. Dette øker sirkulasjonen i både blod og lymfesystemet med nesten 200%, og hjelper til med å skille ut giftstoffer og eventuelle unormale væskeansamlinger. Med denne økte blodsirkulasjonen er det også mindre sannsynlighet for at fettopphopninger og cellulitter forekommer. Som et resultat vil kroppens konturer og muskelytelse forbedres, og huden blir jevnere og fastere.

Den intensive og dype massasjeteknikken stimulerer de foryngende cellene i huden, kalt for fibroblastceller. Når cellene aktiveres, øker hudens egen produksjonen av kollagen og elastin, noe som gjør at hudens tetthet og fasthet blir synlig bedre.

For å hjelpe kroppen med å kvitte seg med ødelagte celler eller toksiner etter LPG bør du drikke mye etterpå og mellom behandlinger i en kur. Gjerne 2-3 liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert.

Det er ikke noen «nedetid» etter en LPG-behandling tvert imot opplever mange en endorfin-kikk på lik linje som etter et treningspass.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

LPG

1 295 – NOK

35 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!