Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Meso-Eye | Eger Skin Clinic

Meso-Eye

Meso-Eye er mesoterapi-behandling utformet for øyepartiet. Huden rundt øynene er meget tynn og et område der overfladiske linjer oppstår. Meso-Eye vil også kunne addressere mørke ringer eller poser under øynene.

Behandlingen skreddersys etter dine behov og komponentene i sammensetningen kan bestå vekstfaktorer og antioksidanter med egenskap å gjenopprette hudens fasthet og elastisitet, samt beskytter området mot frie radikaler og celleskader. 

Mesoterapi skiller seg fra andre injeksjonsbehandlinger ettersom den består 100% naturlige ingredienser. Produktet er CE-merket, og er en trygg behandling uten risiko for klumper eller andre komplikasjoner

Motvirker overfladiske linjer rundt øynene

Gjenoppretter normal hudtone og elastisitet

Styrker hudvev i øyepartiet

Nøytraliserer frie radikaler

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Menneskelig hud er konstant direkte eksponert for luften, solstråling, miljøforurensninger eller andre mekaniske og kjemiske fornærmelser, som er i stand til å indusere dannelsen av frie radikaler så vel som reaktive oksygen-arter i vår egen metabolisme.

Frie radikaler er ustabile molekyler som skader hudceller. Disse molekylene mangler et elektron, så de er på jakt. De frie radikaler er derfor tørst og ute etter å stjele et elektron fra de stabile molekylene i dine hudceller for å balansere seg.

Alle produkter som blir brukt til denne behandling er CE-merket, som er et kvalitetsstempel for en trygg behandling av høy kvalitet. Alle våre terapeuter som gjennomfører mesoterapi er sertifiserte sykepleiere med påbygging innenfor dermatologi og estetisk kosmetikk. Du er derfor alltid i trygge hender når du velger å utføre din behandling på Eger Skin Clinic

Mesoterapi anbefales på generelt grunnlag å utføres med en serie av minst 3 behandlinger med ca. 14 dagers mellomrom for å oppnå best effekt. For vedlikeholde resultater påregnes ny behandling etter ca. 6-8 måneder.

Etter gjennomgått kur med Meso-Eye vil du kunne oppleve fastere hudstruktur rundt øye samt en reduksjon av fine linjer, mørke ringer eller poser under øynene.

Mesoterapi kan kombineres med alle typer av injkesjonsbehandlinger, laser eller peelinger.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Meso Eye

1 990 – NOK

45 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!