Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Ansiktsmassasje m. Gua Sha | Eger Skin Clinic

Spapakke Anticellulite Wrap

Anti-cellulite wrap er en behandling som har som mål å redusere cellulitt og forbedre hudens utseende. I vår salong bruker vi ferdigvarme bandasjer som er dynket i en spesiell løsning som inneholder koffein. Prosessen begynner med påføring av de varme bandasjene på kroppen til kunden, og sikrer kontinuerlig kontakt mellom huden og den dynkede løsningen.

Koffein, som er en aktiv ingrediens i våre bandasjer, har egenskaper som stimulerer blodsirkulasjonen og øker metabolismen i fettcellene. Dette kan bidra til å redusere cellulitt og forbedre hudens tilstand. Prosessen med innpakning tillater dyp penetrasjon av aktive ingredienser i huden, noe som kan bidra til å redusere cellulitt ved å bryte ned opphopede fettceller, eliminere giftstoffer og forbedre elastisiteten og utseendet til huden.

 Effektene av denne behandlingen kan være synlige umiddelbart etter første påføring, men det anbefales vanligvis en serie med behandlinger for å oppnå varige resultater. 

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Spapakke Anticellulite Wrap

Koffein, som er en aktiv ingrediens i våre bandasjer, har egenskaper som stimulerer blodsirkulasjonen og øker metabolismen i fettcellene. Dette kan bidra til å redusere synligheten av cellulitt og forbedre hudens tilstand.Koffein, som er en aktiv ingrediens i våre bandasjer, har egenskaper som stimulerer blodsirkulasjonen og øker metabolismen i fettcellene. Dette kan bidra til å redusere synligheten av cellulitt og forbedre hudens tilstand.

Prosessen med innpakning tillater dyp penetrasjon av aktive ingredienser i huden, noe som kan bidra til å redusere cellulitt ved å bryte ned opphopede fettceller, eliminere giftstoffer og forbedre elastisiteten og utseendet til huden.

 Effektene av denne behandlingen kan være synlige umiddelbart etter første påføring, men det anbefales vanligvis en serie med behandlinger for å oppnå varige resultater. 

BOOKING Kontakt

Behandlingstid: 80 min

Aldersgrense: 20år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!