Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Vipper og Bryn - Behandlinger | Eger Skin Clinic

Vipper & bryn

På Eger Skin Clinic tilbyr vi en rekke ulike bryn- og vippebehandlinger

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Vipper & bryn

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper og bryn. Få et åpnere blikk med vippeløft eller perfekt formede bryn hos oss.

Vi tilbyr blandt annet behandlinger for vippeløft / Lash lift, brynsstyling med voks, pinsett eller tråd (Threading), kreatin-behandling for vipper og bryn, brynslaminering. Vi har noe for de aller fleste.

BOOKING Kontakt

Ved hjelp av silikon-pads som legges på øvre øyenlokk løftes dine vipper forsiktig opp og festes ved hjelp av en vannbasert gelè. Deretter påføres Lashlift permgele i ca 10 min x 2 og nøytraliseres etterpå. Vippene frigjøres fra silikonen og renses for gele. Denne metoden er veldig skånsom og mer behagelig enn ved permanent bøy av vipper. Så gjem vippetangen langt vekk og få Lashlift i stedet!

Behandlingen tar ca. 45 minutter og er veldig behagelig.

Merk: Vi anbefaler ikke å utsette dine Lashlift vipper for vann, damp, sauna og makeup de første 24 timer. Det kan forekomme forskjellige resultater i form av hvordan dine naturlige vipper er; strie vipper, hormonelle forandringer og ulikheter på vipper fra øye til øye. Enkelte med strie vipper må gjennom flere behandlinger for å få best resultat.

Vi farger og former dine bryn slik at de perfekt rammer inn ditt ansikt.

Vi har flere dyktige terapeuter som utfører behandlingen både med voks og pinsett eller tråd. Vi former dine bryn til perfeksjon.

Fargen er på sitt sterkeste rett etter behandling og vil fade noe etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker (avhengig av hudtype og renserutiner)

Vi ferger selvsagt også vipper.

YUMI™ Lashes er en revolusjonerende behandling for profesjonelle innen skjønnhet, den perfekte måten å fremheve vippenes naturlige skjønnhet på en skånsom, sikker og rask måte, uten å måtte ty til falske vipper. 

Dette er en unik teknologi, som tillater oss å løfte, bøye og gi volum til naturlige vipper, samtidig som vi gir dem næring og forbedrer deres struktur med keratin, som som får vippene til å vokse seg tykkere og sterkere. Vippenes utseende tilpasses og bøyes, formes og farges etter kundens ønsker og ansiktsform. Behandlingen avsluttes med vippefarge.

Yumi brynsløft passer for deg med strie brynshår, eller brynshår som ikke vil ligge på plass. Keratinbehandlingen hjelper hårene å «mykne opp» og legge seg slik du ønsker.

Brynslaminering er en av de seneste trendene når det kommer til brynsstyling. Yumi er en EU-godkjent formula utviklet i Frankrike og en brynslaminering som gir fantastisk flotte og fyldige bryn hver gang, og et resultat som holder mellom 4-6 uker.

Kreatinbehandlingen myker opp håret og gjør det enkelt å få hårstråene på plass for man fikserer dem, Samtidig som kreatin gir en næringsboost og får brynene til å vokse seg sterke og tykkere. Behandlingen foregår i ulike trinn les mer om prosessen under:

Behandlingstid: Varierer

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Vipper

Farging

460 – NOK

30 min

Vipper + Bryn

Farging og Forming + Vippefarge

860 – NOK

30 min

Bryn

Farge Eller Form

415 – NOK

30 min

Bryn

Farge og forming

595 – NOK

30 min

Lashlift

Uten Vippefarge

1150 – NOK

60 min

Lashlift

Inkl. Vippefarge

1 390 – NOK

75 min

Lashift + Brynslaminering

Inkl. Farge

1 990 – NOK

105 min

Brynslaminering

Inkl. Farge og Forming

1 350 – NOK

60 min

Bryn – Threading / napping med tråd

650 – NOK

30 min

Bryn – Threading / napping med tråd

Inkl. Farge

860 – NOK

45 min

Fjerning Vippeextensions

550 – NOK

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!