Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Ansiktsmassasje m. Gua Sha | Eger Skin Clinic

Spapakke Algea Complete Detox

Denne spapakken tilbyr en helhetlig opplevelse av avslapning og foryngelse, fra topp til tå. 

Først vil du oppleve den forfriskende følelsen av tørrbørsting, som bidrar til å eksfoliere huden og øke blodsirkulasjonen. Dette forbereder huden din for neste trinn. Deretter vil du nyte en luksuriøs helkroppsskrubb, designet for å fjerne døde hudceller og etterlate huden din silkemyk og glødende.

Etter skrubben vil du bli innpakket i en foryngende sjøalge-maske. Denne nærende behandlingen tilfører huden din essensielle mineraler og næringsstoffer, samtidig som den bidrar til å fukte og revitalisere huden din på dypet.

Mens du nyter følelsen av å bli innhyllet i sjøalger, vil du også bli behandlet med en avslappende helkroppsmassasje. Våre erfarne terapeuter vil bruke beroligende bevegelser for å løse opp spenninger i musklene dine og gi deg en følelse av dyp avslapning og velvære.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

IMG 3123

Spapakke Algea Complete Detox

Spapakken inneholder

Tørrbørsting av kroppen

Helkroppsskrubb

Innpakning med sjøalge maskeInnpakning med sjøalge maske

Helkroppsmassasje

BOOKING Kontakt

Behandlingstid: 80 min

Aldersgrense: 20år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!