Eger Skin Signature

Vår eksklusive ansiktsbehandling er en fuktgivende ansiktsbehandling som sluser inn aktive ingredienser ved hjelp av galvanisk svakstrøm og LED Lys terapi.

Inkluderer radiofrekvens med Venus Freeze, med oppstrammende og hudfornyende effekt. Behandlingen inkluderer også en mild mandelsyre-peel med eksfolierende egenskaper.

Behandlingen renser huden i dybden. Avsluttes med LED-lys som trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling.

Oppstrammende effekt

Godt egnet for også sensitiv hudtype

90 min luksus!

Mandelsyren eksfolierer og fjerner huden for døde hudceller på en effektiv måte. I tillegg løsner syren opp urenheter slik at disse lettere kommer ut. Mandelsyre har dessuten hemmende effekt på betennelse i huden.

Behandlingen har en rensende og forminskende effekt på porene, minimerer rødme og gir jevnere hudtone.

Kombinasjonen av Venus Freeze med radiofrekvens, sammen med de aktive ingrediensene gir en reduserende effekt på linjer og rynker.

Mandelsyren med sine antibakterielle egenskaper,  gjør denne behandling til et utmerket valg for deg som sliter med urenheter i huden. Behandlingen er godt egnet for sensitive hudtyper.

Venus Freeze bruker radiofrekvens til å stimulere kollagenproduksjon så dette er fin kombinasjon før deg som ønsker en deilig og avslappende behandling som samtidig gjør masse godt for huden.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Eger Skin Signature

1 599 – NOK

90 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!