Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Signature i Oslo | Eger Skin Clinic

Eger Skin Signature

Eger Skin Signature er vår eksklusive ansiktsbehandling, og er en fuktgivende ansiktsbehandling som sluser inn aktive ingredienser ved hjelp av galvanisk svakstrøm og LED-lys terapi.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Eger Skin Signature

Eger Skin Signature er vår eksklusive ansiktsbehandling som inkluderer mild mankelsyrepeel med eksfolierende egenskaper i tillegg til radiofrekvens med Venus Freeze, med oppstrammende og hudfornyende effekt.

Behandlingen avsluttes med LED-lys som trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling.

Oppstrammende effekt

Godt egnet for også sensitiv hudtype

Tilfør fukt, renser & eksfolierer

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Mandelsyren eksfolierer og fjerner huden for døde hudceller på en effektiv måte. I tillegg løsner syren opp urenheter slik at disse lettere kommer ut. Mandelsyre har dessuten hemmende effekt på betennelse i huden.

Behandlingen har en rensende og forminskende effekt på porene, minimerer rødme og gir jevnere hudtone.

Kombinasjonen av Venus Freeze med radiofrekvens, sammen med de aktive ingrediensene gir en reduserende effekt på linjer og rynker.

Mandelsyren med sine antibakterielle egenskaper,  gjør denne behandling til et utmerket valg for deg som sliter med urenheter i huden. Behandlingen er godt egnet for sensitive hudtyper.

Venus Freeze bruker radiofrekvens til å stimulere kollagenproduksjon så dette er fin kombinasjon før deg som ønsker en deilig og avslappende behandling som samtidig gjør masse godt for huden.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Signature

1 799 – NOK

90 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!