Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Ansiktsmassasje m. Gua Sha | Eger Skin Clinic

Eger Skin Ansiktsmassasje m. Gua Sha

En lymfe-drenerende massasje for ansiktet som har en sterkt løftende effekt, der du merkbart kan se forskjell.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Eger Skin Ansiktsmassasje Gua Sha

Eger Skin Ansiktsmassasje m. Gua Sha

Eger Skin Ansiktsmassasje m. Gua Sha er en lymfe-drenerende massasje for ansiktet som har en sterkt løftende effekt, der du merkbart kan se forskjell.

Nyt 25 minutter med deilig ansiktsmassasje med Shaping-stener spesielt utformet for denne massasjen. Den vil drenere lymfesystemet, og gir et øyeblikkelig løft.

Løsner opp stive muskler

Avslappende og deilig massasje

Drenerer lymfesystemet og gir et umiddelbart løft!

BOOKING Kontakt

Gua sha har vist seg å bidra til å lindre spenninger i ansiktet, redusere hevelser og betennelser, og det kan til og med bidra til å øke blodsirkulasjonen. Gua Sha hjelper til med å frigjøre spenninger, renser ut giftstoffer og reduserer forekomsten av hevelser. Du vil få et umiddelbart mer definert og skulpturert ansikt.

Behandlingstid: 25 min

Aldersgrense: 20år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!